ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η χώρα δεν θα υποκύψει στη "γοητεία" του Ρουβλιού!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Η χώρα δεν θα υποκύψει στη "γοητεία" του Ρουβλιού!

 


Πολλές και πολλοί θα ήθελαν την χώρα μας στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. Και σήμερα στη Βουλή οι πολιτικές δυνάμεις που ΜΙΣΟΥΝ τις ΗΠΑ άρα την ίδια την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παλεύουν να βάλουν την χώρα μας σε περιπέτειες και πάλι. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει εάν θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες κάλπες εις βάρος της ή εάν θα προχωρήσει σε εκλογές κάτι που θα ευνοήσει το κόμμα της ΝΔ αφού και οι νέες δημοσκοπήσεις που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας ευνοούν τη ΝΔ και αυξάνουν την διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Ο διμέτωπος αγώνας που θα διεξάγει η ΝΔ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κριθεί από τους πολίτες που ελπίζουμε πως δεν ξέχασαν πως η χώρα μας χρεοκόπησε από τις κοινές κεντροαριστερές ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ κομμάτων που σήμερα στη Βουλή ήρθαν να το παίξουν "αθώες περιστέρες". 

Πολιτικοί όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορεί να ενοχλούνται από τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων βουλευτών, υπουργών κ.ο.κ από την ΕΥΠ αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν πως αυτές γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από ξένες πρεσβείες που δεν θα άφηναν στην τύχη τους τα δικά τους συμφέροντα. 

Η διακυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου άργησε να παρακολουθήσει κοινούς ποινικούς όπως αποδείχθηκε πως ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και η κυβέρνηση "ξύπνησε" μετά την δολοφονία Φύσσα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν είχε δοθεί εντολή στην ΕΥΠ να κάνει την δουλειά της. 

Το υλικό της ΕΥΠ δεν έφτασε ποτέ στην Ελληνική Δικαιοσύνη με ευθύνη και της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου εάν δεν υπήρχε η Αμερικανική Πρεσβεία και οι υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεται σήμερα θα είχαμε το κυλικείο της Βουλής να έχει δοθεί σε έναν Αλ Καπόνε! 

Δεν θα πετύχουν τίποτα ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών της ΕΥΠ και αυτό θα το διαπιστώσουν κυρίως οι ΠΑΣΟΚΟΙ στις κάλπες που δεν θα αργήσουν να στηθούν αφού πλέον με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ μας χωρίζει άβυσσος και δεν είναι δυνατόν η οιαδήποτε συνεργασία με όσους θέλουν να μας βάλουν σε γεωστρατηγικές περιπέτειες. 

Η τοποθέτηση του κ. Κουτσούμπα είναι ενδεικτική του πως αντιλαμβάνονται οι κομμουνιστές και οι νεοκομμουνιστές θέματα εθνικής ασφάλειας και φυσικά κανένας δεν ανησυχεί από όσα ισχυρίζονται και μέσα στη Βουλή τα απολιθώματα του Στάλιν. 

Ο λαός στις κάλπες που θα στηθούν θα επιβεβαιώσει πως η κοινωνία μας είναι περισσότερο συντηρητική από ποτέ έχει κατανοήσει πλήρως του που ανήκει η χώρα μας πολιτικά, οικονομικά και πολιτιστικά. 

Δεν νοείται να υπάρχουν a priori πρόσωπα υπεράνω των νόμιμων παρακολουθήσεων της ΕΥΠ όπως δεν είναι δυνατόν με αφορμή την έλλειψη τάχα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να δούμε και πάλι τους "αγανακτισμένους- βολεμένους" στις πλατείες να μουντζώνουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην ουσία την ίδια την Αστική μας Δημοκρατία. 

Μετά και την σημερινή συνεδρίαση της Βουλής οι φίλοι και σύμμαχοί μας κατανόησαν πλήρως πως ΜΟΝΟ η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή πορεία της χώρας στην περίοδο του νέου Ψυχρού Πολέμου όπου ουδείς δικαιούται να παραμένει ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ. 

Τώρα εάν θα είναι πρωθυπουργός της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή κάποιος άλλος εμάς ελάχιστα μας αφορά το θέμα ήταν και παραμένει η ΧΩΡΑ μας να παραμένει στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και αυτό με Τσίπρες και Ανδρουλάκηδες δεν μπορεί να συμβεί οι τύποι είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ δεν έχουν καταλάβει καν τι συμβαίνει εδώ και μήνες στην Ουκρανία! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: