ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νικόλαος Τηλεβερίδης: Δεν κάνετε ούτε τα στοιχειώδη ....

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Νικόλαος Τηλεβερίδης: Δεν κάνετε ούτε τα στοιχειώδη ....

 


Τους έχουν καταλάβει πλέον οι αρκετοί τους διοικούντες πως είναι μόνο για τις selfie και όχι για να κάνουν πραγματικά έργο και το δούλεμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέφτει σαν τις νιφάδες του χιονιού! 


Έτσι και βλέποντας όλο αυτό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Νικόλαος Τηλεβερίδης κάλεσε τους διοικούντες να κάνουν πρώτα πράξη τα αυτονόητα και ας αφήσουν τις selfie για μετά. Στο μόνο που δεν συμφωνούμε είναι το σημείο που γράφει για τους εθελοντές . 

Για εμάς η ύπαρξή τους αποτελεί άλλοθι για την εκάστοτε διοίκηση να αναθέτει σε όσους έτσι και αλλιώς δεν μπορούν εργασίες τις οποίες έπρεπε είτε να κάνουν οι δημοτικοί μας υπάλληλοι είτε για να έχουμε και μεγαλύτερη αποτυχία να δοθούν σε επαγγελματίες ιδιώτες. 

Και οι εθελοντές ιδιώτες είναι αλλά σε αυτούς δεν θα αποδώσει κανείς ευθύνες αφού έτσι και αλλιώς δεν πληρώνονται παρόλο που μας στοιχίζουν πολύ περισσότερο από όσα θα δίναμε σε έναν ιδιώτη και θα είχαμε αποτέλεσμα. 

Διαβάστε παρακάτω και το ποστάρισμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και κάντε υπομονή φαίνεται πως ο Θεός μας λυπήθηκε και η φετινή κακοκαιρία είναι ήπιας μορφής σε σχέση με την περσινή που μας άφησε κλεισμένους στα σπίτια μας για πέντε ολόκληρες μέρες αφού οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας μαζί με τους εθελοντές απέτυχαν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: