ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια από το Ρέμα της Πικροδάφνης έχετε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα σας "σώσουν" από την κακοκαιρία ;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια από το Ρέμα της Πικροδάφνης έχετε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα σας "σώσουν" από την κακοκαιρία ;


Σας είχαμε γράψει σχετικά για το τι συμβαίνει στο Ρέμα της Πικροδάφνης ( διαβάστε σχετικά εδώ) ο ειδικός συνεργάτης μας Θ.Κ μας έστειλε νέες φωτογραφίες για τα χάλια που συνεχίζουν να επικρατούν σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ που κάποιοι ανόητοι ή αφελείς ευελπιστούν πως ως δήμος  θα  εκμεταλλευθούμε και ως πόλο έλξης "οικολόγων" για περιπάτους , μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ογκώδη και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αφού όπου δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα η εικόνα θα είναι αυτή που σας δείχνουμε παρά τις ιδεοληψίες όσων θεωρούν πως είναι ωφέλιμες οι αναξιοποίητες "ζούγκλες" της πόλης. 

Δείτε λοιπόν μερικές φωτογραφίες και καταλάβετέ το πως όσοι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να συμμαζέψουν αυτά , ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σας σώσουν από καμία κακοκαιρία. Τα λεφτά σας σπαταλούν για να αγοράζουν εξοπλισμό σε εθελοντές και εν δυνάμει ψηφοφόρους τους και από αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ! 






Που είναι οι "αλατιέρες" θα αναρωτιέστε όσοι έτσι και χιονίσει όπως πέρισυ θα περιμένετε υπομονετικά στα σπίτια σας τα χιόνια να λιώσουν. Τα μηχανήματα για τις πυρκαγιές και τα βυτιοφόρα απλώς βολτάρουν για να νομίζετε και εσείς πως κάτι κινείται σε μια πόλη που έτσι και αλλιώς οι πολλοί με την διαχρονική ψήφος τους δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ. 9 χρόνια ο Βαλασόπουλος περηφανεύεται για το πλεόνασμα που άφησε και τα αντιπλημμυρικά έργα που ήταν πεταμένα λεφτά της Περιφέρειας Αττικής και 3,5 χρόνια τώρα ακούμε πως για όλα φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν διορίζει και άλλους μόνιμους υπαλλήλους στους δήμους για να έχουν πόλεις βρώμικες γιατί αυτό συμβαίνει στον δήμο μας και δεν θα πάψει να υπάρχει όσο οι δομές δεν ιδιωτικοποιούνται! 

Αυτοί που πετάνε τα ογκώδη δεν θα συλληφθούν φυσικά από όσους δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει στα κεντρικά σημεία της πόλης επομένως κάποια στιγμή και έως το τέλος της θητείας τους ας στείλουν τους εθελοντές τους να μαζέψουν αυτό το χάλι αφού το Ρέμα της Πικροδάφνης το θέλουν ως έχει με βατράχια , σκουπίδια και γερασμένα δένδρα που θα έπρεπε να είχαν ήδη κοπεί εδώ και δύο δεκαετίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: