ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "αριστερή" Ηλιούπολη σε απόλυτους αριθμούς !

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Η "αριστερή" Ηλιούπολη σε απόλυτους αριθμούς !

 Η πόλη έχει να διοικηθεί από ΑΡΙΣΤΕΡΟ δήμαρχο από την εποχή του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή κάτι που μας συνέβη επειδή οι πολλοί είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν κομμουνιστή και έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ. 

Από τότε ξεκίνησε και το παραμύθι της "αριστερής" τάχα πόλης και οι διάφοροι "αγώνες" που απέδωσαν τα αποτελέσματα που όλες και όλοι πλέον γνωρίζετε. Στο θέμα της λεγόμενης και με την βούλα πλέον ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ αυτή οδηγήθηκε πλέον στην ΕΤΑΔ η οποία για 99 χρόνια δεν πρόκειται να την αποδώσει στον δήμο μας στο ΣΥΝΟΛΟ της ενώ "παίζει" ακόμα και εάν θα δοθούν κάποια "εμβληματικά" ακίνητα στο ΤΖΑΜΠΑ χωρίς δηλαδή το κράτος να παίρνει έστω ένα μικρό ετήσιο χρηματικό τίμημα για την παραχώρηση αυτή. 

Ήδη η ΕΤΑΔ νοικιάζει ακίνητα στο δήμο μας σε ΙΔΙΩΤΕΣ και έτσι ο "αγώνας" όσων δεν ήθελαν να υπάρχουν αυτά τα ακίνητα σε έναν ιδιώτη αλλά σε πολλούς άλλους υπό την επίβλεψη του κράτους- πατερούλη έχει δικαιωθεί πλήρως! 

 Μπορεί ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής να μην μας άφησε κάποιο έργο πνοής για την πόλη. Μπορεί να μην αγόρασε ούτε έναν ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ στα 12 χρόνια θητείας του αλλά μας άφησε πολλές "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό όπου κάποιες έχουν μετατραπεί σε παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά μας και να τον θυμούνται με "νοσταλγία". 

Σε πείσμα του η πόλη μας απέκτησε και την Ενορία της Αγίας Μαύρας για να μην έχουν και κάποιοι τις αυταπάτες πως μόνο η ΑΡΙΣΤΕΡΑ μπορεί να κινητοποιήσει τους δημότες και φυσικά το γεγονός πως οι πολλοί εκφράζονται θετικά για την δημαρχιακή του θητεία έγκειται στο γεγονός πως είτε ήρθαν χθες στην πόλη είτε αρέσκονται σε κομμουνιστικούς "παραδείσους". 

Οι ομηρικές "μάχες" και οι καρέκλες που εκτοξεύονταν μέσα σε δημοτικά συμβούλια επί θητείας του ανάμεσα σε κόκκινους και μαύρους φασίστες θα έπρεπε να είχαν αναδειχτεί από όσους σήμερα ομιλούν για μια αυταρχική διοίκηση και ζητάνε να τιμηθούν όσοι μας έχουν αποδεδειγμένα οδηγήσει στα σημερινά μας χάλια. 

Έτσι ο τιμηθείς με ονοματοδοσία οδού Αλέξιος Νάστος μετατράπηκε σε ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ και από μεγάλος ευεργέτης έγινε το ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ σε μια πόλη όπου λατρεύει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών του 2019 στην πόλη μας και αναμείνατε να δείτε και τα νέα σε μερικούς μήνες που θα μας δικαιώνουν ΑΠΟΛΥΤΑ. 

Εάν εσείς θεωρείτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ όσους έχουν βάλει ήδη τον ΙΔΙΩΤΗ σε πολλές δομές του δήμου μας τότε είτε είσαστε αφελείς είτε είσαστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. 

Στην πόλη μας η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει ένα ποσοστό κάτω του 10% εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν λογικό να είσαι ταυτόχρονα αριστερός και να συμφωνείς με την συμμετοχή της χώρας σου σε οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. 

Η τελευταία έχει εφεύρει τον όρο σοσιαλδημοκρατία για όσους ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ και ήρθαν στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας!

Τι είναι η πόλη μας λοιπόν; Μια πόλη που θεωρεί λογικό να υμνεί κόκκινους και μαύρους δικτάτορες, μια πόλη που λατρεύει τους ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ αλλά επικαλείται την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όταν έχει να αντιμετωπίσει εμάς ή όποιους αναδεικνύουν το πραγματικό της πρόσωπο και ένα δήμαρχο ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ σύνεδρο ΣΥΡΙΖΑ τον κ,. Γιώργο Χατζηδάκη που προσπαθεί ( και τα καταφέρνει) να συνενώσει ανθρώπους με τελείως διαφορετικές ιδεολογίες σε μια κοινή προσπάθεια για το "καλό" τάχα της πόλης και βάζουμε εισαγωγικά γιατί για εμάς το ΚΑΛΟ δεν μπορεί να βασίζεται σε ΜΥΘΟΥΣ, ξεπερασμένες ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και κυρίως την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

Αυτές τις μέρες ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ εκτός από τους αμετανόητους συστρατεύθηκαν και στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. 

Αναδείξαμε το γεγονός πρωτίστως γιατί αυτή η πόλη χρειάζεται τέτοιες πρωτοβουλίες αφού η πατριδοκαπηλία είναι συνώνυμο αρκετών από τις δημοτικές μας παρατάξεις που ηθελημένα ή επειδή δεν το έχουν με τον εθνικισμό ξεχνούν να τιμήσουν εδώ και χρόνια όσους πραγματικά έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. 

Και δεν μιλάμε βέβαια για τους ήρωες του 1940 ή τους προγενέστερους της επανάστασης του 1821 όπου και σε αυτή δεν συμφωνούμε ούτε για τα αυτονόητα και αναζητούμε ΤΑΞΙΚΕΣ συγκρούσεις αδιαφορώντας πλήρως για την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Γιατί ευτυχώς για εμάς δυστυχώς για κάποιους άλλους η ΙΔΕΑ του έθνους θα συνεχίσει να συσπειρώνει όσους ακολουθούν κοινές παραδόσεις και μοιράζονται τον ίδιο Ήλιο. 

Μπορεί κάποιοι να μαυρίζουν περισσότερο από αυτόν αλλά παραμένουν περισσότερο Έλληνες από όσους αναζητούν το DNA του Πλάτωνα , του Σωκράτη, του Περικλή να παραμένει αναλλοίωτο εις τους αιώνες!

Όλοι αυτοί προφανέστατα και αγνοούν πως εάν είχαμε αυτό το dna δεν θα ήμασταν ΟΥΡΑΓΟΙ στα πάντα. 

Για εμάς βέβαια είναι θεμιτό να το αναζητούν εφόσον δεν πληγώνουν με  ρατσιστικές συμπεριφορές όσους δεν γεννήθηκαν "εκλεκτοί" και σίγουρα θα ήταν καλύτεροι άνθρωποι εάν αντί να το αναζητούν ΔΙΑΒΑΖΑΝ όσα μας άφησαν ως παρακαταθήκη μεγάλοι Έλληνες που έτσι και αλλιώς έχουν ξεπεράσει εδώ και αιώνες τα σύνορα μιας μικρής πατρίδας με μεγάλη Ιστορία , στενάχωρο παρόν και δυσοίωνο ΜΕΛΛΟΝ!

Για εμάς πρότυπο και το λέμε ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις είναι το Αμερικανικό Έθνος που χωρίς να έχει την Ιστορία την δική μας έχει πετύχει να αποτελεί ένα "άσυλο για την ανθρωπότητα" και να προωθεί όσο κανένα άλλο Έθνος τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. 

Γιατί ο Αμερικανισμός είναι ζήτημα πνεύματος, πεποίθησης και σκοπού όχι πίστης ή γενέτειρας! 

Για τον λόγο αυτό όσοι θεωρούν τυχαίο γεγονός πως οι ΗΠΑ αποτελούν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη είτε δεν βλέπουν καθαρά είτε έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μπορεί να ηττηθεί ένας ΑΝΩΤΕΡΟΣ πολιτισμός από έναν κατώτερο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: