ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άλλα είπε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης άλλα κατάλαβαν ή διαστρέβλωσαν όσοι έτσι και αλλιώς ομιλούν την ελληνική όπως την γράφουν!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Άλλα είπε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης άλλα κατάλαβαν ή διαστρέβλωσαν όσοι έτσι και αλλιώς ομιλούν την ελληνική όπως την γράφουν!

 

" Ο κάθε δήμαρχος κάνει έναν καθημερινό αγώνα με τα προβλήματα των δημοτών του και στον αγώνα αυτό εύχομαι για το καλό της πόλης ο νυν δήμαρχος να βγει νικητής" αυτό ήταν το ΣΑΦΕΣ μήνυμα του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου στην κοπή βασιλόπιτας "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" στην οποία είχε προσκληθεί ως πρώην δήμαρχος της πόλης μας και πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ. 

Ούτε εκθείασε την νυν διοίκηση, ούτε άλλαξε ιδεολογικό προσανατολισμό αλλά ούτε φέρεται μικρόψυχα κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση γνωρίζοντας πως αυτό δεν ωφελεί την πόλη την οποία υπηρέτησε από το ανώτατο αξίωμα αυτό του δημάρχου. 

Γιατί τα γράφουμε ΟΛΑ αυτά μα προφανώς επειδή είναι παντελώς ΑΒΑΣΙΜΑ τα όσα διαβάζουμε από "ψεκασμένους" σε social media της πόλης μας για δήθεν εκθείαση του έργου της νυν διοίκησης από το πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου και άλλα ΨΕΥΔΗ  τα οποία γράφονται προφανέστατα για να ερεθίσουν την φαντασία συνωμοσιολόγων που φαντάζονται ως άλλοι "Μωραίτηδες" σκοτεινά κέντρα που ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ τα πάντα  στην πόλη μας ,  μη βλέποντας την δική τους διαχρονική ανεπάρκεια να πείσουν τους πολλούς. 

Όλοι αυτοί βέβαια ασχολήθηκαν μόνο με τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου γιατί αυτός είναι ο "πόνος" τους δεν είδαν φαίνεται τους δύο βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ που πήγαν στην εκδήλωση κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας μας δημοτικής παράταξης για λόγους βασικά ψηφοθηρικούς αφού προφανέστατα ούτε αυτή άλλαξαν ιδεολογικό προσανατολισμό πάλι υποψήφιοι της ΝΔ θα είναι. 



Αφού δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας ας μην σκοτωνόμαστε κιόλας άλλωστε έρχονται βουλευτικές εκλογές και η ΨΗΦΟΣ όλων μας είναι καθοριστική για το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας. 

Για τον δήμο έχουμε ακόμα μερικούς μήνες είτε να ομονοήσουμε είτε ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ και πάλι! 

ΥΓ: Η φωτογραφία πάνω θυμίζει την περίοδο που η πόλη μας είχε κεντροδεξιό δήμαρχο τότε που ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί είχαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ υποψηφιότητα δημάρχου να επιλέξουν. Ας το κάνουμε και πάλι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συνταγή ΝΙΚΗΣ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: