ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  •  Θα επιβάλλει την ΤΑΞΗ με οιοδήποτε κόστος ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Απόστολος Στασινόπουλος ας το γνωρίζουν όσοι θεωρούν πως το νεαρό της ηλικίας του δεν τον βοηθάει για δραστικές αποφάσεις.
  • Και μια και αναφέραμε τον όρο ΤΑΞΗ να υπογραμμίσουμε τις διαχρονικές ευθύνες όσων θεωρούν πως η ΤΑΞΗ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιτυγχάνεται χωρίς παρακολουθήσεις υπόπτων.

  • Δεν έχουμε πρόβλημα διακοπών γιατί δεν φεύγουμε όλες και όλοι μαζί. Τέτοια ζητήματα είχαμε μόνο έως το 2014 όταν ήμασταν τρεις και ο κούκος στην κυριολεξία σε αυτό εδώ το ιστολόγιο και αναζητούσαμε την δική σας συνεισφορά για να επιβιώσουμε! 

  • Όχι δεν χάσαμε είδηση και φυσικά αναμένουμε από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης να διαλευκάνει την υπόθεση με την "αρπαγή" των 2.500 ευρώ από πολίτη μέσα στο πάρκο Καλαβρύτων. Όταν με το καλό ανακαλύψουν τι έγινε θα σας πληροφορήσουμε και εμείς έγκυρα αφού είναι αρχή μας να μην δίνουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Το ίδιο φανταζόμαστε πως πράττουν και έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και αυτό που μένει να δούμε για ακόμη μια φορά είναι η ετοιμότητα του ΑΤ Ηλιούπολης που ως μη ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ έχει περιοριστεί σε γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις και δεν έχει όπως ισχυρίζεται ικανό αριθμό αστυνομικών για έρευνα. Από τους 25 που υπάρχουν στα χαρτιά κάποιοι είναι αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες και υπάρχει θέμα και με τα περιπολικά. Αυτό το διαπιστώσαμε και εμείς όταν για δική μας υπόθεση είδαμε να καταφθάνει μέσα σε 15 περίπου λεπτά περιπολικό από τον Άλιμο! Σε κάθε περίπτωση η είδηση της κλοπής έπαιξε στα υπόλοιπα site της πόλης άρα δεν μείνατε ανενημέρωτοι για την ληστεία με τραυματισμό πολίτη! 



  • Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2022 και όπως μπορείτε να δείτε στην ανάρτησή μας σχετικά με το πρόγραμμα καλύπτει τις προτιμήσεις αρκετών συνδημοτών μας. Ξεχωρίσαμε κάποιες και θα τις διαφημίσουμε κοντά στην πραγματοποίησή τους όσοι έχετε την διάθεση να μην τις χάσετε! 


  • Δεν βλέπουμε πως θα υπάρχουν νέες φωνές σε πολλά ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων αφού δύσκολα κάποιος πολιτεύεται έστω και σε τοπικό επίπεδο εάν δεν παίζει η πιθανότητα ΝΙΚΗΣ και θέσης ευθύνης. Πολλά πρόσωπα που κατεβαίνουν 10 χρόνια θα είναι και πάλι υποψήφιοι κάτι που  δεν είναι κακό εάν δεν ξέραμε τις απόψεις τους για όσα εμείς θεωρούμε σημαντικά για την πόλη μας. Και βέβαια και αυτοί τα θεωρούν αλλά έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη με εμάς κάτι που είναι θεμιτό εάν οι δικές τους λύσεις ήταν εφικτές και όχι ευχολόγια. 

  • Υποσχόμαστε πως έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές δεν θα διαφημίσουμε καμία δομή από όσες εμείς ως τοπικό ΜΜΕ επιθυμούμε για λόγους που έχουμε αναλυτικά αναλύσει να πάνε σε ιδιώτη. Δεν έχει κανένα νόημα για εμάς να χρεοκοπήσει και πάλι η χώρα για να σωθεί μια χούφτα ανθρώπων! Που τελικά ούτε αυτή θα σωθεί αφού θα αναγκαστεί να δουλέψει με λιγότερα χρήματα και περισσότερες ώρες όταν η Πολιτεία θα αδυνατεί να πληρώσει μισθούς άνω των 1000 ευρώ. Πότε θα συμβεί αυτό; Όπως πάνε τα πράγματα σύντομα για αυτό είναι και απορίας άξιο η ΕΜΜΟΝΗ του πρωθυπουργού να πάει σε κάλπες σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ συνθήκες για τον ίδιο και για το κόμμα του στο τέλος της τετραετίας. Και η εμμονή του έχει να κάνει με μια πραγματικότητα που λέει πως ουδείς θα συνεργαστεί με τη ΝΔ με τον ίδιο στη θέση του πρωθυπουργού. Όπως και ο πατέρας του θα οδηγήσει τη ΝΔ μακριά από την Εξουσία για καμία 10ετία. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κράτησε το κόμμα μακριά από θέσεις ευθύνης για 11 χρόνια μετά την τριετή περίπου θητεία του ευχόμαστε να μην συμβεί το ίδιο! Η δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ τοποθέτηση είναι πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν το Φθινόπωρο δεν αντέχει κανείς μια μακρά προεκλογική περίοδο και ιδίως η οικονομία μας. Άλλωστε οι προβλέψεις για την Ελληνική Οικονομία το 2023 είναι δυσοίωνες όπως αναφέρουν όλοι οι οίκοι αξιολόγησης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εάν η κυβέρνηση θεωρεί πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει και πως οι ΗΠΑ θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις ενός δικτάτορα όπως ο Πούτιν διαβάζουν λάθος την Ιστορία! Εάν κρίνουμε και την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια στο Βιετνάμ και η ανακοίνωση του πως θα στήσει άγαλμα στην Έδεσσα στον αρχηγό των Βιετκόνγκ! και ο υπουργός παραμένει στη θέση του τότε έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους στο να χειριστούν τα εθνικά μας θέματα. Τέτοια μ@λ@κί@ ούτε ο Τσίπρας δεν θα έκανε άλλωστε στα 4,5 χρόνια της θητείας του οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ ήταν άψογες. 

  • Σταμάτησε η alexa το toolbar και ουδείς από αυτούς με τις χιλιάδες επισκέψεις κάνει τον κόπο να δημοσιεύσει στοιχεία του ανταγωνιστή της που παίζει πλέον "μπάλα" μόνος του! Προφανώς όσοι έβλεπαν την alexa μη αντικειμενική βλέπουν και αυτούς να μην μετράνε σωστά. Έτσι θεωρούν πως όπως και στην πολιτική όλοι θεωρούν πως είναι πρώτοι παρόλο που όλες και όλοι γνωρίζουν πως αυτή την στιγμή πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί την πρωτιά της και αυτό θα γίνει μόνο εάν προκηρύξει αιφνιδιαστικά εκλογές εάν το τραβήξει έως το τέλος οι περισσότερες πιθανότητες θα είναι εις βάρος της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: