ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είτε μπέρδεψαν τις δημοτικές αστυνομίες των όμορων δήμων είτε για ακόμη μια φορά διαδίδουν FAKE NEWS!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Είτε μπέρδεψαν τις δημοτικές αστυνομίες των όμορων δήμων είτε για ακόμη μια φορά διαδίδουν FAKE NEWS!


Γιατί τόση κακία απέναντι σε εργαζόμενους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους ??
Θα ήθελα να ενημερώσω τα κάτωθι:
Πρώτον, τη συντάκτρια της ανάρτησης και τους συνδημότες μου που τοποθετήθηκαν πάνω σε αυτή Maria Paty Maria Smyrnaiou ότι η Δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, δεν βεβαίωσε καμία παράβαση, "κλήση", στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεύτερον, όσον αφορά το κακοπροαίρετο σχόλιο «περί ηδονής», να σας πληροφορήσω ότι οι συνεργάτες μου Δημοτικοί Αστυνομικοί, δεν ηδονίζονται με την επιβολή προστίμων αλλά κάνουν άψογα τη δουλειά τους και βρίσκονται ανεξάρτητα καιρικών συνθηκών στο πόστο τους, δηλαδή στην πόλη μας και δίπλα στον κάθε δημότη.
Συγχαρητήρια στους Δημοτικούς Αστυνομικούς για τις καθημερινές τους προσπάθειες.
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γύρω από το Μετρό Αλίμου θα ήταν αδύνατον να γράφει κλήσεις η Δημοτική Αστυνομία της πόλης μας . Έχει άλλωστε τον δικό της χώρο δράσης και σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός των δημοτικών υπαλλήλων  που την απαρτίζουν να ηδονίζονται για να μας γράφουν κλήσεις. Εάν συνέβαινε αυτό και με δεδομένο το γεγονός πως δεν υπολογίζουμε ΤΙΠΟΤΑ ως δημότες , θα έπρεπε να γράφουν εκατοντάδες κλήσεις στο οκτάωρο τους,  πράγμα που δεν συμβαίνει. Είναι ευγενικοί ακόμα και με εμάς , το διαπιστώσαμε πριν λίγο καιρό όταν και μας παρέδωσαν έγγραφο που είχε εκδοθεί για εμάς από όμορο δήμο. Σε κάθε περίπτωση κλήσεις η δημοτική μας αστυνομία ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ στο συγκεκριμένο σημείο,  και φυσικά επί την ευκαιρία που ασχοληθήκαμε μαζί τους,  να τους πούμε  και ένα ΜΠΡΑΒΟ για το παρακάτω (βλέπε φωτογραφία)  , καλώντας τους να εντείνουν τις προσπάθειές τους πέριξ της κεντρικής πλατείας αφού κάποιοι δεν σταματάνε για 2-3 λεπτά , αλλά πίνουν τον καφέ τους παρκάροντας όπου βρουν και μη υπολογίζοντας ΤΙΠΟΤΑ. Θα γίνουν "κακοί" βέβαια αλλά χρειάζεται και αυτό , αφού κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για να μάθουν πως πρέπει να σέβονται άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες , που προσπαθούμε να τα εγκλωβίσουμε στα σπίτια τους με την συμπεριφορά μας. Πρέπει να αλλάξουμε,  δεν μπορεί να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε τόσο εγωιστικά , και εάν δεν το μπορούμε μόνοι μας,  μια κλήση ίσως μας βοηθήσει. Προσέξτε το "μας" γιατί πρώτοι εμείς δεν θα αντιδρούσαμε εάν μας έγραφαν επειδή είχαμε στερήσει από ένα ΑμεΑ να πιει και αυτό έναν καφέ σε μια πόλη ( δεν είμαστε δυστυχώς η μόνη) που η πρόσβαση τους γίνεται αδύνατη όταν κάποιοι αντί να δεχθούμε το ΛΑΘΟΣ μας λέμε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ". Δεν θέλουμε να γράψουμε την απάντηση άλλωστε είμαστε αρκετά αθυρόστομοι για να περιγράψουμε χωρίς ύβρεις κάποιον που στερεί από έναν άνθρωπο καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο το δικαίωμά του να κινείται χωρίς εμπόδια. 


Τα οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας είναι εξοπλισμένα με απινιδωτές (8/2/21) και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί για την παροχή πρώτων βοηθειών –χρήση απινιδωτή . Για την παροχή πρώτων βοηθειών - χρήση απινιδωτή έχουν εκπαιδευτεί και Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίες οι οποίοι έχουν λάβει πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council-E.R.C.)
Προσοχή τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες . Το κρύο είναι αιτία ανακοπής ιδίως των ατόμων με χρόνια καρδιαγγειακά προβλήματα.
Οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας και Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης είναι έτοιμα να επέμβουν .
Aαπεύχομαι να χρειαστεί να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη.
Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: