ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Περίοδος αλλαγών για το ιστολόγιό μας και ο χρόνος θα δείξει εάν η απόλυτη ελευθερία μας θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα ή θα μας δημιουργήσει περισσότερους μπελάδες. Με αγαπημένα πρόσωπα χιλιόμετρα μακριά και την πεποίθηση πως πράττουμε το σωστό θα πορευτούμε περισσότερο απελευθερωμένοι αφού "οι παράπλευρες απώλειες" δεν θα είναι εδώ για να στεναχωρηθούν για όσα θα συμβούν. 

  • Θα συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για τα ογκώδη όπως μας είπαν πηγές μας στο δημαρχείο δεν έχουν άλλωστε να κρύψουν τίποτα ούτε να φοβηθούν κάτι. Οι αιτιάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για δήθεν ιδιωτικοποίηση της δομής κολλάει στην κοινή λογική που λέει πως δεν μπορεί να παραμένει αυτή η εικόνα με τα ογκώδη στην πόλη μας και η διοίκηση πρέπει να βοηθήσει σε αυτό. Καμία θέση εργασίας δεν κινδυνεύει από την παρούσα διοίκηση και φυσικά η παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" είναι ΥΠΕΡ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χαρακτήρα των δομών Καθαριότητας και Πρασίνου. Αυτό φυσικά και δεν σημαίνει πως η πόλη θα αφεθεί στην τύχη της όταν δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό για να γίνουν δράσεις που θα ωφελήσουν την πόλη. Ήδη στον τομέα Πρασίνου ενεργούν εδώ και πάνω από μία δεκαετία ιδιώτες που κάνουν δουλειές που δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνουν οι 18 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ υπάλληλοι του. Να τονίσουμε πως μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 50 έτη και να θυμίσουμε πως οι υπάλληλοι στον τομέα αυτόν κάποτε ήταν ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΙ από τους σημερινούς. 

  • Πρέπει να συννενοηθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί της πόλης μας εάν θέλουμε να έχουμε υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023. Όσο συνεχίζουμε να λέμε πως οι δημοτικές παρατάξεις είναι πάνω από κόμματα και χρώματα τόσο δεν θα βλέπουμε εναλλακτική για να ΦΥΓΕΙ μια ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ διοίκηση που οδηγεί τον δήμο μας στην ΛΑΘΟΣ κατεύθυνση. Η Ηλιούπολη δεν θα πάει ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με κεντροαριστερό δήμαρχο σε αυτό πρέπει όσοι είμαστε ΔΕΞΙΟΙ να συννενοηθούμε. 


  • 15 Αυγούστου και ακόμα περιποιούνται το πράσινο και ξεχορταριάζουν. Και στα πρώτα πρωτοβρόχια πάλι το ίδιο θα κάνουν αφού η συνταγή τους έχει αποτύχει εδώ και δεκαετίες και αυτοί που διοικούν ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ πεισματικά να ιδιωτικοποιήσουν μια δομή που έτσι και αλλιώς "πεθαίνει" αφού δεν προσλαμβάνονται νέοι υπάλληλοι και οι παλιοί κάποια στιγμή συνταξιοδοτούνται για να έχουν χρόνο και να μας βρίζουν διαδικτυακά επειδή δεν πιστεύουμε στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους. 


  • Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες μας με τις νομιμοποιήσεις που ετοιμάζει ο υπουργός Εσωτερικών κος Μάκης Βορίδης τον βλέπουμε να αλλάζει πόστο μετά τον ανασχηματισμό που θα σκάσει εκεί κοντά πριν ή και μετά την ΔΕΘ! 



  • Ακούγεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα αλλάξει χαρτοφυλάκιο στον ανασχηματισμό και θέλουμε να δούμε εάν είναι δική του επιλογή ή του πρωθυπουργού. 


  • Τους θανάτους του τελευταίου διαστήματος από την covid-19 θα τους "πληρώσει" ο αρμόδιος υπουργός υγείας κος Θάνος Πλεύρης. Το κλίμα για αυτόν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι βαρύ και όπως όλα δείχνουν εκτός από την θέση του υπουργού θα μείνει και εκτός κυβέρνησης. Με βάση τις δικές μας εκτιμήσεις ο Θάνος Πλεύρης ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να εκλεγεί στις κάλπες του 2023. 

  • Το ιστολόγιο αυτό δεν είναι ΥΠΕΡ όλων των ιδιωτικοποιήσεων. Π.χ εμείς αντιδράσαμε στο να δοθεί στους Τσέχους ο ΟΠΑΠ και στον "μικρομέτοχο" Δημήτρη Μελισσανίδη. Ήταν μια ιδιωτικοποίηση που ΖΗΜΙΩΣΕ την πατρίδα μας και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον κοινωνικό ιστό γεμίζοντας "μικρά καζίνο" κάθε γωνιά της Ελλάδος. Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έψαξε ως κυβέρνηση το θέμα αυτό και έτσι μας κουνάνε το δάχτυλο σήμερα όσοι θα έπρεπε να είναι στη φυλακή! Όταν ιδιωτικοποιείς κρατικές επιχειρήσεις και αυτές καταλήγουν σε Τσέχους και Κινέζους απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από τον καπιταλισμό και φυσικά από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η Κίνα είναι ένα ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ κράτος και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να υπερηφανεύεσαι κάθε φορά που κάτι με "διεθνή" τάχα διαγωνισμό καταλήγει στους Κινέζους κομμουνιστές.

  • Στις δημοτικές εκλογές του 2023 η ΔΕΞΙΑ της πόλης  πάει με τρία ιστολόγια και όχι με ένα ενώ η προοπτική να έχει και site θα εξαρτηθεί από το πόσες θα είναι τελικά οι κεντροδεξιές υποψηφιότητες. Εμείς θεωρούμε πως θα είναι τελικά δύο αλλά κάποιοι ευελπιστούν και ποντάρουν και σε τρίτη. Άλλωστε όταν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης δηλώνουν πάνω από κόμματα και τα χρώματα κεντροδεξιά υποψηφιότητα μπορεί να θεωρηθεί και αυτή του Θανάση Κουρέτση ο οποίος και αυτός ΔΗΛΩΝΕΙ πως στην δημοτική του παράταξη τα κόμματα δεν χωράνε και πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

  • Για όσους ανησυχούν για τους "τουρίστες" της πόλης που θέλουν να μας επιβάλλουν τον "Μεσσία" τους θα εμφανιστούν και πάλι τώρα κάνουν καλοκαιρινές "παρτούζες"  στην Μύκονο να βγάλουν και κανένα φράγκο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: