ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ε.Ε η Ελλάδα

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ε.Ε η Ελλάδα


 Δεν έπεσε και κανείς από τα "ροζ συννεφάκια" του , ιδίως όσοι ζουν και εργάζονται σε αυτή την χώρα. Φακελάκια παντού. Πολεοδομία, υπουργείο Μεταφορών, για καλύτερη θέση στις λαϊκές αγορές, για να αποφυλακιστεί κάποιος με πλαστή ιατρική βεβαίωση, και βέβαια τα "κλασικά" στα νοσοκομεία, στις εφορίες και σε ελεγκτές που έρχονται για να δουν εάν κόβουμε αποδείξεις στην επιχείρησή μας ή εάν καταβάλουμε τον ΦΠΑ που εισπράττουμε από τους πελάτες μας. 

Το 98% αφήνει ένα περιθώριο της τάξεως του "στατιστικού λάθους" ή ένα 2% ανθρώπων που δεν έχουν ανάγκη να χρηματιστούν γιατί υπηρετούν κάτι που δεν επιβιώνει στη χώρα μας δηλαδή την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ έχουν μεταναστεύσει από την χώρα μας για το εξωτερικό και εδώ έμειναν όλοι αυτοί που δεν θα τους ένοιαζε να χρεοκοπήσει ακόμα 10 φορές η πατρίδα για να μην χάσουν αυτοί την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους από το διεφθαρμένο ΔΗΜΟΣΙΟ. 

Οι ξένοι και κυρίως οι σύμμαχοί μας γνωρίζουν πόσο κλέφτες είμαστε έχουν μελετήσει καλύτερα από εμάς την Ιστορία μας και εκμεταλλεύονται διαχρονικά τις αδυναμίες μας για να κρατούν την χώρα μας καθηλωμένη. 

Τώρα που βγήκαμε από την ΑΥΣΤΗΡΗ εποπτεία ή μάλλον που διώξαμε το ΔΝΤ που έλεγε πάντα την αλήθεια για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε για να υποθηκεύσουμε το μέλλον ακόμα μερικών γενεών! 

Οι εκλογές δεν θα δώσουν ΛΥΣΗ στο πρόβλημα της διαφθοράς γιατί όταν ψηφίζουν διεφθαρμένοι και είναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ μην αναμένεται πως θα εκλέξουν κανέναν ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ αφού την δουλειά τους θέλουν να κάνουν και αυτοί να κλέβουν και να την βγάζουν με μικρά πρόστιμα ή να λαδώνουν ελεγκτές για να είναι στο απυρόβλητο. 

Με σάπια αστυνομία, δικαστικό σώμα που ζέχνει και στρατό που αντί να πολεμάει τους εξωτερικούς εχθρούς αναλώνεται στο πως θα αναβιώσει το "θαύμα" Παπαδόπουλου από "έντιμους" δήθεν αξιωματικούς τα χαστούκια και στα εθνικά θέματα θα έρθουν είναι θέμα χρόνου. 

Δεν θα μας σώσουν τα γαλλικά μαχητικά , τα αμερικανικά αργούν έως ότου παραληφθούν και οι ΗΠΑ με την Μεγάλη Βρετανία δεν θα ιδρώσουν για να υπερασπιστούν την Κολομβία των Βαλκανίων. 

Άλλωστε και στην γείτονα χώρα μπορεί οι κάλπες να βγάλουν Ρεπουμπλικανό πρόεδρο και έτσι η "λύση" Ταγίπ Ερντογάν που βόλευε την χώρα ίσως εξαφανιστεί από την διεθνή σκακιέρα. 

Τότε θα καταλάβουν οι πάντες πως μια χώρα των 10.000.000 δεν είναι δυνατόν να κερδίσει ποτέ στρατιωτικά μία των 80.000.000 έχοντας τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό και με δεδομένο πως ο τουρκικός στρατός συμμετέχει σε μάχες και εμείς σε ασκήσεις! 

Έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσα από εδώ πως οι μεγαλοϊδεατισμοί δεν είναι ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αφού εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ. 

Και η αλήθεια είναι πως ό,τι συνέβη το 1974 στην Κύπρο θα επαναληφθεί αφού ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει στο στράτευμα και δεκαετίες τώρα η Ελλάδα ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει τους καλύτερους αλλά δυστυχώς όταν έρθει  η ώρα πάντα έχει μια δικαιολογία για την ήττα της. 

Για την Μικρασιατική Εκστρατεία έφταιγαν οι έξι που πήγαν και πολέμησαν και έμειναν στο απυρόβλητο όσοι οδήγησαν με τις ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ τους σε μία ακόμα ταπεινωτική ήττα. 

Τέσσερις αιώνες τουρκικής σκλαβιάς και δεν μάθαμε ΤΙΠΟΤΑ παρόλο που οι σύμμαχοί μας για τους δικούς τους λόγους μας βοήθησαν να γίνουμε και πάλι ανεξάρτητο κράτος. 

Μας βοήθησαν και μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου να γίνουμε ΙΣΧΥΡΟΙ μας κράτησαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αλλά εμείς τα κάναμε όλα ΛΑΘΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: