ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εκδήλωση ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης: Μήνυμα ΝΙΚΗΣ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές - Αυστηρό μήνυμα να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να δουλέψουν για ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου το μήνυμα του κ. Διονύση Χατζηδάκη

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Εκδήλωση ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης: Μήνυμα ΝΙΚΗΣ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές - Αυστηρό μήνυμα να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να δουλέψουν για ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου το μήνυμα του κ. Διονύση Χατζηδάκη

Κατάμεστη η αίθουσα του μουσικού μεζεδοπωλείου "Το Μυστικό"  (χωρητικότητας 200 ατόμων) στη σημερινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , που στέφτηκε με επιτυχία. 

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες κατέκλυσαν από το νωρίς τον χώρο που αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει όλες και όλους που σε λίγο καιρό θα δώσουν μία ακόμα νικηφόρα μάχη ενάντια στον λαϊκισμό της Αριστεράς. 

Το μήνυμα ήταν  σαφές.  Ούτε μία ψήφος να μην πάει χαμένη,  και το διακύβευμα των εκλογών Μητσοτάκης ή Τσίπρας δείχνει να έχει ήδη απαντηθεί από τους πολλούς , που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση  να ξαναγυρίσει η χώρα μας σε όσα τραγικά βιώσαμε τα 4,5 χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Το μήνυμα του βουλευτή Νοτίου Τομέα  και Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Διονύση Χατζηδάκη σαφές . Μετά τις βουλευτικές εκλογές και αφού πρώτα  όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την ΝΙΚΗ , η ΝΔ  θα λύσει τον "γόρδιο δεσμό" των πολλών υποψηφιοτήτων κεντροδεξιών δημάρχων στην πόλη μας. 

Για τον λόγο αυτό , όλες και όλοι θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες γιατί η Ηλιούπολη δεν αξίζει τέτοια τύχη και θα πρέπει επιτέλους μετά τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου , να δούμε και κάποιον άλλο κεντροδεξιό σε αυτή την θέση. 

Όσοι θεωρούν πως απλώς αστειεύονταν ο έμπειρος αυτοδιοικητικός υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΝΔ , ας ελπίζουν πως θα έχουμε επανάληψη του 2019. Δηλαδή πως θα πάμε όπως το 2019 , και θα χάσουμε εκ νέου! 

Εμείς θεωρούμε βέβαιο πως δεν θα έχουμε επανάληψη του 2019 , και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αυτή την φορά θα απομονωθούν μετεκλογικά από ένα κόμμα που θα έχει μόλις ανανεώσει την θητεία του,  και δεν θα το ενδιαφέρει να δυσαρεστήσει κάποιους. Άλλωστε με την στάση του το 2019 το κόμμα πέτυχε να δυσαρεστήσει τους πάντες,  αφού και αυτοί που τελικά κατέβηκαν το κατηγορούν πως δεν τους στήριξε όσο θα ήλπιζαν! 

Αναμένουμε να λόγια αυτά του κ. Διονύση Χατζηδάκη να γίνουν πράξη,  και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε πως παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο , όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Δείτε και κάποιες  φωτογραφίες που επιλέξαμε από αυτή. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε το αδιάκοπο τρέξιμο,  του ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Γιάννη Λαμπαδάκη που δεν ανέβηκε ούτε καν στη σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , αφού κάποιοι πρέπει να τρέξουν για να είναι όλα  στην εντέλεια,  και ήταν. 


Στα "κλεφτά" να τον βγάλουμε μία φωτογραφία τον ταμία της τοπικής μας κ. Γιάννη Λαμπαδάκη  αφού δουλεύει πολύ και δεν είναι των selfi . Ας τον "εκθέσουμε" και αυτόν γιατί πραγματικά το αξίζει! 






























































Σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα , να προλάβουμε να ανεβάσουμε πρώτοι! Έχουμε και Γιάννη Καλλιάνο να τραγουδάει και όχι μόνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: