ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραία τα λέει για αριστερός ο κος Ασβεστάς ακόμα καλύτερα ο κος Σόφης και η κα Τσατσούλη το θέμα είναι πως δεν έχουν αντιληφθεί πως με αυτά και με εκείνα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους καταρρέει!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ωραία τα λέει για αριστερός ο κος Ασβεστάς ακόμα καλύτερα ο κος Σόφης και η κα Τσατσούλη το θέμα είναι πως δεν έχουν αντιληφθεί πως με αυτά και με εκείνα η ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους καταρρέει!



Ωραία τα λέει ο κος Ασβεστάς πως δεν μπορεί να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου μας διαχρονικά χωρίς προβλήματα ,  αλλά δεν είμαστε και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να του δώσουμε και την ψήφο μας. 

Οι άλλοι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων με πρώτο και καλύτερο τον κ. Ψυρρόπουλο απλώς βρήκαν πεδίο δόξης λαμπρό για να υπερασπίσουν όσους φόρτωσαν ως υπαλλήλους στον δήμο μας και τώρα κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν κιόλας. 

Εμείς σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι κρατήσουν την στάση της ΕΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ας μην αμφιβάλλουν πως θα βρούμε ασφαλή τρόπο για να δημοσιοποιήσουμε τα ονοματεπώνυμά τους (αφού έτσι ή αλλιώς οι επίορκοι μια ευτελή τιμωρία θα την έχουν)  αφού στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ δεν έκλεψαν τα χρήματα της νυν διοίκησης όπως αφελώς κάποιοι θεωρούν αλλά τα δικά μας ή όσων ακόμα φορολογούμαστε στο Ελληνικό κράτος, πληρώνοντας φόρους που δεν μας προσφέρουν τις ΑΝΑΛΟΓΕΣ υπηρεσίες. 

Σε ιδιωτική εταιρία αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί και όπως είπε και η κα Τασία Τσατσούλη κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα πλέον με τέτοια θέματα,  και επίσης έχει δίκιο επειδή με την ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ θίγονται και έντιμοι και ευσυνείδητοι δημοτικοί  υπάλληλοι γιατί υπάρχουν ευτυχώς ακόμα και τέτοιοι. 

Είναι αυτοί που μας βρίζουν περισσότερο εμάς εδώ που είμαστε ΥΠΕΡ των ιδιωτικοποιήσεων,  γιατί δουλεύουν και βγάζουν τα λεφτά τους , αλλά δεν έχουν το ΘΑΡΡΟΣ τους δεκάδες δίπλα τους που αμείβονται και δεν εργάζονται καν  να μην τους βγάλουν  στη "σέντρα"! 

Με τέτοιες συμπεριφορές ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ χαρακτήρας της δομής και για τον λόγο αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ΑΝΤΙΔΡΑ γιατί πιστεύει στην ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Θεωρεί πως η "επανάσταση" πλησιάζει , και έχει την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως ο κόσμος είναι ευφυής και μπορεί να αντιληφθεί τα όσα κατά καιρούς ορθώς διατυπώνει στα δημοτικά συμβούλια μια παράταξη με κομμουνιστικές εμμονές που όμως περιγράφει με περίσσιο ΘΑΡΡΟΣ τα κακώς κείμενα ενός συστήματος που είτε αλλάζει είτε μας ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και πάλι! 

Η μη δημοσιοποίηση στοιχείων οδηγεί σε απαξίωση τους πάντες και το θολό τοπίο όντως βολεύει όσους εχθρεύονται την Αστική μας Δημοκρατία με το παράδοξο αυτό να το αναδεικνύουν οι κομμουνιστές που έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία. 

Και βέβαια ο παραλογισμός του ΚΚΕ και των κομμουνιστών είναι πως ακόμα και εάν τους πεις πως αυτός ή αυτή έκλεβε εάν είναι "σύντροφός" τους θα το κάνουν γαργάρα! 

Ωραίος και ο κος Σόφης που είναι και ο αγαπημένος μας και που παρά τις ιδεολογικές μας διαφωνίες είναι μια ΦΩΝΗ που θα λείψει από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

ΥΓ: Το χέρι στο μέλι κ. Σόφη  το έβαλε σύμφωνα με την ΕΝΟΧΗ σιωπή της , μια κυρία η οποία αρνείται να τοποθετηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ για το ΘΕΜΑ , ενώ έχει πληροφορηθεί ήδη την ΕΔΕ που την "καταδικάζει" εάν δεν το έχει ακόμα  αντιληφθεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: