ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφια της "Φωτεινής πόλης" κάνει like σε ανάρτηση που διαφημίζει εκδήλωση τιμής για την νίκη του κόκκινου στρατού στο Στάλιγκραντ!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Υποψήφια της "Φωτεινής πόλης" κάνει like σε ανάρτηση που διαφημίζει εκδήλωση τιμής για την νίκη του κόκκινου στρατού στο Στάλιγκραντ!


Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτούς, και βέβαια ο  μεστός και ξεκάθαρος ο λόγος του κ. Δημήτρη  Ευαγγέλου για τα περί  επιχειρηματικότητας της πόλης μας στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου  του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης  πάει περίπατο  με τέτοιους υποψηφίους , που θεωρούν λογικό να επευφημούν νίκες κόκκινων φασιστών. 

Γιατί την στιγμή που ΟΛΗ η Ευρώπη και οι λαοί της καταδικάζουν (ως πλειοψηφία αφού υπάρχουν και οι αμετανόητοι)  τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ , κάποιοι εδώ στην πόλη που φλερτάρουν  με τον φασισμό και των δύο χρωμάτων,  θεωρούν πως η πόλη θα αλλάξει και θα γίνει ΦΩΤΕΙΝΗ τιμώντας όσους καταδίκασαν με τις επιλογές τους , την ΜΙΣΗ Ευρώπη σε πείνα, εξαθλίωση και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 

Φανταζόμαστε πως σε μερικά χρόνια θα τιμούν και το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης (Μολότωφ - Ρίμπεντροπ) μαζί με τους  "Κασιδιάρηδες",  και πολεμώντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει να μας "μπολιάσει" με το εμβόλιο του έξω από εδώ! 

Πολλοί θα πουν πως θα μπορούσαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Άλλοι πάλι δεν θα καταλάβουν καν τι λέει η ανάρτηση,  αφού για αυτούς είναι φυσιολογικό να τιμώνται όσοι επί δεκαετίες καταδίκασαν τους λαούς τους σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Ευτυχώς όμως  η πόλη μας έχει αρκετούς που έζησαν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ στα κράτη του πρώην Ανατολικού μπλοκ και σίγουρα δεν πανηγυρίζουν αλλά παραξενεύονται όταν βλέπουν τέτοιες αφίσες που διαφημίζουν τέτοιες εκδηλώσεις. Στα κράτη τους μάλιστα είναι απαγορευμένα σύμβολα όπως το σφυροδρέπανο, ως φασιστικά. 



Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ σίγουρα δεν θα ανοίξει τον δρόμο της ανατροπής ,για να "ανησυχούμε"  και επειδή οι ίδιοι έκαναν πολλά βήματα πίσω , ας αφήσουν το σύνθημα για την αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας",  που σίγουρα γνωρίζει  πολύ καλά τι υπέστησαν οι σύντροφοί τους από τα Σταλινικά κατακάθια. 

"Ούτε βήμα πίσω" λοιπόν για να τσακίσουμε τους ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ κάθε χρώματος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: