ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης καλοσωρίζει τον Νίκο Κυρίτση στην παράταξή του

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης καλοσωρίζει τον Νίκο Κυρίτση στην παράταξή του


Συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις για το καλό της πόλης. Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη, έναν ακόμα υποψήφιο τον Νίκο Κυρίτση. Ο Νίκος εκτός από την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση, διακρίνεται για τον δυναμισμό και την οργανωτική του ικανότητα. Με ενεργό εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική μας κοινωνία συντάσσεται μαζί μας για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας!
Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Σύντομο Βιογραφικό Νίκου Κυρίτση 
Γεννήθηκε το 1975. Κατάγεται από την Φθιώτιδα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.
Είναι Φιλόλογος, απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, είναι επί πτυχίου φοιτητής στο τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.
Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Ιταλικά).
Υπηρετεί από το 2001 την ιδιωτική Φροντιστηριακή Εκπαίδευση. Από το 2017 διευθύνει το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» που εδρεύει στην Ηλιούπολη.
Έχει έντονη κοινωνική δράση. Επίσης, στηρίζει έμπρακτα με χορηγίες Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ηλιούπολης (Σύλλογος Λευκαδίων, Κρητών) καθώς και τον Σύλλογο «Τέχνης Θεάτρου».
Από το Νοέμβριο 2021 έως Σεπτέμβριο 2022 υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης. Τον Σεπτέμβριο 2022 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ηλιούπολης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: