ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ οι ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ σε καθαριότητα - πράσινο -- και φωτισμό μόνο για τον μήνα Ιούλιο!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ οι ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ σε καθαριότητα - πράσινο -- και φωτισμό μόνο για τον μήνα Ιούλιο!

Κάθε μήνα οι υπερωρίες των υπαλλήλων του δήμου μας είναι μερικές χιλιάδες ευρώ. Λογικό θα πουν κάποιοι αφού οι εργαζόμενοι έφτασαν τους 700 μαζί με τους συμβασιούχους που παραμένουν και προσλήφθηκαν έκτακτα για να καλύψουν αυξημένες  ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία. 

Το θέμα είναι πως οι δημότες μας  δεν βλέπουν καμία βελτίωση σε τομείς όπως η καθαριότητα και το πράσινο και γενικότερα δεν "τρελαίνονται" από τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται "ΔΩΡΕΑΝ" από τον δήμο μας. 

Και βέβαια εμείς δεν είμαστε της άποψης πως δεν πρέπει να δίδονται παραπάνω χρήματα στους υπαλλήλους που δουλεύουν , αλλά το θέμα είναι και παραμένει , γιατί δεν έχουμε καλύτερη εικόνα παρά τις πολλές ώρες υπερωρίες που γράφουν οι εργαζόμενοι σε ένα σωρό τομείς δράσης του δήμου μας. 

Παντού βλέπεις ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας  και σκέφτεσαι πως είναι δυνατόν η ΕΙΚΟΝΑ να μην αλλάζει προς το καλύτερο. 

Ενδεικτικά επειδή βαριόμαστε άλλωστε να κάνουμε αντιπολίτευση , που θα έπρεπε να κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίστηκαν για αυτό , βάζουμε κάποιες μόνο αναρτήσεις από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που αφορούν ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ για τον ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ. Τα ποσά όπως είναι φυσικά μοιράζονται στους υπαλλήλους και δεν τα παίρνει όλα αυτός που αναγράφεται το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του,  δίπλα υπάρχει κα το λοιποί (εργαζόμενοι εννοεί) για να μην δημιουργούνται λάθος  εντυπώσεις. 

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A0%CE%988%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%A0%CE%A33?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F%CE%A9%CE%97%CE%A9%CE%A1%CE%A5-0%CE%A7%CE%A0?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F3%CE%A1%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9F%CE%95%CE%94?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%983%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%A46%CE%A5?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%974%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%94%CE%91%CE%9F?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A3%CE%A6%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9415?inline=true

Για τις κανονικές μισθοδοσίες τα πράγματα είναι πολύ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν χρειάζονται κανέναν δικό μας σχολιασμό. Αμοιβές που δεν συνάδουν με ένα κράτος χρεοκοπημένο που χρωστάει δισ ευρώ στους δανειστές του . αλλά με ένα κράτος έτοιμο να χρεοκοπήσει και πάλι! Η χρεοκοπία θα πέσει στην "βάρδια" της επόμενης κυβέρνησης που θα αποτελείται από δύο ή και τρία πολιτικά κόμματα αφού αυτοδυναμία δεν παίζει! Και τότε εκτός από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις θα έχουμε και ιδιωτικοποιήσεις δομών γιατί ο λογαριασμός ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Άρα μαζί με το αρνητικό γεγονός της εκ νέου χρεοκοπίας μας θα έχουμε και το ΘΕΤΙΚΟ να πάνε δομές σε ιδιώτες ώστε να δούμε ως δημότες καλύτερο αποτέλεσμα. 

https://diavgeia.gov.gr/doc/63%CE%93%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%A5-7%CE%95%CE%99?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%936%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%A5-7%CE%9F%CE%98?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9C5%CE%92%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9C%CE%94%CE%95?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/64%CE%9E%CE%95%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%9E%CE%A73?inline=true

ΥΓ: Οι μονιμοποιήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ξεπερνούν μονάχα τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας αλλά αποτελούν και πρόκληση για όσους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και πληρώνουν ακόμα τους φόρους τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: