ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........(26/2/2023)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........(26/2/2023)



  • Τελικά πρέπει να το "ψάχνουμε" περισσότερο γιατί οι δικοί μας αναγνώστες είναι απαιτητικοί και δεν βολεύονται με "δεύτερες" . Τι να κάνουμε; Εμείς τουλάχιστον βλέπουμε τα λάθη μας και ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,  ακόμα και εάν τα "αγαπάμε". 

  • Άμα έχεις δημότες μαθημένους να πληρώνουν σε τριπλάσια τιμή  προϊόντα το να τους υποδεικνύεις πως αλλού υπάρχουν φθηνότεροι π.χ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Σε εποχές όπου τα χρήματα δεν περισσεύουν μην αναζητήσετε εμείς να σας υποδείξουμε "φθηνές αγορές". Δεν είναι άλλωστε η δουλειά μας και όταν απλώς σας γράψαμε να κοιτάτε την τσέπη σας κάποιοι θορυβήθηκαν. Εμείς δεν πέφτουμε θύματα όσων ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ την πόλη στα σημερινά της χάλια με την ΨΗΦΟ όσων πιστεύουν ακόμα και σήμερα σε ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. Άλλωστε εμείς 10 χρόνια τώρα έχουμε δώσει το στίγμα μας και είδαμε πολλούς να θεωρούν λογικό να τιμάμε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και να αναμένουμε πως ω του θαύματος θα καταφέρουμε κάποτε να μαζέψουμε τα δικά μας! Όσοι πιστεύουν σε "θαύματα" άδικα χάνουν τον καιρό τους διαβάζοντας δικές μας αναρτήσεις. Δεν θα καταλάβουν ΤΙΠΟΤΑ  αφού είναι τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που αποκαλούν ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ως επιχειρηματίες και ΠΟΥΤΑΝΕΣ ως ΚΥΡΙΕΣ! 

  • Την Δευτέρα έχει πέταμα χαρταετού στο Χαλικάκι και παραδοσιακά Κούλουμα αφού μερικούς μήνες πριν τις δημοτικές κάλπες οι δημότες πρέπει να νιώθουν πως ο δήμος τους φροντίζει για την ψυχαγωγία τους και ΚΥΡΙΩΣ τηρεί τις παραδόσεις! Το κόστος των εκδηλώσεων όπως πάντα πάει στις δικές σας πλάτες αφού ο εμπορικός κόσμος της πόλης είναι σε δύσκολη εποχή και δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγάλες χορηγίες. Άλλωστε και αυτοί από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ περιμένουν να στηριχτούν αφού έμαθαν για τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ στην πέμπτη ή και έκτη δεκαετία της ζωής τους. Στα νιάτα τους πάλευαν για κομμουνιστικούς παραδείσους και επί 12 χρόνια συντηρούσαν μια διοίκηση που απαξίωσε πλήρως τον δήμο μας και αποτελεί την κύρια αιτία για τα σημερινά μας δεινά! Παρόλο αυτό βρέθηκε διοίκηση με σύμβουλο ΧΟΥΝΤΙΚΟ για να τιμήσει τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: