ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη τα φασιστοειδή του "Ερμή" Δημήτρη Μωραίτη τώρα ανακάλυψαν πως πήγαμε και ΦΥΛΑΚΗ!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη τα φασιστοειδή του "Ερμή" Δημήτρη Μωραίτη τώρα ανακάλυψαν πως πήγαμε και ΦΥΛΑΚΗ!

Ο διαδικτυακός κατήφορος του ιστολογίου Η ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου και "επιχειρηματία" χωρίς επιχειρήσεις Δημήτρη Μωραίτη συνεχίζεται,  μαζί με τους ευσεβείς πόθους όσων θα μας ήθελαν ΦΥΛΑΚΗ! Για να ακριβολογούμε θα ήθελαν φυλακή τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη που διαθέτει ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ μητρώο κάτι που ανησυχεί φαίνεται την Λουκρητία της Ηλιούπολης! 

Μετά την αποκλειστικότητα προ μηνών είδησης που εμείς δημοσιεύσαμε πριν αρκετά χρόνια στο ιστολόγιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και αφορούσε περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας για το οποίο οι επίορκοι αστυνομικοί τιμωρήθηκαν σε 6 μήνες αργία . Διαβάστε σχετικά εδώ &   ΕΔΩ τι είχε συμβεί. 

Δεν υπάρχει σωτηρία για το παρεάκι των πούστηδων ούτε για όσους θεωρούν πως μπορούν να "γλιτώσουν" από την δική μας διαδικτυακή παρουσία βάζοντας να μας πετάνε "λάσπη" πούστηδες , πουτάνες και εκβιαστές. 

Ας καταλάβουν πως εμείς δεν εκβιαζόμαστε αφού δεν έχουμε κρυμμένους "σκελετούς" στην ντουλάπα μας,  ούτε έχουμε αποκρύψει κάτι από τους αναγνώστες μας όσον μας αφορά,  στα 10 χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας στην πόλη. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Διαβάστε επίσης : 

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Ο ψεύτης και συκοφάντης Κώστας Δήμου διαδίδει διαδικτυακά πως έχουμε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση!

Η "Λουκρητία" της Ηλιούπολης ασχημονεί και πάλι

Ο Δημήτρης Μωραίτης κρυπτόμενος κάτω από την "διαδικτυακή φούστα" της Κικής Παρασκευά αναδημοσιεύει τις συκοφαντίες του ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ένοχα σε όσα με στοιχεία έχουμε αναρτήσει εναντίον του - Ούτε το φτύσιμο μας δεν αξίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: