ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσο ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πολεμούν μια διοίκηση εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε στο πλευρό της

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Όσο ακροδεξιοί και ακροαριστεροί πολεμούν μια διοίκηση εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε στο πλευρό της

Για εμάς όλα είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Έτσι παρόλο που σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά το 2019 , εσείς δεν μας ακούσατε. 

Εμείς σεβόμενοι την ΔΙΚΗ σας πλειοψηφική επιλογή και έχοντας συγκεκριμένες απόψεις για τα ζητήματα της πόλης απλώς παρακολουθούμε τον ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ όσων το 2019 μας έψεγαν για την σκληρή στάση μας, και σήμερα σας ΚΑΛΟΥΝ να πάτε από τον ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 

Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε από ποιους θα απαρτίζονται τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων, αλλά δεν είναι δύσκολο το να καταλάβεις ποιος θα πάει με ποιον, και κυρίως το ΓΙΑΤΙ. 

Και βέβαια για εμάς και για πολλούς άλλους όπως ατυχώς φάνηκε διαχρονικά σε αυτόν τον δήμο η ΕΠΙΛΟΓΗ έχει να κάνει με το τελικό δίδυμο που περνάει στον δεύτερο γύρο, για τον λόγο αυτό φωνάζουμε στο να σοβαρευτούν όσοι θεωρητικά τουλάχιστον ανήκουν στην κεντροδεξιά γιατί ιδεολογικά μάλλον με τις πράξεις και τις τοποθετήσεις τους δεν ανήκουν. 

Βλέποντας λοιπόν ποιοι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ βάλλουν κατά της νυν διοίκησης, δεν θεωρούμε πως θα μας είναι δύσκολο να επιλέξουμε στρατόπεδο και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023. 

Γιατί για εμάς εάν σε κατηγορούν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πως τάχα είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ βρίσκεσαι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. 

Βέβαια έχοντας την δική μας ατζέντα στα θέματα της πόλης ( ΚΥΤ Υμηττού, διαδημοτικό νεκροταφείο στον Υμηττό, δημόσια περιουσία, ιδιωτικοποιήσεις δομών , κ.ο.κ) δεν είμαστε ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ να κάνουμε τις "εκπτώσεις" του παρελθόντος , και να πούμε ας περιμένουμε κάποτε θα μας καταλάβουν και η ίδια η ζωή θα τους οδηγήσει στον δρόμο της κοινής λογικής. 

Άλλωστε ουδείς ξέρει πόσο θα ζήσει , για να περιμένει πως κάποτε και αυτός ο δήμος θα αφήσει τους ΜΥΘΟΥΣ και τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και θα προχωρήσει μπροστά. 

Έτσι για εμάς είναι ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  δεν μας ενδιαφέρει καν τι δηλώνεις , σε ποιο κόμμα ή συλλογικότητα ανήκεις,  αλλά εάν υλοποιείς έστω το μισό,  από την δική μας ατζέντα. 

Ουδείς θα υλοποιήσει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ της δικής μας ατζέντας , κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά και κάποιοι για λόγους ιδεοληψιών. Βλέπετε άμα μια ζωή παλεύεις για να καταστρέψεις μια πόλη και έναν δήμο ,σου είναι δύσκολο στην πέμπτη, έκτη ή και έβδομη δεκαετία της ζωής σου να παραδεχτείς πως έκανες λάθος. 

Με λύπη διαπιστώνουμε πως τάχα φιλελεύθεροι ποντάρουν ακόμα στον κρατικό προστατευτισμό και θεωρούν κεκτημένο στο να διατηρούν ΠΡΟΝΟΜΙΑ που μας καταστρέφουν ως κοινωνία. 

Και στην κεντρική πολιτική σκηνή εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης τα πράγματα δεν πάνε καλά,  αφού το πολιτικό σύστημα ρέπει προς τον κρατισμό σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει ακόμα μια τετραετία. 

Περισσότερες μεταρρυθμίσεις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τα 4.5 χρόνια διακυβέρνησης του  για μια πιο ελεύθερη αγορά παρά όσοι μας έλεγαν πως θα τα αλλάξουν όλα εάν και εφόσον τους υπερψηφίσουμε. 

Τους ψηφίσαμε και αυτοί ατάραχοι συνεχίζουν να διατηρούν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ,  ευελπιστώντας πως θα παίξουν το παιχνίδι ΔΕΞΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και σε αυτές τις κάλπες και το δίλημμα Μητσοτάκης για να μην γίνουμε Βενεζουέλα! 

Όμως Βενεζουέλα συνεχίζουμε να είμαστε όσο δεν προχωράμε στις αναγκαίες αποκρατικοποιήσεις , όσο διορίζουμε ανεξέλεγκτα και χωρίς λογική δημοσίους υπαλλήλους και όσο το ΧΡΕΟΣ μας πνίγει ως ποσοστό από το διαρκώς συρρικνούμενο ΑΕΠ της χώρας. 

Θεωρούμε πως έστω και στο και πέντε κάποια από τις δημοτικές παρατάξεις θα υιοθετήσει μέρος της δικής μας ατζέντας , για να έχουμε λόγο και να πάμε να ψηφίσουμε και να μην εξαπατηθούμε όπως συνέβη πάμπολες φορές στο παρελθόν. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς εκπτώσεις δεν θα κάνουμε και σίγουρα όσοι έχουν θετικές κρίσεις από ακροδεξιούς και ακροαριστερούς δεν θα έχουν την τύχη να μας έχουν αρωγούς τους. 

Μεμονωμένες υποψηφιότητες ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να στηρίξουμε , αφού δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑΝ από όσους είχαν την στήριξή μας το 2019 να αυτονομούνται εντός δημοτικού συμβουλίου και να ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ θέσεις μας που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποτελούν ένα μέλλον που ήδη είναι ΕΔΩ και απλώς η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας το "καθυστερεί".  

Η επιλογή μας και στον ΔΕΥΤΕΡΟ γύρο , θα αποτελεί απόδειξη πως εμείς δεν κρυβόμαστε , δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση,  και το κυριότερο ήρθαμε για να ανοίξουμε δρόμους για τους υποψηφίους του μέλλοντος. 

Αυτούς που θα στείλουν στα σπίτια τους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,  και θα δουλέψουν με τους μισούς δημοτικούς υπαλλήλους,  δίνοντας τις δομές του δήμου μας σε ιδιώτες για να προχωρήσει και αυτή η πόλη κάποτε προς τον σωστό δρόμο. 

Ό,τι μπορεί να γίνει σε άλλους δήμους με δομές κρατικές εδώ δεν μπορεί να συμβεί,  είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και στον πλέον αδαή πως με αυτούς τους "παίχτες" ο υποβιβασμός είναι βέβαιος , και δεν είναι για εμάς λογικό να φεύγει ο προπονητής της ομάδας που ό,τι και εάν κάνει δεν θα του βγει ! 

Ιδιοκτήτης του δήμου είσαι ΕΣΥ που με την ΨΗΦΟ σου δίνεις την ΔΥΝΑΜΗ σε έναν προπονητή να μας πάει για τέσσερα ή πέντε χρόνια με τα δικά του πιστεύω και φυσικά δικά σου "παιδιά" είναι ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αυτοί που έφτασαν στο σημείο να μας γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως δεν είναι δούλοι μας αρνούμενοι να κάνουν την δουλειά τους. 

Όχι φυσικά και δεν είσαστε ΔΟΥΛΟΙ μας,  εμείς δεν θα επιλέγαμε ΠΟΤΕ να έχουμε δούλους.  Δεν είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως εσείς,  που κάθεστε και περιμένετε από ΑΔΕΛΦΕΣ να σας σώσουν από την δική μας ΚΡΙΤΙΚΗ που δεν είναι τόσο σκληρή όσο σας πρέπει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: