ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενδιαφέρουσα ανάρτηση της ομάδας του facebook "Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Δημητρίου" του κ. Γιώργου Παυλάτου

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση της ομάδας του facebook "Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Δημητρίου" του κ. Γιώργου Παυλάτου

 


Όσο η Πειραιώς δεν ξεκαθαρίζει το θέμα των στηρίξεων ή των χρισμάτων για τους υποψηφίους δημάρχους του 2023 "νομιμοποιείται" το κάθε μέλος του κόμματος να προτείνει τον δικό του εκλεκτό υποψήφιο δήμαρχο έστω και για τον όμορο δήμο. 

Ο κος Γεώργιος  Παυλάτος χρόνια αγωνιστής της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης ορθώς για εμάς δεν θέλησε να τα έχει καλά με όλες και όλους και πρότεινε την επιλογή που θεωρεί πιο ΙΚΑΝΗ για την πόλη μας. 

Τι και εάν οι υποψηφιότητες δεν έχουν ολοκληρωθεί, τι και εάν οι επιτελείς της Πειραιώς ετοιμάζουν "εκπλήξεις" σε Νέα Σμύρνη, Βύρωνα, Ηλιούπολη, όσο αυτοί έχουν το νου τους στις εθνικές εκλογές βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις αυτοδιοικητικές του Οκτωβρίου το κάθε μέλος του κόμματος προτείνει την δική του επιλογή. 

Για όσους ανησυχούν για την δική μας ας μην έχουν αυταπάτες πως θα θελήσουμε να τα έχουμε καλά με όλους όταν ολοκληρωθούν οι υποψηφιότητες θα στηρίξουμε τον δικό μας εκλεκτό κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο. 

Όχι πως θα έχει και καμία αξία άλλωστε και το 2019 ο "δικός" μας και μετέπειτα με την στάση του στα δημοτικά συμβούλια απεχθής σε εμάς ηττήθηκε. 

Όμως εμείς που πάντα παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση σε οιαδήποτε ΜΑΧΗ φυσικά και θα σας πούμε όπως κάνουμε πάντα ΔΗΜΟΣΙΑ την δική μας επιλογή με την διαφορά πως αυτή την φορά δεν θα σας υποδείξουμε ικανούς κατά εμάς από όλες τις δημοτικές παρατάξεις αφού αυτό οδηγεί σε τραγελαφικές καταστάσεις που βίωσε η πόλη μας επί της νυν διοίκησης Χατζηδάκη. 

Μια διοίκηση πασπαρτού που ήρθε για να μείνει και για τον λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να την ανατρέψουν ας αναδείξουν τους μήνες που απομένουν την δική τους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ πρόταση αλλιώς θα μείνουν και πάλι στον "πάγκο" του "προπονητή" της κερκίδας! 

Αυτά και τους χαιρετισμούς μας στο Μπραχάμι όπου και εκεί η κεντροδεξιά είναι ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: