ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στον Εισαγγελέα οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης - Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Στον Εισαγγελέα οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης - Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν




Στον Εισαγγελέα θα προσαχθούν σήμερα το πρωί οι ανήλικοι που επιτέθηκαν χθες σε συνομήλικό τους στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης απειλώντας τον με μαχαίρι. 

Όπως σας γράψαμε χθες διαβάστε εδώ  οι δύο νεαροί επιτέθηκαν σε συνομήλικο τους στην περιοχή Γεφυράκι στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης έξω από γνωστό καπνοπωλείο της πόλης για άγνωστους έως τώρα λόγους. 

Στον Εισαγγελέα που θα οδηγηθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου θα εξηγήσουν τα κίνητρα της επίθεσής τους και φυσικά αυτός θα κρίνει για την περαιτέρω τύχη τους. 

Πρόκειται για ένοπλη επίθεση με μαχαίρι και φυσικά τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επίθεσης θα μπορούσαν να αποβούν τραγικά για το θύμα. 

Οι ανήλικοι δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που μαζί με τα ΟΠΚΕ αποτελούν τις πιο αξιόπιστες μονάδες που παλεύουν με την καθημερινή εγκληματικότητα που είναι φυσικό πως θα αυξάνεται όσο οι οικονομικές συνθήκες χειροτερεύουν. 

Να ευχαριστήσουμε και πάλι τον καλό συνάδελφο και συνδημότη μας κ. Κωνσταντίνο Φειδόπουλο για την άμεση πληροφόρηση που μας έδωσε χθες και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο του site. 

Για να το διαβάσετε κάντε κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: