ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί άραγε πανηγυρίζουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝ.ΑΛ;

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Γιατί άραγε πανηγυρίζουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝ.ΑΛ;

 


Οι τελευταίες παραιτήσεις Δημητριάδη - Κοντολέων φέρνουν πιο κοντά κάλπες. Άρα μας είναι αδιανόητοι οι πανηγυρισμοί των κλεφτοπασόκων εκτός και θεωρούν πως στις επικείμενες εκλογές έχουν ελπίδα να πετύχουν κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. 

Και επειδή οι κάλπες θα είναι διπλές αρχικώς με απλή αναλογική και εν συνεχεία με ενισχυμένη θεωρούμε βέβαια πως οι πολλοί στις δεύτερες θα στηρίξουν το δεύτερο κόμμα δηλαδή λογικά τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στερώντας από το κόμμα Νίκου Ανδρουλάκη το δικαίωμα του ρυθμιστή. 

Άλλωστε είναι φανερό πως οι πολλοί δεν επιθυμούν μια επανάληψη του έργου που ζήσαμε την περίοδο 2012 -2015 αλλά έχουν πιο "επαναστατικές" σκέψεις για συμμετοχή σε συγκυβέρνηση των δύο πρώτων κομμάτων με άλλον πρωθυπουργό αφού το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί βαρίδι για μια τέτοια συνεργασία. 

Σε κάθε περίπτωση κερδισμένη από αυτή την "ανωμαλία" θα είναι η ακροδεξιά που παρά την πολυδιάσπασή της θα δει τουλάχιστον δύο σχηματισμούς της στην επόμενη Βουλή πράγμα που δεν δείχνει να προβληματίζει και κανέναν αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης! 

Τέλος για να μην έχουν αυταπάτες ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί παρακολουθούνται από ξένες πρεσβείες που έχουν την τεχνογνωσία ποτέ αυτός ο κόσμος δεν είχε αφεθεί στην "τύχη" του και δεν άφηναν μικρά κράτη όπως η Ελλάδα να δρα ανεξέλεγκτα. 

Γιατί όταν μετέχεις σε οργανισμούς και συμμαχίες είναι λογικό να θέλουν να γνωρίζουν οι σύμμαχοί σου εάν παραμένεις στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας ή εάν πουλάς στρατιωτικό υλικό και πληροφορίες στο αντίπαλο στρατόπεδο. 

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και έναν μήνα περίπου ( ίσως και παραπάνω) πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καμένο χαρτί για τους συμμάχους μας μετά τις ανοησίες Δένδια και την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στο να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό τα πράγματα έχουν επισπευσθεί. 

Θα διαβάσετε στον Τύπο απίστευτες καταγγελίες για τα πρόσωπα που έχουν παραιτηθεί και όχι από έντυπα όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά από "συστημικά" ΜΜΕ που εξακολουθούν και σέβονται τους αναγνώστες τους μη παρουσιάζοντας θεωρίες συνωμοσίας αλλά ό,τι αποδεικνύεται με έγγραφα και τηλεφωνικές υποκλοπές! 

Τηλεφωνικές υποκλοπές που θα δημιουργήσουν ένα νοσηρό προεκλογικό περιβάλλον που είναι όμως αναγκαίο για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι! 

Προφανώς και οι Πασόκοι πανηγυρίζουν αφού δεν κατανοούν πως στο τέλος και αυτής της περιπέτειας θα δουν και πάλι στελέχη τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Για τη ΝΔ η απομάκρυνση Μητσοτάκη από το κόμμα είναι απλώς αυτοπροστασία για να μην έχει την "τύχη" του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 

Κερδισμένος από αυτή την συγκυρία θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η ακροδεξιά που πάει "σφαίρα" εκεί που οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν και όταν ο κόσμος δεν έχει τα απαραίτητα για να επιβιώσει. 

Παρόλο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε όλα τα εχέγγυα για να πάει καλά μια σειρά από συγκυρίες και πολλές λάθος επιλογές προσώπων την έχουν ήδη οδηγήσει στο να προσπαθεί να κρατηθεί πρώτη πολιτική δύναμη έχοντας απωλέσει ΚΑΘΕ ελπίδα αυτοδυναμίας. 

Άλλωστε ουδείς σύμμαχος μας δεν επιθυμεί αυτοδύναμες ελληνικές κυβερνήσεις και το χειρότερο είναι πως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει πειστεί πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. 

Πράγμα παντελώς ψευδές αλλά άντε να πείσεις τους "ψεκασμένους" πως μια συγκυβέρνηση λογικής θα έχει να αντιμετωπίσει σε τέσσερα χρόνια την σίγουρη επικράτηση όσων πατώντας πάνω στην φτώχεια προσπαθούν να αλλάξουν γεωστρατηγικές επιλογές που δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν χωρίς να ακρωτηριαστεί η πατρίδα. 

Αυτά και καλή τύχη στην κυβέρνηση που ήδη με την επιλογή για το θέμα του διοικητή της ΕΥΠ δείχνει να τα έχει τελείως χαμένα!  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: