ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι φωτογραφίες που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστολόγιο της πόλης καταδεικνύουν πως οι 18 υπάλληλοι του Πρασίνου δεν επαρκούν και έτσι το πράσινο μας τελειώνει!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Οι φωτογραφίες που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστολόγιο της πόλης καταδεικνύουν πως οι 18 υπάλληλοι του Πρασίνου δεν επαρκούν και έτσι το πράσινο μας τελειώνει!



Πλατεία Ανεξαρτησίας σε άθλια κατάσταση όσον αφορά το Πράσινο αλλά και πέριξ του Μετρό Ηλιούπολης τα πάντα "καμένα". 

Λογικό αφού όλες οι διοικήσεις του δήμου μας άφησαν τον Τομέα Πρασίνου να παρακμάζει και μέσα στα μνημόνια με τις μειώσεις σε προσωπικό επιδεινώθηκε μια εικόνα που έτσι και αλλιώς ήταν άσχημη εδώ και χρόνια όσον αφορά τον δήμο μας.

Εάν δείτε ποιοι κατά καιρούς υπηρέτησαν στον τομέα πρασίνου θα καταλάβετε και τι εννοούμε καλύτερα, δεν είναι θέμα έλλειψης προσωπικού όπως προσπαθούν να σας πείσουν ή έλλειψης προσωπικού απλώς το κράτος- δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν δεν έχει τριπλάσιο προσωπικό από ότι ένας ιδιώτης και ο δεύτερος κάνει την δουλειά καλύτερα πληρώνοντας τα ίδια ή και λιγότερα τους υπαλλήλους του. 

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και οι συνέργειες (ΣΔΙΤ) με ιδιώτες εκτοξεύουν το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη αφού πληρώνουμε για την ίδια δουλειά και τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους του δήμου μας και τον εργολάβο που θα κλαδέψει τα ψηλά δένδρα ή θα ξεχορταριάσει κάποια "δημόσια" οικόπεδα. 

Οι εθελοντές στοιχίζουν και αυτοί αφού τους ενοικιάζουμε κτίριο για την κυψέλη τους και καλούμαστε να τους παρέχουμε ειδικό εξοπλισμό και κυρίως να τους εκπαιδεύσουμε ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμού τους και η δράση τους είναι επικουρική προς τους εργαζόμενους. 

Άλλωστε ποιοι είναι εθελοντές; Δείτε πως άμεσα ή έμμεσα έχουν σχέση με υπαλλήλους του δήμου μας και αφήστε τους να προσφέρουν ανιδιοτελώς όπως και η ΕΟΔΠΗ με μέλη της διορισμένα με σύμβαση στο πυροσβεστικό σώμα αφού η πρώην υπουργός η κα Γεροβασίλη θεωρούσε πως ήταν τέτοια τα χάλια του πυροσβεστικού σώματος που μπορούν να γίνουν "ράμπο" και "κομάντος" οι εθελοντές δασοπυροσβέστες εάν πάρουν κάποια έξτρα εκπαίδευση από επαγγελματίες πυροσβέστες. 

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε καλοκαίρι και είναι εμφανές πως το μόνο που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι η ενσωμάτωση των πάνω από 3000 εθελοντών πυροσβεστών σε ένα Πυροσβεστικό Σώμα που αριθμεί δυσανάλογα μεγάλο αριθμό υπαλλήλων για την οικονομική δυνατότητα της χώρας μας. 

Σε αυτό το ζοφερό κλίμα πανηγυρίζει σήμερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πως η Ελλάδα βγαίνει από την ΑΥΣΤΗΡΗ εποπτεία των μνημονίων που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως δανειζόμαστε και πάλι έως την επόμενη μεγάλη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ μας. 

Ήδη οι προσλήψεις που έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση έχουν ΥΠΕΡΒΕΙ κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας ήδη δουλεύουμε πάνω από τις μισές μέρες του χρόνου για να πληρώνουμε ΦΟΡΟΥΣ και όλα αυτά για να συντηρούμε έναν μεγάλο δημόσιο τομέα που θα μας βουλιάξει και πάλι και θα μας οδηγήσει σε νέα "Καστελόριζα". 

Με διψήφια ΑΝΕΡΓΙΑ και με ενεργειακή κρίση προ των πυλών , με την βενζίνη να αγγίζει στην Αττική τα 2 ευρώ και με την παραγωγή της χώρας να μειώνεται διαρκώς πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πανηγυρίζεις πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα αποφασίζουν πλέον και πάλι ΜΟΝΟΙ τους για την διαχείριση των οικονομικών τους και πως θα αλλάξουν μυαλά και δεν θα ζουν παρασιτικά εις βάρος άλλων λαών. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΑΠΕΤΥΧΕ στο να καταπολεμήσει ΚΡΑΤΙΣΜΟ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ έννοιες που πάνε πακέτο και ετοιμάζεται να παραδώσει στην επόμενη συγκυβέρνηση ένα κράτος που θα αναγκαστεί αργά αλλά σίγουρα να πετσοκόψει και πάλι μισθούς και συντάξεις αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει. 

Εμείς εδώ στην Σοβιετία μας αναμένουμε νέες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για τον δήμο μας και παράλληλα θέλουμε και μικρότερους φόρους πράγματα που δεν συμβαδίζουν αφού όσο αυξάνεται το κόστος συντήρησης ενός μεγάλου και πολυδάπανου κράτους τόσο όλες και όλοι που φορολογούμαστε στην Ελλάδα θα πληρώνουμε πολλούς έμμεσους και άμεσους φόρους για να συντηρούμε κάτι που έτσι και αλλιώς είναι αναποτελεσματικό εκτός από πολυδάπανο. 

Δεν θα βάλουμε φωτογραφίες από το "καμένο" πράσινο δεν έχει άλλωστε καμία σημασία για όσους ζουν στην πόλη και αντικρίζουν αυτές τις εικόνες στην καθημερινότητά τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: