ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό (15/2/2023)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό (15/2/2023)



  •  Εθελοντές με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ σε έναν δήμο που οι αριστεροί με ΔΕΞΙΕΣ τσέπες κοντεύουν να περάσουν σε ψήφους τους οπαδούς της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Το μόνο παρήγορο είναι πως στις εθνικές εκλογές θα κοιτάξουν την τσέπη τους και θα ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη. Περισσότερα  χρήματα δεν δόθηκαν από καμία μνημονιακή κυβέρνηση και για τον λόγο αυτό όταν δείτε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στο δήμο μας θα εκπλαγείτε! 


  • Πολλοί και διάφοροι πήγαν στην κοπή πίτας της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ την περασμένη Κυριακή αναμένεται και σχετικό φωτορεπορτάζ από μια εκδήλωση με χιλιάδες κόσμο!


  • Έχουν αρχίσει και ανακοινώνονται οι πρώτες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης και κάποιοι έχουν βγάλει ήδη τις κάρτες τους. Ορθώς πράττουν γιατί πολλοί θεωρούν πως είναι γνωστοί και θα εξασφαλίσουν εύκολα 100-150 ψήφους όμως στην πράξη ένας υποψήφιος που κατεβαίνει για πρώτη φορά και κυρίως εάν δεν έχει ασκήσει διοίκηση ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ έναντι υποψηφίων που έχουν ήδη έτοιμο το "πελατολόγιό" τους. Η εικόνα και μετά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου δεν θα αλλάξει τραγικά για την πόλη εκτός και υπάρξει υποψηφιότητα που θα προτείνει ΑΛΛΗ συνταγή από την λάθος που ακολουθούν με "θρησκευτική" ευλάβεια ΟΛΕΣ οι διοικήσεις του δήμου από το 1974 έως και σήμερα μη εξαιρουμένης της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου. Και αυτή είναι ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ και Άγιος ο Θεός με "ψαλμωδίες" από "ψεκασμένους" ιερείς που ενώ δεν είδαν τις χούντες όταν υπήρχαν τις ανακάλυψαν στην Ελλάδα του 2023!


  • Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο "Παυλάρας" που κινείται όπου ΦΥΣΑΕΙ ο άνεμος . Η μισή πόλη κινείται με βάση ιδιοτελή κριτήρια και για τον λόγο αυτό είμαστε έτσι! Και το έτσι είναι όπως βολεύει τον καθένα να το δει. Άλλοι θα σου πουν πάμε καλύτερα από πριν, άλλοι θα σου πουν πως πνιγόμαστε στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! 



  • Ψηφίστε ΔΕΞΙΟ για δήμαρχο αφού εάν στον δεύτερο περάσει ο οιοσδήποτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ή πάνω από κόμματα και χρώματα , η επιλογή θα είναι δύσκολη και θα σας κάτσει και πάλι Χατζηδάκης! Γιατί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές υπάρχει ΜΟΝΟ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι άλλοι απλώς θα κληθούν να διαλέξουν στρατόπεδο στις δεύτερες κάλπες! 



  • Μην μπαίνετε σε ψηφοδέλτια με συνυποψηφίους που θα σας εκθέσουν αφού οι επικεφαλής σας δεν θα έχουν το θάρρος να διαγράψουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο παρά πέντε πριν τις κάλπες. Αυτά τα κάνει μόνο ο πρόεδρος Κυριάκος και για τον λόγο αυτό θα πάρει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στις δεύτερες κάλπες έχει προσελκύσει περισσότερους από το κέντρο από όσους οι προηγούμενοι πρόεδροι του κόμματος. Δεν κινδυνεύει με ποσοστά Σαμαρά του 2012 μην ακούτε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ πονάνε επειδή θα μείνουν εκτός Βουλής! 

  • Βοηθήστε τη ΝΔ με την ψήφο σας να απαλλαγεί από τα "βαρίδια" μην τα περιμένετε όλα από τον πρόεδρο. Άλλωστε εάν δεν βγουν βουλευτές κάποιοι δύσκολα θα τους δείτε σε υπουργικές καρέκλες την επομένη των εκλογών! 



  • Μπορεί να φαίνεται ΧΑΜΕΝΗ υπόθεση η ΕΝΟΤΗΤΑ των κεντροδεξιών της πόλης αλλά αυτή την φορά δεν θα επαναληφθεί το κάζο του 2019 για τον λόγο αυτό και με δεδομένο την αύξηση των ποσοστών της ΝΔ στην πόλη ( μας ψηφίζουν πλέον μέχρι και τα παιδιά των κομμουνιστών!) υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο δεύτερο γύρο να δείτε κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο κάτι που έχει να συμβεί από τις δημοτικές κάλπες του 2010! 


  • Ας συνεχίσει να φωτογραφίζετε με στελέχη της ΝΔ ο υποψήφιος δήμαρχος κος Γαβριήλ Αραμπατζής σε σωστό δρόμο είναι αλλά παράλληλα ας διαγράφει και όσους βρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι εάν δεν θέλει να είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ και πίσω από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στις κάλπες που έρχονται. Θα μπορούσε εάν ήταν πιο έξυπνος να είναι ο καταλύτης των εξελίξεων στον κεντροδεξιό χώρο αλλά αυτός προτίμησε τους ψευτοοικολόγους του 0,1% 




Δεν υπάρχουν σχόλια: