ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης καμία άλλη δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για την τάχα ιδιωτικοποίηση τμήματος της καθαριότητας του δήμου μας

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης καμία άλλη δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για την τάχα ιδιωτικοποίηση τμήματος της καθαριότητας του δήμου μας

Δεν έπεισε καμία άλλη παράταξη η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πως εν μέσω θέρους και με "λαγό" τον Αντιδήμαρχο κ.  Απόστολο Στασινόπουλο η νυν διοίκηση προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει κομμάτι της καθαριότητας. 

Δεν έπεισε ούτε μερίδα των υπαλλήλων καθαριότητας που περιχαρείς φωτογραφίστηκαν με τον νυν Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Απόστολο Στασινόπουλο σε ανάρτηση που ο ΙΔΙΟΣ δημόσια και χωρίς περιστροφές τόνισε ΠΙΣΤΕΥΕΙ στο δημόσιο χαρακτήρα της ΔΟΜΗΣ δίνοντας το ιδεολογικό του στίγμα σε όσους έχουν εμμονές ΜΑΖΙ του καιρό τώρα επειδή δεν τους έκανε τα χατίρια. 

Γιατί ο κος Στασινόπουλος και η παράταξή του "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" δημιουργήθηκαν για να συνεργήσουν με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ δυνάμεις ,  και όχι για να τάσσονται με τις ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕΣ που παραμένουν εκτός από παρωχημένες και παντελώς αμετανόητες. 

Η παρουσία του κ. Στασινόπουλου στην νυν διοίκηση της δίνει το στίγμα που χρειάζεται για να επικρατήσει και στις επόμενες δημοτικές εκλογές και για τον λόγο αυτό ο τελευταίος γίνεται στόχος. 

Γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ σε αντίθεση με όσους τον πολεμούν, δεν φοβήθηκε , ούτε κώλωσε να μηνύσει τον ΦΑΣΙΣΤΑ Δημήτρη Μωραίτη και να τον οδηγήσει στο να ρίξει το ένα εκ των ιστολογίων του και παρόλο που εμείς δεν συμφωνούμε σε ΤΙΠΟΤΑ με τις δικές του αριστερές θέσεις βλέπουμε πως ενώ προκαλείται συνεχώς δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε όσους έτσι και αλλιώς θα έχουν την ίδια τύχη με τον κ. Μωραίτη εάν τελικά ο τελευταίος μπει στη διαδικασία να τα βάλει με πρώην συντρόφους του. 

Και βέβαια για εμάς πρέπει να τα βάλει γιατί ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

ΥΓ: Το γεγονός πως δεν είδαμε άλλη ανακοίνωση από δημοτική παράταξη για το "ξεπούλημα" της καθαριότητας μάλλον μας το αφήνουν για μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές γιατί άλλωστε σε ένα χρόνο από τώρα ο κος Στασινόπουλος θα εκλεγεί ξανά δημοτικός σύμβουλος την ώρα που κάποιοι άλλοι θα ομιλούν για ηλίθιους πολίτες που δεν καταλαβαίνουν πιο είναι το καλό τους! Μια χαρά το καταλαβαίνουν η συνέχιση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ είναι αφού είμαστε από τους λίγους δήμους που η Σοβιετία δεν συντηρεί μόνο τους 700 υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους αλλά πλήθος επιχειρηματιών που έχουν ως μοναδικός του πελάτη τον δήμο μας. Εάν βάλεις και ΟΛΑ τα αθλητικά σωματεία της πόλης που στα Δ.Σ είναι ΜΟΝΟ ψηφοφόροι της διοίκησης Χατζηδάκη, και κάποιοι όχι απλοί ψηφοφόροι αλλά και με τίτλο τότε καταλαβαίνεις τι έχει να συμβεί στις κάλπες του 2023 όταν οι άλλοι είναι διασπασμένοι για ακατανόητους σε εμάς λόγους. Αυτή την φορά ο δεύτερος για να κερδίσει θα χρειαστεί να πάρει ένα μεγαλύτερο ποσοστό στον πρώτο γύρο δύο φορές το ίδιο "θαύμα" δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε και με δεδομένο πως το ΕΝΑΚ έως το ΤΕΛΟΣ θα στηρίξει την διοίκηση αυτή the game is over! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: