ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά τα γράφει η συνδημότισσά μας αλλά ποιος την ακούει από τους διοικούντες τον δήμο μας που ξέχασαν τους τετράποδους φίλους μας!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Καλά τα γράφει η συνδημότισσά μας αλλά ποιος την ακούει από τους διοικούντες τον δήμο μας που ξέχασαν τους τετράποδους φίλους μας!


Οι διασώστες πέρα από ανθρώπινες ζωές, σώζουν και πολλά κατοικίδια γιατί κάθε ζωή έχει σημασία!
Προέχει η ανθρώπινη ζωή, ο ανθρώπινος πόνος & αυτό είναι πάνω από όλα αυτή την στιγμή!
Ελπίζω όμως ότι όλοι εμείς που έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας στην Τουρκία & την Συρία, να βοηθήσουμε & αυτές τις ψυχούλες στέλνοντας & ξηρά τροφή για τα ζωάκια.

Και αυτό γιατί & αυτά έχασαν τους ιδιοκτήτες τους & αυτά θα μείνουν μόνα τους στο κρύο αδυνατώντας να βρουν τροφή σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνουν αυτές τις ώρες όλοι..

Άντα Ιορδανίδου 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο δήμος Γλυφάδας όπως βλέπετε παρακάτω δεν ξέχασε τους τετράποδους φίλους μας και συμπεριέλαβε μέσα στα είδη που συγκεντρώνει και ξηρά τροφή για ζώα. 


Εδώ με μία από τις μεγαλύτερες ζωοφιλικές στην Ελλάδα και με τόσους εθελοντές και φιλόζωους δυστυχώς ο δήμος παρέλειψε να συμπεριλάβει στα είδη που μαζεύει την ξηρά τροφή για ζώα. Περίεργο αλλά εξηγήσιμο αφού η υποκρισία είναι συνώνυμο μιας διοίκησης που τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και ακόμα και τώρα που θα το διαβάσει δεν θα ιδρώσει το αυτί της αφού δεν την έχουμε συνηθίσει να παραδέχεται τα λάθη και τις παραλείψεις της. Μάλλον ο Μητσοτάκης θα τους φταίει και για αυτό που ως ζωόφιλος υιοθέτησε και ένα πανέμορφο σκυλάκι από τη ΖΕΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: