ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα είναι "θαύμα" εάν καταφέρουν να εκλεγούν και πάλι οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι του παρόντος δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Θα είναι "θαύμα" εάν καταφέρουν να εκλεγούν και πάλι οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι του παρόντος δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας!



 Δεν θέλουμε να γίνουμε "κακοί" αλλά από τους 41 δημοτικούς συμβούλους που είχαν εκλεγεί το 2019 , ούτε οι μισοί δεν θα δουν και πάλι την είσοδό τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

Κάποιοι από αυτούς πέρασαν τελείως απαρατήρητοι επί 3.5 χρόνια. Άλλοι απουσίαζαν από πολλές συνεδριάσεις ,ενώ ελάχιστοι έκαναν την διαφορά, και τίμησαν τους ψηφοφόρους τους. 

Δικός μας ρόλος δεν είναι παρά μόνο να σας αναδείξουμε προεκλογικά ( για να τα θυμάστε και καλύτερα) τα "επιτεύγματα" κάποιων που κατάφεραν να μας εξοργίσουν με την απάθειά τους και κυρίως με την στάση τους σε σοβαρά ζητήματα , που τέθηκαν στο δημόσιο διάλογο. 

Και επειδή σε αυτές τις κάλπες δεν θα έχουμε ΚΑΜΙΑ πρόταση από άλλη παράταξη, πέρα από αυτή που και εμείς θα ψηφίσουμε, "νομιμοποιούμαστε" να αγωνιστούμε ώστε να έχετε καλύτερη γνώση πριν ψηφίσετε δράσεων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που και οι ίδιοι θα ήθελαν να μη θυμούνται! 

Έχουμε μαζέψει πολύ υλικό και εάν δούμε πως δεν βγαίνει ο χρόνος θα αρχίσουμε να τις προγραμματίζουμε για να προλάβουμε! 

Άλλωστε και μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε πολλές αναρτήσεις με θέματα που μένουν άλυτα για την πόλη μας για δεκαετίες και με δεδομένο πως δεν αναμένουμε και "θαύματα" τους επόμενους δύο μήνες πέρα από πολλές νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων και ίσως ακόμη μια υποψηφιότητα δημάρχου έχουμε όλο τον καιρό να αναδείξουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο όσα μας κρατάνε επί 10 και πλέον χρόνια σταθερούς στις προτιμήσεις όσων και ο αριθμός αυξάνεται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πάντα σε αυτόν τον δήμο. 

Και θα αλλάξουν με άλλη συνταγή , και με την συμμετοχή τεχνοκρατών που υπολογίζουν κόστη , λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και το κυριότερο ξεβολεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: