ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη με στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σε καφέ της Αργυρούπολης μετά από πρόσκληση του κ. Νικόλαου Τηλεβερίδη

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη με στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σε καφέ της Αργυρούπολης μετά από πρόσκληση του κ. Νικόλαου Τηλεβερίδη



Στο My Cafe inn (Αργυρουπόλεως 59) συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κος Κωνσταντίνος Κυρανάκης μετά από πρόσκληση του συνδημότη μας κ. Νικόλαου Τηλεβερίδη ενός εκ των μετόχων της καφετέριας με φίλους και οπαδούς της ΝΔ, κάποιοι εκ των οποίων είναι στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Στην συνάντηση αυτή ο κος Κυρανάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ψηφοφόρους της ΝΔ στα Νότια Προάστια ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα προκηρυχθούν οσονούπω. 

Καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο για τις βουλευτικές κάλπες που έρχονται. 

Θεωρούμε περιττό να σας αναφέρουμε τα ονόματα των εικονιζόμενων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" (αφού ως δεξιό τοπικό ΜΜΕ απευθυνόμαστε πρωτίστως σε ΔΕΞΙΟ αναγνωστικό κοινό) όσο για τον πρώην Αντιδήμαρχο κ.  Γιώργο Αγαδάκο τον φίλο και μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ρέππα ,τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη και τον επίσης για πρώτη φορά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ορθοπεδικό γιατρό κ. Γιώργο Μπέκα ή τον επίσης υποψήφιο κ. Τρύφωνα Γκουβά εάν και οι περισσότεροι αναγνώστες μας τους γνωρίζετε ,γράφουμε τα ονοματεπώνυμά τους για να πούμε πως κάναμε και κάτι!


Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη για τις φωτογραφίες που μας έστειλε ,και να τονίσουμε πως κάναμε την ανάρτηση για ακόμη μια φορά  ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση των εικονιζόμενων! που ως πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να μάθουν να ζουν σε "γυάλινα" σπίτια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: