ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......


  • Εκθέτουν και τον νέο Αντιδήμαρχο οι εργαζόμενοι καθαριότητας του δήμου μας και αναρωτιόμαστε πόσες ακόμα διοικήσεις θα "φάει" το ΣΕΔΗ αφού οι δημότες μας διαμαρτύρονται και ως "επαναστάτες" τους φταίει πάντα η ηγεσία και ο επικεφαλής και φυσικά όχι οι "στρατιώτες". Όμως καμία ΜΑΧΗ δεν μπορούμε να κερδίσουμε ΜΟΝΟΙ μας και για τον λόγο αυτό εμείς οι εγωιστές καταγράφουμε σερί ΗΤΤΕΣ! 

  • Δεν χρειάζονται πανηγύρια επειδή έφυγε από το πρόγραμμα των μνημονίων η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αξιόπιστη πλευρά που έλεγε και λέει πάντα τι πρέπει να κάνουμε και για τον λόγο αυτό την έξοδο από την αυστηρή επιτήρηση πανηγυρίζουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν σκοπό να κατασπαταλήσουν ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. Η Ελλάδα χωρίς τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις είναι σίγουρο πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ και ήδη ζούμε τα πανηγύρια που προηγούνται πριν τον νέο δανεισμό της χώρας μας και την υπογραφή νέων μνημονίων.

  • Η πλειοψηφία των συνδημοτών μας θέλει νέο οδοφωτισμό και δεν βλέπουμε να την απασχολεί ούτε το κόστος αλλά ούτε η εθνικότητα των υλικών άλλωστε έχουν γεμίσει τα σπίτια μας με κινεζικά προϊόντα δεύτερης ποιότητας τι τους νοιάζει για 6.000 περίπου κινεζικές λάμπες; 


  • Στα 1550 ευρώ πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής την μία κινεζική λάμπα μαζί με την βάση της που την στηρίζει πάνω στις κολώνες της ΔΕΗ και το γράφουμε μήπως δεν το είδαν οι εδώ "οικονομολόγοι" που θεωρούν πως θα αγοράσουμε 6000 λάμπες led με 100 ευρώ την λάμπα και άλλα 50 ευρώ την βάση! Τώρα για τις smart cities και πως θα συλλέγονται στοιχεία από τις λάμπες αυτές που θα αφορούν την κατανάλωση και το πότε χρειάζονται αλλαγή μην τους μπλέκουμε θα βάλουν αυτούς που μαζεύουν τα απορρίμματα να κοιτούν το πρωί κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων τι φθορές έχουμε και τι πρέπει να αλλάξουν! Όπως κάνουν και τώρα με τις υπάρχουσες λάμπες δηλαδή τις αλλάζουν σε 1-2 μέρες και εάν δεν πάρει τηλέφωνο κανείς μπορεί να μείνουν και για εβδομάδες χαλασμένες αφού έτσι και αλλιώς σε πολλά σημεία της πόλης είναι τέτοια η ποιότητα του φωτισμού που δεν αντιλαμβάνεσαι άμεσα εάν τα φωτιστικά είναι αναμμένα ή όχι! 

  • Δεν γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΑ για διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς και με την κακή έως τώρα εμπειρία που έχουμε δεν βλέπουμε πως η ΝΔ θα δώσει ΧΡΙΣΜΑ σε κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο. Θα μας αφήσει στην "τύχη" μας να επιλέξουμε εμείς ποιος είναι πιο ικανός και ποιος δεν κάνει με αποτέλεσμα και πάλι να μην έχουμε εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που βγάζει και δήμαρχο. Εάν κάτι αλλάξει θα σας το γράψουμε από ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΑ δεν θα μεταφέρουμε κουτσομπολιά και ευσεβείς πόθους που σπάνια γίνονται πραγματικότητα. Άλλωστε 10 χρόνια τώρα δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών δεν έχουμε δει εμείς οι κεντροδεξιοί τελευταία επιτυχία μας ήταν η δημαρχία του Γιάννη Αναγνώστου και η είσοδός του στον δεύτερο γύρο στις κάλπες του 2010. 

  • Από αυτούς που τελικά μείναμε εδώ θα μπορούσαμε να σας εγγυηθούμε απλώς πως θα υπάρχουμε όχι πως θα είμαστε και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή πως θα σας φέρουμε κάποιον "Μεσσία" να σας "σώσει". Μην ακούμε λοιπόν ανοησίες και μόνο που υπάρχουμε με μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ατζέντα ακόμα και από αυτήν των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης "θαύμα" είναι. 

  • Διαβάσαμε πως έρχεται ο Λάμπρος Ξύνας για διακοπές στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια στις ΗΠΑ όπου πλέον έχει "χτίσει" την δική του επιχείρηση και βλέπει τις διαφορές που έχουμε με ένα πραγματικά ισχυρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του. Εδώ δεν έχουν αλλάξει και πολλά από όταν έφυγε εκτός πως πλέον κυβέρνηση είναι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του οποίου το φιλαράκι ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για ΑΜΕΡΙΚΗ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: