ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι προκλήσεις αναζητούν νέα συνταγή όσοι θεωρούν πως με την παλιά θα μας "σώσουν" απλώς έχουν αυταπάτες!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Οι προκλήσεις αναζητούν νέα συνταγή όσοι θεωρούν πως με την παλιά θα μας "σώσουν" απλώς έχουν αυταπάτες!



Τα επόμενα χρόνια οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για την Ηλιούπολη θα είναι πολλές και μεγάλες. Οι προκλήσεις για την στρατηγική της ανάπτυξη ανάμεσα στα δύο εμβληματικά έργα αστικής ανάπτυξης, του Ελληνικού και του Κυβερνητικού Πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ, είναι ήδη εδώ.
Από τη μία το μεγάλο ιδιωτικό έργο του Ελληνικού, το οποίο έχει δρομολογηθεί και υλοποιείται, μετά από πολλές καθυστερήσεις ακόμα και με την επίκληση ακραίων ενστάσεων για περιβαλλοντικούς και αρχαιολογικούς λόγους στο υφιστάμενο πρώην αεροδρόμιο. Από την άλλη το μεγάλο δημόσιο έργο του νέου Κυβερνητικού Πάρκου, στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ, το οποίο θα αποτελέσει το βασικό διοικητικό κέντρο του Κράτους και το οποίο θα εφάπτεται με τα όρια του Δήμου μας. 

Σε συνδυασμό με την κατασκευή της αστικής σήραγγας που θα αποφορτίσει την υφιστάμενη Περιφερειακή Οδό και με την υλοποίηση των έργων του προγράμματος «Αντ. Τρίτσης» και όσων ακόμα έρθουν στην πορεία, θα δώσουν τις ευκαιρίες για την βελτίωση και την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθιστώντας την ελκυστικότερη για τους κατοίκους της, τους επιχειρηματίες της και τους επισκέπτες της. Το μεγάλο διακύβευμα είναι πως η πόλη μας θα επωφεληθεί από τα παραπάνω στο μέγιστο βαθμό και πως θα αποφύγει επίσης στο μέγιστο βαθμό τυχόν αρνητικές συνέπειες.

Απομονώσαμε τις παραπάνω παραγράφους από το άρθρο του συνδημότη μας τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιου Βαμβίνη ( όλο το κείμενο μπορείτε να το βρείτε εδώ) για να προτρέψουμε και όσους ποντάρουν σε κεντροδεξιές ψήφους στις κάλπες του Οκτωβρίου ποια ρότα πρέπει να ακολουθήσουν. 

Δεν μπορεί σε απλά ελληνικά να δηλώνεις κεντροδεξιός και να είσαι κατά της επένδυσης του Ελληνικού ή κατά του κυβερνητικού πάρκου στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ. 

Είναι αυτονόητο επίσης πως δεν μπορείς να ζητάς να απομακρυνθεί το ΚΥΤ Υμηττού ούτε να μην στηρίζεις το νέο προεδρικό διάταγμα για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού που έφερε μια κυβέρνηση που δεν μισεί τις μεταρρυθμίσεις και προσπαθεί έστω νωχελικά για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους να προχωρήσει. 

Γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες και οι επενδύσεις φέρνουν νέες θέσεις εργασίας σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον που είτε υπηρετείς τον καπιταλισμό και προσπαθείς να τον βελτιώσεις είτε πας απέναντι και θεωρείς λογικό να αντικατασταθεί το καλύτερο οικονομικό σύστημα με κάθε είδους ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν ξέρουμε εάν το ΠΑΡΩΝ που δήλωσε πριν μερικές μέρες ο συνδημότης μας κος Αθανάσιος Βαμβίνης θα οδηγήσει σε μια νέα κεντροδεξιά παράταξη με ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες προς τους συνδημότες μας , αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως τραγελαφικά να ψηφίζεις Αραμπατζή και να σου βγαίνει μέσα στα δημοτικά συμβούλια ως ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν θα ζήσουμε μετά τις κάλπες του Οκτωβρίου του 2023. 

Εάν κάποιοι ντρέπονται να ΔΗΛΩΣΟΥΝ ξεκάθαρα πως είναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ και περήφανοι για αυτό ας κάνουν στην άκρη όπως έκανε και ο δοτός χουντικός  δήμαρχος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας όταν η ΝΔ αποφάσισε να έχει τον δικό της υποψήφιο στην πόλη μας στο παρελθόν τον κ. Κωνσταντέα. 


Μπορεί ο κος Κωνσταντέας να μην μπόρεσε να εκλεγεί δήμαρχος αλλά μας απάλλαξε για ΠΑΝΤΑ,  από τον χουντικό και ίσως αντί να ζητάει τιμές και δόξες ο κος Αραμπατζής για έναν  δοτό,  να ζητούσε για τον νεαρό εκείνο που μας απάλλαξε από τον χουντικό και άνοιξε τον δρόμο για να επιτευχθεί το 2006 η μοναδική κεντροδεξιά ΝΙΚΗ σε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας από το 1974 έως και σήμερα! 

Ελπίζουμε πως δεν θα "θυσιαστεί" κάποιος ακόμα για να απαλλαγούμε εκ νέου από όσους έχουν καλά λόγια ΜΟΝΟ για μαύρους και κόκκινους φασίστες:! 

Και βέβαια όσο και εάν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ως δεκανίκι της εκάστοτε κεντροαριστερής διοίκησης αντιδρούν σε υποψηφιότητες που δεν ανέχονται φασίστες ερυθρού ή μαύρου χρώματος τόσο πιο κοντά ως τοπικό ΜΜΕ αντιλαμβανόμαστε πως είναι ανάγκη τα παραπάνω να ακούγονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια από κεντροδεξιούς και όχι σε καφέ της πόλης όπου η κοινωνία ΟΧΙ μόνο έχει αντιληφθεί τι εστί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ βιώνει και την ΑΧΡΗΣΤΙΑ της στο πετσί της αφού αυτή έχει βρώμικη την πόλη μας και συντηρεί εθελοντές προπαγανδιστές "σοσιαλιστικών παραδείσων". 

Αφήνουμε λοιπόν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να εκστασιάζονται με ομιλίες νεοκομμουνιστών και προχωράμε με τα δεδομένα της εποχής μας. Μιας εποχής όπου οι ιδεοληψίες δεν έχουν θέση και ΑΠΗΧΗΣΗ όπως θα διαπιστώσουν εχθροί και φίλοι στις βουλευτικές κάλπες. Θα απογοητευθούν όσοι επιθυμούν επιστροφή σε εποχές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η ΝΔ θα βγει πιο ισχυρή από τις κάλπες που θα στηθούν αφού έχει ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει πίσω της! 

Δεν θεωρούμε χαμένη υπόθεση την ΕΝΟΤΗΤΑ της κεντροδεξιάς στην πόλη μας και σε κάθε περίπτωση έχοντας υπόψιν όσα μας δίδαξε η περίπτωση του κ. Κωνσταντέα ελπίζουμε βάσιμα πως ο κος Γιάννης Αναγνώστου δεν θα είναι για δεκαετίες ακόμα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας από την μεταπολίτευση και μετά! 

Άλλωστε εάν δεν δηλώσεις ποιος είσαι θα αναμένεις από τους ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) της πόλης μας να σε χαρακτηρίζουν με "τίτλους" που παραπέμπουν στον εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Στόχος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η αλλαγή μιας διοίκησης με μια άλλη με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό που ακολουθεί την πεπατημένη αλλά η ανάδειξη μίας άλλης  που θα έχει διαφορετική περπατησιά! 

ΥΓ: Η φωτογραφία από το προσωπικό προφίλ στο facebook του κ. Βαμβίνη όπου ευχήθηκε στη διοίκηση να τα πάει καλύτερα έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι συνδημότες τους όπως πέρισυ με την κακοκαιρία "Ελπίδα". Δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο πέρα από το να ευχηθεί αφού έχει αντιληφθεί περισσότερο από όσους ασχολούνται χρόνια με τα κοινά την ΑΧΡΗΣΤΙΑ ενός συστήματος που δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Είτε γκρεμίζεται η ΣΟΒΙΕΤΙΑ είτε υπηρετείτε , και φυσικά μην περιμένετε από εμάς να υπηρετήσουμε μια αποτυχημένη συνταγή που έχει καταρρεύσει από το 1989 , αλλά κάποιοι αμετανόητοι ερυθροί φασίστες , σας την προβάλλουν ως τάχα ΛΥΣΗ στα προβλήματά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: