ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μήπως θέλετε τον δήμαρχο της πόλης μας να πιάσει σκούπα και φαράσι και να καθαρίσει αυτός κάνοντας την δουλειά άλλων!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Μήπως θέλετε τον δήμαρχο της πόλης μας να πιάσει σκούπα και φαράσι και να καθαρίσει αυτός κάνοντας την δουλειά άλλων!

 




Άδικα παραπονιούνται όσοι θεωρούν πως είναι "λογοκρισία" ο αποκλεισμός οιοδήποτε από ομάδες της πόλης μας στο facebook ή ακόμα και από προσωπικά προφίλ.

Δεν έχουν όλες και όλοι γερό στομάχι για να συνομιλούν με ανθρώπους με διαφορετική ιδεολογία από την δική τους και ούτε φυσικά είναι και υποχρεωμένοι να συνομιλούν με πουτάνες , πούστηδες, εκβιαστές , ανώμαλους κάθε λογής ή ακόμα και με πολιτικούς τους αντιπάλους για θέματα που έτσι και αλλιώς ο "διάλογος" δεν θα δώσει καμία λύση. 

Το ίδιο ισχύει και για δημάρχους , αντιδημάρχους κ.ο.κ που απαντούν ΔΗΜΟΣΙΑ όχι επειδή τους ρωτάμε εμείς αλλά επειδή ενημερώνουν τους ψηφοφόρους τους! Υπάρχει και η "συνταγή" να αγνοείς κάποιον επειδή θεωρείς πως σε αδικεί με την κριτική του ή  επειδή θεωρείς πως είναι βαλτός για να σε βγάλει από την νηφαλιότητα που είναι απαραίτητη σε όσους ασκούν διοίκηση. 

Το να συνομιλείς με τον κάθε μ@λ@κ@ για να δείξεις πως είσαι δημοκρατικός δεν σε κάνει κιόλας αφού ο διάλογος με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν θα τους κάνει να αλλάξουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ούτε θα γίνει και η πόλη καλύτερη επειδή θα ακουστεί και η δική τους ΑΠΟΨΗ. 

Άλλη πάλι "ανωμαλία" που διαπιστώνουμε είναι η ΕΜΜΟΝΗ κάποιων να χρεώνουν την ΑΠΟΤΥΧΙΑ όχι σε εκείνους που είναι επιφορτισμένοι με μια δουλειά αλλά στον εκάστοτε δήμαρχο που μάλλον τον θέλουν με σκούπα και φαράσι , με μάνικα, να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει ογκώδη ή να βγάζει πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης για να μην κουραστεί κανένας υπάλληλος του δήμου και πάθει υπερκόπωση. 

Ουδείς δήμαρχος θέλει την πόλη του ΒΡΩΜΙΚΗ και με ΠΡΑΣΙΝΟ σε άθλια κατάσταση και όταν δεν αποφασίζεις εσύ για το προσωπικό του δήμου που το βρήκες η μόνη λύση που σου απομένει ( αφού να τους διώξεις δεν μπορείς) είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ αλλά πως να την υλοποιήσεις όταν η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας είναι ΥΠΕΡ του κρατισμού; 

Έτσι στο τέλος καταντάς να τσακώνεσαι στο facebook με όσους η δική σου ΑΛΗΘΕΙΑ τους ξεβολεύει και φτάνουν στο σημείο να σου λένε πως δεν είμαστε δούλοι σου και θα τα μαζέψουμε όποτε μπορέσουμε! 

Δυστυχώς και οι δικαστικές περιπέτειες του δήμαρχου Αλίμου κ. Κονδύλη με τους εργαζόμενους δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα αφού επανέρχονται όσοι αρνήθηκαν να αλλάξουν πόστο εν μέσω πανδημίας και θα πληρωθούν και για τους πολλούς μήνες που κάθονταν! 

Σε απλά ελληνικά αναζητείστε στην κεντρική διοίκηση τις ευθύνες για την μη ιδιωτικοποίηση δομών και μην πουλάτε παραμύθια πως με αυτούς τους εργαζόμενους μπορείτε να πάρετε "πρωτάθλημα" ενώ ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ είναι διαχρονικός και έχουν φάει τέσσερις έως τώρα δημάρχους που τους έκαναν τα χατίρια. 

Άλλωστε αυτοί που ακόμα το παλεύουν είναι οι συμβασιούχοι έως ότου ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ είναι εμφανές πως οι υπάλληλοι καθαριότητας , πρασίνου και δημοτικής αστυνομίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δικά μας θέλω. 

Επομένως ή πάτε με αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερους ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους για να γίνει δουλειά ή έρχεστε μαζί μας και λέτε ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ χθες και η πόλη θα αλλάξει όψη προς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. 

Το να κάτσουμε να σας εξηγήσουμε γιατί ο ιδιωτικός τομέας είναι πιο παραγωγικός είναι χάσιμο χρόνου. Όλες και όλοι όταν θέλουν να κάνουν γρήγορα την δουλειά τους τα σκάνε σε ΙΔΙΩΤΗ εμείς και τα σκάμε χονδρά και υπηρεσίες δεν έχουμε αφού θέλουμε να κάνει την δουλειά το κράτος! 

Το κράτος απέτυχε παταγωδώς παντού διεθνώς όσα κράτη είναι ακόμα ΙΣΧΥΡΑ και ξεχωρίζουν έχουν δώσει τα πάντα σε ιδιώτες και φυσικά και τον εξοπλισμό που αγοράζουμε για να διατηρήσουμε το "αξιόμαχο" των ενόπλων δυνάμεών μας από ιδιώτες τα αγοράζουμε δεν παράγει τα f35 το "βαθύ" Αμερικανικό κράτος αλλά ένας πάμπλουτος ιδιώτης! 

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ που έφτιαχνε από αεροπλάνα έως ψωμί απέτυχε ρωτήστε τους πολλούς Αλβανούς, Βούλγαρους , Τσέχους , και Ρουμάνους που ζουν στην πατρίδα μας. 

Θα σας πουν για το ένα κιλό ζάχαρη τον μήνα που έπαιρνε μία οικογένεια , για την έλλειψη βασικών προϊόντων και για λαούς που δούλευαν όλες και όλοι για το κράτος αλλά εξακολουθούσαν να στερούνται βασικών αγαθών. 

Ως πλειοψηφία δεν μας αξίζει καλύτερος δήμαρχος από τον Γιώργο Χατζηδάκη άλλωστε είχαμε τον Βαλασόπουλο και τον ΔΙΩΞΑΤΕ μην διαβάζουμε πάλι τις ίδιες ανοησίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις καλές πουτάνες και τους καλούς πούστηδες που θα έρθουν σε ένα λευκό άλογο για να μας "σώσουν"! 

Αυτά τσακαλαρία δεν υπάρχουν και ελπίζουμε να ξυπνήσετε για να πιέσετε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αλλάξουν ρότα αλλιώς και το 2023 κάποιον "μαθητευόμενο" μάγο θα μας φέρουν που ξέρει τάχα τα προβλήματα έχεις τις λύσεις αλλά δεν τις λέει για να μην τους τις κλέψουμε! 

Δεν υπάρχουν αυτά πάρτε όσοι έχετε αυπνίες ένα αυτοκίνητο και πηγαίνετε κατά τις 6 το πρωί στο γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης για να καταλάβετε και εσείς πως οι διοικήσεις αλλάζουνε αλλά η ανεμελιά μένει και βασιλεύει. 

Μπείτε και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ εσείς που θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση και δείτε τα έξοδα για λάστιχα σε αυτοκίνητα του δήμου , σε αναλώσιμα , σε ένα σωρό περιττά έξοδα που τα κάνουν μόνο όσοι θεωρούν και δικαιολογημένα πως δεν σας ενδιαφέρει το κόστος αρκεί και εσείς να γίνετε μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ. 

Τι να κάνει δηλαδή ο δήμαρχος να πάρει τα βουνά και να παρακαλάει το ΣΕΔΗ να πει στους εργαζόμενους να κινηθούν πιο γρήγορα; Να τους πουλήσει παραμύθι πως τα δίνω όλα σε ΙΔΙΩΤΗ για να τον βγάλουν και κλέφτη από πάνω; 

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ που δεν βλέπουν τον μπράβο που μπαίνει μέρα μεσημέρι μέσα σε επιχείρηση να πάρει το μεροκάματό του αλλά γνωρίζουν με ακρίβεια πως ο δήμαρχος είναι "κλέφτης" επειδή λέει μετά από 12 χρόνια που είναι σε θέσεις ευθύνης πως πρέπει να αλλάξει και αυτός ο οδοφωτισμός όπως έγινε και παντού γύρω μας. 

Δεν είδατε καν πως η Περιφέρεια Αττικής κοστολογεί το κάθε led με 1550 ευρώ και προχωράει σε αντικατάσταση αλλά εδώ σας φαίνονται πολλά τα 8.000.000 ευρώ για αλλαγή οδοφωτισμού την στιγμή που δεν σας νοιάζουν τα 10.000.000 ευρώ που δίνονται κάθε χρόνο στον τομέα της καθαριότητας και ζούμε αυτό το δράμα. 

Δεν πείθει κανέναν πως αγαπάτε την πόλη και τους δημότες της αγαπάτε τις θέσεις ευθύνης αλλά δεν έχετε ούτε το ΘΑΡΡΟΣ πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης να πείτε ΚΑΘΑΡΑ πως λατρεύετε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: