ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Οι δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2019 καθόρισαν την πορεία του δήμου μας για μια τετραετία. Η επιλογή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας να στείλουν στο σπίτι του τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και να φέρουν στην θέση του τον "αντάρτη" κ. Γιώργο Χατζηδάκη έχει να κάνει πρωτίστως με τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ των αντιμνημονιακών της πόλης που δεν χωράνε στο νέο κουστούμι του ΠΑ.ΣΟ.Κ- ΚΙΝ.ΑΛ και ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο πολιτικός φορέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν μπορεί να εκλέξει πλέον δήμαρχο στην πόλη μας αφού τα μονοψήφια ποσοστά του δεν φτάνουν για να δημιουργήσουν κλίμα για μια πράσινη αμιγώς υποψηφιότητα έτσι και με δεδομένο πλέον πως ο νυν δήμαρχος είναι κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ό,τι και να στηρίξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ για την πόλη μας θα μετρήσει τι θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν δείχνουν να επιστρέφουν στο πράσινο μαντρί. Έχουν περάσει 10 χρόνια από το 2012 όταν έφυγαν ομαδικά από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και μάλλον είναι μάταιο με επιλογές αρχηγού του κόμματος όπως αυτή του κ. Νίκου Ανδρουλάκη να θεωρεί κάποιος λογικός πως μπορεί να σταθεί ως ηγέτης της κεντροαριστεράς απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η μη εκλογή ως αρχηγού  του Γιώργου Παπανδρέου στις πρόσφατες εσωκομματικές κάλπες του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην ουσία οδηγεί το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα στην τρίτη θέση του πολιτικού μας συστήματος και το ΘΕΤΙΚΟ για την πόλη μας είναι πως το ΔΙΠΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ θα είναι πιο ΚΑΘΑΡΟ επομένως αναζητείτε ικανός και έξυπνος κεντροδεξιός υποψήφιος για να το αναδείξει. Στην κεντρική πολιτική σκηνή οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ είναι εμφανείς στα βασικά καιρός αυτό να συμβεί και στον δήμο μας όπου στα βασικά και ουσιαστικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις στοιχίζονται πίσω από τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης με την διαφορά πως δεν τις υλοποιούν αφού γνωρίζουν πως είναι ανεδαφικές. Επειδή δεν τους "χτυπάμε" πολύ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ τους κομμουνιστές της πόλης έχουν ελπίδα για μια θέση πιο πάνω ιδίως με την ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση που τους παρέχουν όλα τα site της πόλης μας πλην αυτού εδώ του ιστολογίου. Δεν χάνουν δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης όσοι τάχα μάχονται για την Αστική μας Δημοκρατία και προβάλλουν αυτούς που θέλουν να την ανατρέψουν! Ας δημιουργήσουν και πάλι μια διψήφια σε ποσοστά Λαϊκής Συσπείρωση Ηλιούπολης εμείς δεν έχουμε θέμα δεν πολιτευόμαστε και δεν βλέπουμε και κανέναν από τους υποψήφιους δημάρχους να υιοθετεί έστω και ένα σημείο από την πολύ συγκεκριμένη ατζέντα μας. Άμα καταφέρουν και στις κάλπες του 2023 και σκαρφαλώσουν και πάλι στο 10% την στιγμή που το πανελλήνιο ποσοστό του ΚΚΕ δεν θα ξεπερνά και πάλι το 5% θα είναι άλλη μια "επιτυχία" για τους δημότες μας που μετά από μισό και πλέον αιώνα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ τους χωρίζει μόνο το χρώμα! 

  • Άμα θέλετε πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ πολιτικές να υλοποιηθούν και στο δήμο μας ΨΗΦΙΣΤΕ Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. Βλέπετε τι κάνει στην Πάτρα ο Πελετίδης και πως αυξάνει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ του, άνετα αυτό θα μπορούσε να το κάνει στον δήμο μας η κα Τσατσούλη. Για εμάς θα ήταν καταστροφικό αλλά θα βόλευε εργαζόμενους που έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις και ενίοτε όταν κλέβουν από τα ταμεία του δήμου μας το ΣΕΔΗ απλώς ΣΙΩΠΑ. Θα πάρει σκούπα και φαράσι ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης και θα τους αναγκάσει τουλάχιστον την προεκλογική περίοδο να λειτουργούν σε εντατικούς ρυθμούς. Άλλωστε μαθαίνουμε πως έλεγχοι μετά το ΚΑΖΟ στον ΠΑΟΔΗΛ θα γίνουν και σε άλλες υπηρεσίες που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις τις δούλευαν με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ αλλά θεωρούν πρόσφορο τον λαϊκισμό για να πουν πως φταίει η νυν διοίκηση που οι ίδιοι επέλεξαν ΚΛΕΦΤΕΣ για να επανδρώσουν τις υπηρεσίες του δήμου μας. Τώρα που φτιάχνουν και Πολεοδομία θα χρειαστεί περισσότερος έλεγχος και ικανά στελέχη του ιδιωτικού τομέα για να λειτουργήσει ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερη ΔΙΑΦΘΟΡΑ η ΥΠΗΡΕΣΙΑ κάτι που έχει οδηγήσει την νυν διοίκηση να μην βιάζεται αλλά να κάνει τις κατάλληλες επιλογές για να λειτουργήσει χωρίς παρατράγουδα το όλο εγχείρημα. Για εμάς ήταν λάθος η ΑΠΟΦΑΣΗ της κεντρικής διοίκησης να δώσει στους ΟΤΑ τις Πολεοδομίες αλλά αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες όταν μετά από 2-3 χρόνια θα αρχίσουν να εξυπηρετούνται από τους δημοτικούς μας υπαλλήλους που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις για να χειριστούν γρήγορα τις πολεοδομικές υποθέσεις των πολιτών. 


  • Η επιδότηση στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορεί να είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά αποτελεί και ΣΟΒΙΕΤΙΑ το γράφουμε μπας και το καταλάβουν τα κυβερνητικά στελέχη που πανηγυρίζουν για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που χάθηκε από τις πολλές πλέον λάθος τους επιλογές! 

  • Το γράφουμε για να ξυπνήσουν και οι κεντροδεξιοί μετά τις βουλευτικές εκλογές μην ονειρεύονται πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτός έχει τελειώσει δεν τον θέλουν οι σύμμαχοί μας και εάν ήταν σωστός που ποτέ δεν ήταν θα είχε ήδη παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος για να το βοηθήσει να έχει περισσότερες πιθανότητες ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ στις κάλπες. Δεν το πράττει όπως και ο πατέρας του θα κυβερνήσει μια φορά και τέλος και όπως και τότε έτσι και τώρα θα κάνουμε να δούμε κεντροδεξιό πρωθυπουργό για πάνω από μια 10ετία . Εκτός και κάποιοι θεωρούν κεντροδεξιό τον κ. Στουρνάρα οπότε πάμε πάσο! 

  • Ο Πλεύρης δεν θα εκλεγεί εκ νέου βουλευτής επομένως άδικα σκούζετε εσείς οι "δημοκράτες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που φοβάστε Πλεύρη - Άδωνι και ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟ! 


  • Η ΝΔ δεν θα πάει στις κάλπες με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Θεοδωρικάκο επομένως άδικα σκούζετε τρολ του ΣΥΡΙΖΑ! 


  • Σαμαράς - Καραμανλής δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι για βουλευτές του κόμματος μην διαβάζουμε ανοησίες δεν έχει πλέον κανείς από τους δύο ερείσματα από το εξωτερικό και στην παρούσα συγκυρία αποτελούν "βαρίδια" για οιοδήποτε κόμμα. 

  • Ο λαλίστατος για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ή ΣΚΕΥΩΡΙΑ Novartis πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ας μην το κουράζει αφού οι φίλοι μας οι Αμερικανοί τον έχουν "δέσει" και είναι εξοργισμένοι μαζί του για την στάση του στο Ουκρανικό. Ας μας αφήσει επιτέλους με τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ του και ας χαίρετε τον Μπαλτάκο του στην ΕΠΟ! 

  • Κάνει αγώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναστήσει τον πεθαμένο ΣΥΡΙΖΑ αφού η τελευταία δημοσκόπηση τον δείχνει να κλείνει την ΨΑΛΙΔΑ. Όσο καθυστερεί τις εκλογές τόσο θα μας κάνει να σκεφτόμαστε πως δεν τον νοιάζει η παράταξη αλλά η δική του καρέκλα! 

  • Ευτυχώς που υπάρχουν πολλά κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ και δεν συνεννοούνται αλλιώς θα είχαμε δράματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: