ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το blog του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Το blog του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!



Κάνοντας κλικ εδώ  μπορείτε να επισκεφθείτε το blog( ιστολόγια στα ελληνικά) του Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας που ως γνωστόν έχει την έδρα του στην πόλη μας. 

Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου είναι η συνδημότισσά μας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου που μαζί με μια ομάδα άξιων γυναικών και ανδρών διοργανώνει ένα σωρό πολιτιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης προάγοντας τον πολιτισμό. 

Δράσεις που πλέον θα μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτές και μέσα από το blog του Συλλόγου που θα μπορείτε να το βρίσκετε εάν ξεχάσετε την ηλεκτρονική του διεύθυνση και στα πλάγια δεξιά του δικού μας ιστολογίου. 

Από εμάς ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ το νέο τους ιστολόγιο,  και από εκεί  θα διαβάζετε ΜΟΝΟ καλές ειδήσεις σε αντίθεση  με εδώ που στεναχωρούμε πολλές και πολλούς επειδή δυστυχώς δεν είμαστε των δημοσίων σχέσεων και η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα πληγώνει!  

Ο Σύλλογος δεν μπλέκει με πολιτικά οι δράσεις του είναι θετικές και έτσι από εκεί μπορείτε να πάρετε μόνο θετική ενέργεια και να ενημερωθείτε για δράσεις που αξίζει να συμμετέχετε. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: