ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Η άλλη ανεβάζει φωτογραφία πως είναι τάχα Γαλλία διακοπές ,  και τρώει χάμπουργκερ στα Έβερεστ! Που πας "κουκλίτσα" μου,  για καθυστερημένους σαν τον Κώστα και την Κούλα  μας έχεις; 

  • Βάλτε πλαστικούς τάπητες στις  παιδικές χαρές  αφού με το πράσινο δεν το έχετε. Είναι και δαπανηρό , γιατί να πληρώνουμε τέλη για να ποτίζεται το χώμα; 

  • Και επίτηδες να πέταγαν όλες και όλοι τα σκουπίδια τους έξω από τους πράσινους κάδους δεν θα πετύχαιναν να έχουμε τόσο βρώμικη πόλη. ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ καταντήσαμε , δεν βοηθάει η χαλαρή αντιμετώπιση όταν έχεις να κάνεις με τέτοιες τραγικές εικόνες. 
  • Καλές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και το 10ευρω είναι για κάποιους κίνητρο να πάνε να δουν μια καλή παράσταση ή να ακούσουν μια συναυλία. Άλλωστε όπου δεν υπάρχει άρτος πάντα υπήρχαν θεάματα , μπας και ξεγελαστεί και ο ψηφοφόρος και θεωρήσει πως ζούμε σε καμία κανονική χώρα! Η πλάκα είναι πως οι κυβερνώντες μας είχαν παραμυθιάσει και με το καζίνο που στην καλύτερη των περιπτώσεων έτσι όπως τα κατάφεραν σε συνεργασία και με τον δήμο της επένδυσης θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2026! Η Αμερικανική Εταιρία που θα το κατασκευάσει ήδη είναι σε πόλεμο με την ΕΤΑΙΡΙΑ Λάτση που εάν δεν σοβαρευτεί σίγουρα θα έχει πρόβλημα γιατί με τους Αμερικανούς όποιος παίζει στο τέλος "τρώγεται". Πάντως αλλάζοντας η κυβέρνηση ας δει πάλι το θέμα με τον ανάδοχο της επένδυσης εάν βέβαια επιθυμεί να γίνει. 
  • Δίνοντας 2 δισ το μήνα για να επιδοτούμε το ρεύμα σίγουρα θα χρεοκοπήσουμε πιο γρήγορα και από όσο φανταζόμασταν. Μα τι να κάνει θα πουν δικαιολογημένα οι πολλοί; Να εξηγήσει στον κόσμο πως πρέπει να μειώσει την κατανάλωση αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Ήδη συνάνθρωποι μας έχουν απλήρωτους λογαριασμούς κοινής ωφελείας δεν θα καταδικαστούν να πληρώνουν για 20 χρόνια χρέη ή να μείνουν χωρίς ρεύμα επειδή κάποιος βαριέται να τους πει την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
  • Κλέβουν τόσο πολύ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που εξακολουθούν και πιστεύουν πως ποτέ δεν θα πέσουν στην τσιμπίδα του νόμου και θα ζούνε εις βάρος άλλων λαών παρασιτικά επειδή είχαν την "τύχη" να γεννηθούν σε Τόπο όπου οι πρόγονοί μας δούλεψαν για την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του. Τώρα τι σχέση έχουμε εμείς με Πλάτωνα και Αριστοτέλη είναι μεγάλη συζήτηση. Εάν πάντως είχαμε μεγάλη δεν θα ήμασταν σε αυτά τα ΧΑΛΙΑ. 
  • Μητσοτάκη γιατί δεν παραδέχεσαι πως δεν θα έχεις θέση πρωθυπουργού μετά τις επικείμενες εκλογές ; Θεωρείς πως υπάρχουν πολλοί μαλάκες ακόμα να ψηφίσουν έναν πολιτικό που ήρθε να κάνει μεταρρυθμίσεις,  και το μόνο που έκανε είναι να γεμίσει το ΔΗΜΟΣΙΟ με συγγενείς ,  φίλους και λοιπούς παρατρεχάμενους. 

  • H υπόθεση με την υπεξαίρεση στον ΠΑΟΔΗΛ πάει στον Εισαγγελέα και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης  έδειξε ΕΥΘΥΝΗ υπαλλήλου στη δημιουργία του ελλείματος που ξεπερνάει τα 28.000 ευρώ! Περίεργη υπόθεση γιατί όχι επειδή θεωρούμε πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων αλλά δεν θεωρούσαμε ΠΟΤΕ πως θα υπήρχαν τόσο αφελείς υπάλληλοι αφού το έλλειμμα δημιουργήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και ήταν αδύνατον να μη βρεθεί. Θεωρούμε πως το πόρισμα της ΕΔΕ εκτός από τον Εισαγγελέα πρέπει να δοθεί και στον τύπο αφού αφορά χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να καταλάβουμε και εμείς οι δύσπιστοι πως ένας υπάλληλος κατάφερε να "εξαφανίσει" ένα τόσο μεγάλο ποσό! Θέση θα επιθυμούσαμε και από το ΣΕΔΗ που είναι λαλίστατο στις περιπτώσεις που είναι να υπερασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά ΣΙΩΠΑ κάθε φορά που είναι να καταδικάσει ενέργειες που εκθέτουν τους υπαλλήλους . Σιωπά όταν είναι να καταδικάσει τους φιλοχουντικούς εργαζόμενους, σιωπά όταν η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη με ευθύνη των εργαζόμενων, κλείνει μάτια και αυτιά σε οτιδήποτε γράφεται και δεν ευνοεί την ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ του πως για όλα φταίει η κυβέρνηση που δεν ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ μερικές χιλιάδες εργαζομένους ακόμα στους ΟΤΑ για να χρεοκοπήσουμε πιο γρήγορα ως χώρα για μία ακόμη φορά. Ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει και δεν θα βγάλουν αφού η νυν διοίκηση δεν θα δημοσιοποιήσει το πόρισμα που έβγαλε η ΕΔΕ και θα περιμένει την Ελληνική Δικαιοσύνη σε καμία 10ετία να αποφανθεί! Γράφουμε και πάλι πως εμάς η εκδοχή μία υπάλληλος να υπεξαίρεσε ένα τέτοιο χρηματικό ποσό δεν μας πείθει εκτός και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και κάνει κάθε εργαζόμενος ότι γουστάρει! Υπάρχουν βέβαια διευθυντές και προϊστάμενοι δεν μπορεί να τους διέφυγε πως ένα τέτοιο ποσό έκανε "φτερά". Πάντως οι πηγές μας εμμένουν πως δεν πρόκειται για λογιστικό λάθος , πως τα χρήματα εισπράχθηκαν αλλά δεν μπήκαν στα ταμεία του δήμου! 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην εικόνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: