ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΕΥΠ θα συνεχίσει να έχει επιτυχίες έναντι Ρωσικών και Τουρκικών συμφερόντων που δεν κατανοούν πως η χώρα μας ανήκει εις την Δύση!

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Η ΕΥΠ θα συνεχίσει να έχει επιτυχίες έναντι Ρωσικών και Τουρκικών συμφερόντων που δεν κατανοούν πως η χώρα μας ανήκει εις την Δύση!

 


Με έκπληξη αλλά και απορία διαπιστώσαμε πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να μιλάμε πράκτορες της ΕΥΠ που νιώθουν πως αμφισβητείται από την κοινωνία ο σημαντικός ρόλος τους στην αντιμετώπιση ένα σωρό απειλών από εχθρικά κράτη προς την Ελλάδα ( Ρωσία, Κίνα, Τουρκία κ.ο.κ). 

Μέσα από λογαριασμούς με ψεύτικα nick name δίνουν πληροφορίες για το ποιοι θα επωφεληθούν από τις αλλαγές που θα επιχειρηθούν στην ΕΥΠ και για το ποιοι ήδη επωφελήθηκαν για το σπάσιμο της σε δύο κομμάτια που πραγματοποιήθηκε από την παρούσα κυβέρνηση. 

Έτσι είναι θέμα ημερών να ανέβουν σε πλατφόρμες του εξωτερικού ηχητικά που θα έχουν να κάνουν με τρίμηνες παρακολουθήσεις ξένων επιχειρηματιών που αναζητούσαν πολιτική κάλυψη και βοήθεια στα επιχειρηματικά τους σχέδια που αφορούν δράσεις στην πατρίδα μας. 

Η ΕΥΠ με τα καλά της και τα στραβά της είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημόσια υπηρεσία που λειτουργεί ακόμα ικανοποιητικά στη χώρα μας και αποτελεί από την ίδρυσή της το 1953 ( 9 Μαίου) μοναδικό πυλώνα σταθερότητας για την χώρα μας. 

Εάν εξαιρέσουμε πράκτορές της που έβαλαν σε μπελάδες την χώρα μας στο παρελθόν ( γιατί ούτε αυτή η κρατική υπηρεσία επανδρώνεται από "αγγέλους") οι επιτυχίες που έχει κυρίως έως το 1981 είναι αυτές που κράτησαν την χώρα μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Έως και το 1964 οι μισθοί των πρακτόρων της ΕΥΠ πληρώνονταν απευθείας από τις ΗΠΑ κάτι που άλλαξε ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρώντας πως η υπηρεσία αυτή που έχει στηθεί με βάση το Αμερικανικό πρότυπο κατασκοπείας θα μπορούσε να "εκδημοκρατιστεί" αγνοώντας προφανώς πως όλα τα συστήματα που χρησιμοποιεί προέρχονται από το εξωτερικό και είναι λογικό όσοι ελέγχουν την τεχνολογία παγκοσμίως να έχουν πρόσβαση στο υλικό που συγκεντρώνεται με τα δικά τους μηχανήματα. 

Η ΕΥΠ διαθέτει ΑΡΙΣΤΟ τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε το Predator να της είναι παντελώς άχρηστο στις παρακολουθήσεις που πραγματοποιεί ενώ συγκαταλέγεται μέσα στην πρώτη δεκάδα των μυστικών υπηρεσιών του δυτικού κόσμου από άποψη κυρίως μηχανημάτων ενώ το προσωπικό της χρόνο με τον χρόνο δεν επιδεικνύει τον οφειλόμενο πατριωτισμό που έχουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες προηγμένων κρατών όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ. 

Παρόλα τα κακώς κείμενα η υπηρεσία έχει βοηθήσει ΟΛΕΣ τις Ελληνικές κυβερνήσεις να αντιμετωπίσουν ένα σωρό δυσάρεστες καταστάσεις για την χώρα για αυτό μας φαίνεται παράλογο το γεγονός πως το πολιτικό σύστημα εν έτει 2022 θέλησε να την απαξιώσει για νόμιμες επισυνδέσεις που είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο. 

Προσπάθεια απαξίωσης της υπηρεσίας και των μεθόδων της γίνεται συστηματικά τα τελευταία 20 χρόνια από την Ελληνική Δικαιοσύνη αφού η ΕΥΠ έχει αποκαλύψει με την έρευνά της δεκάδες επίορκους δικαστικούς που η Πολιτεία αρνείται να φυλακίσει. 

Όσοι ποντάρουν σε διάλυση ή υποβάθμιση της ΕΥΠ θα αντιληφθούν πως η υπηρεσία έχει συμμάχους κυρίως εκτός Ελλάδος σε κράτη που καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό το μέλλον της ανθρωπότητας επομένως ας μην έχουν αυταπάτες πως θα οδηγήσουν πράκτορες στη φυλακή επειδή απλώς έκαναν ευσυνείδητα την δουλειά τους. 

Όσο για τις απαντήσεις που αποζητά ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Νίκος Ανδρουλάκης που δικαίως αναρωτιέται γιατί με παρακολουθούσαν θα τις λάβει δημόσια αφού δεν δέχεται να ενημερωθεί από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ και φανταζόμαστε πως την δική του απάντηση θα δώσει και ο λαός στον κ. Ανδρουλάκη στις κάλπες που έρχονται. 

Σε κάθε περίπτωση γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι υπάλληλοι της ΕΥΠ και το εθνικό έργο που υλοποιούν εδώ και 69 χρόνια θεωρούμε πως για ακόμη μια φορά θα σπάσουν τα μούτρα τους όσοι πολιτικοί σχηματισμοί εξυπηρετούν τα ρωσικά , τουρκικά και κινεζικά συμφέροντα στη χώρα μας αφού η Δύση δεν "δύει" όπως φαντάζονται κάποιοι αλλά είναι πανέτοιμη να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν πιο ασφαλή κόσμο εν όψει του νέου Ψυχρού Πολέμου όπου ουδείς έχει δικαίωμα να μείνει ουδέτερος. 

Εμείς ως μικρό  τοπικό ΜΜΕ και θεωρούμε και η πλειοψηφία των μεγάλων έχουμε ταχθεί εδώ και χρόνια στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ιδίως όταν αυτοί που σήμερα κατηγορούν την κυβέρνηση και αναρωτιούνται γιατί τους παρακολουθεί η ΕΥΠ έχουν διαχρονικά προσπαθήσει να οδηγήσουν την χώρα μας σε δρόμους χωρίς επιστροφή. 

Με την ΕΥΠ λοιπόν και όχι με τους Βενιζέλο και Ανδρουλάκη γιατί για εμάς ουδείς εξαιρείται από τις ΝΟΜΙΜΕΣ παρακολουθήσεις ιδίως όταν είναι εμφανές και σε μικρό παιδί πως οι επιλογές του μόνο επιζήμιες για την χώρα μας είναι. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: