ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 4.953 ευρώ έδωσε ο δήμος Ηλιούπολης για να "αποθανατίσει" τα απολειφάδια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της πόλης μας!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

4.953 ευρώ έδωσε ο δήμος Ηλιούπολης για να "αποθανατίσει" τα απολειφάδια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της πόλης μας!


Μόνο για φωτογραφίες έδωσαν 4.953 ευρώ αυτοί που φωνάζουν Μητσοτάκη δώσε και άλλα για τους δήμους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για προμήθεια φωτογραφιών για διάφορες εκδηλώσεις του δήμου μας. 

Ποιες είναι αυτές οι εκδηλώσεις μα φυσικά οι κομμουνιστικές φιέστες που διοργανώνει πλέον δύο- δύο ο δήμος Ηλιούπολης θεωρώντας πως η πόλη μας είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ και θα βρεθεί ΔΕΞΙΟΣ να ψηφίσει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που έχουν κεντροδεξιά προέλευση! 

Για όσους έχουν ασθενή μνήμη να ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ πως από τους 11 κεντροδεξιούς που είχε εντάξει στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ο πρώην δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να εκλεγεί ουδείς αφού οι "σύντροφοί" τους δεν τους "έπαιξαν" τόσο όσο να έχουν και αυτοί ΤΥΧΗ να δουν καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Χρόνια τώρα βλέπουμε να συμβαίνει αυτό με 1-2 εξαιρέσεις όπου οι "κεντροδεξιοί" αυτοί είχαν σαφή και εντελώς αντίθετη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ σε μια σειρά ζητημάτων από την επίσημη θέση της ΝΔ. 

Αυτό θα συμβεί και στις κάλπες του 2023 με την πλειοψηφία όσων τελικά εκλεγούν με το διευρυμένο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Χατζηδάκη να προέρχονται από τον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Ευθύνη για την διαρροή κεντροδεξιών υποψηφίων προς κεντροαριστερές παρατάξεις της πόλης μας έχουν οι επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων αφού δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τους πολλούς πως μπορεί να ξαναβγεί ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος στην πόλη. 

Με δεδομένο τι έχει συμβεί σε όμορους δήμους όπως ο Άλιμος και το Ελληνικό - Αργυρούπολη θεωρούμε πλέον πιθανό να συμβεί και εδώ η επιλογή ενός προσώπου όπου θα έχει αριστερό προφίλ αλλά θα υλοποιεί ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές. 

Άλλωστε πλέον ο κος Κωνσταντάτος και ο κος Κονδύλης δεν ξεχωρίζουν ακόμα και από τα ακραία στελέχη της ΝΔ όπως π.χ ο κος Άδωνις Γεωργιάδης που σε μια εποχή που το πολιτικό σύστημα ξεφορτώνεται τους "Πολάκηδες" μάλλον ήρθε η ώρα να απαλλαγεί και η ΝΔ από τα βαρίδιά της! 

Σίγουρα οι ψηφοφόροι του Βορείου Τομέα της Αθήνας έχουν καλύτερες επιλογές από αυτή του νυν υπουργού Ανάπτυξης που με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές που εφαρμόζει είναι σίγουρα από τους πιο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ υπουργούς που έχουν περάσει ΠΟΤΕ από αυτό το Υπουργείο. 

Ανάπτυξη και Επένδυση στο Ελληνικό με ΥΠΟΥΡΓΟ Άδωνι σίγουρα δεν θα δούμε, άντε να γίνουν οι εκλογές να απαλλαγούμε από υπουργούς που εάν και πιάστηκαν με "αδιευκρίνιστα" εξακολουθούν και υποτιμούν την νοημοσύνη μας . 

Για εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όσοι δεν γουστάρουν την νυν διοίκηση ποντάρουν  σε όσα προσφέρουν απλόχερα εβδομάδα παρά εβδομάδα  "Οι Ηλιουπολίτισσες" στην απομυθοποίηση ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ "τοτέμ" της πόλης μας.

Άλλωστε η πρόσφατη εκδήλωση με συνδιοργανωτή τον δήμο Ηλιούπολης ξεφτίλισε τόσο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης όσο δεν πετύχαμε να ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ εμείς από αυτό το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ εδώ και 11 χρόνια. 

Μερικούς μήνες πριν τις εκλογές σας γράφουμε λοιπόν πως με δεδομένο πως η ΝΔ στον δήμο μας στις βουλευτικές εκλογές ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ το χρίσμα του κόμματος εάν τελικά δοθεί θα οδηγήσει στον δεύτερο γύρο τον εκλεκτό της. 

Τον οιοδήποτε εκλεκτό της ακόμα και εάν δεν είχε καμία επαφή έως πρότινος με τα κοινά της πόλης μας. Άλλωστε όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή μαθαίνετε μέσα σε μερικούς μήνες πρόσωπα που έως χθες αγνοούσατε έτσι και σε δήμους ανά την επικράτεια έχουμε δει απίστευτα πράγματα αφού οι πολλοί ακολουθούν πολλές φορές και δίχως κριτική σκέψη όσους προβάλλονται και ξαναπροβάλλονται από τα ΜΜΕ. 

Για τον λόγο αυτό και επειδή εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει καν το ονοματεπώνυμο του επόμενου δημάρχου αλλά να αλλάξει η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ που ακολουθείται σε αυτό τον δήμο από τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ έως και σήμερα θεωρούμε επιβεβλημένο πως να συνεχίσουμε έως και τις κάλπες του 2023 να σας υπενθυμίζουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ και τον ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ όσων προσκυνούν ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ και ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες! 

Τώρα όσον αφορά το ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ τμήμα Τμήμα Πολιτισμού -Αθλητισμού Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Δημότη και την ΜΕΛΕΤΗ του ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα! 

Να τονίσουμε τέλος για να μην έχουμε παρεξηγήσεις πως το τίμημα για τις χιλιάδες φωτογραφίες και την επεξεργασία τους είναι σε λογική τιμή από την επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη μας και το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πολλές από αυτές τις φωτογραφίες δεν αξιοποιούνται για επικοινωνιακούς λόγους από την νυν διοίκηση αλλά αγοράζονται απλώς για να υπάρχουν είναι κάτι που καταδεικνύει πως τελικά στην τοπική αυτοδιοίκηση ισχύουν άγραφοι νόμοι λένε πως εάν δεν στηρίξεις έστω με "ψίχουλα" τις επιχειρήσεις της πόλης σου θα πέσουν να σε φάνε! 

Τέλος να τονίσουμε πως τα πικρόχολα σχόλια για τους σημερινούς γεμάτους κάδους σε όλη την πόλη και την απαξίωση υπαλλήλων που έτσι και αλλιώς  μετά από τρεις μέρες ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ να αλλάξουν την άθλια εικόνα είναι μικροπολιτκή από όσους ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ διαφορετική ΛΥΣΗ. 

Εμείς τα έχουμε ξαναπεί ΙΔΙΩΤΗΣ στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ για μικρότερο ΚΟΣΤΟΣ που αφορά όλες και όλους μας και σίγουρα αποτελέσματα αφού οι ίδιοι υπάλληλοι θα ενεργούσαν διαφορετικά εάν δούλευαν σε μια ιδιωτική εταιρία από τώρα που έχοντας εξασφαλίσει ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ μας γράφουν όλους και για την δική τους υγεία καλά κάνουν! 

Άλλωστε σε σχέση με άλλους δημοτικούς υπαλλήλους αυτοί βόλτες τα απορριμματοφόρα τα βγάζουν και 5-7 ώρες την ημέρα τις δουλεύουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ για τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ! 

Για όσους δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και με επιχειρηματίες ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ τύπου που επαφίονται στον "πατριωτισμό" των υπαλλήλων τους και όχι ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κίνητρα να τους ευχηθούμε σύντομα να γίνουν και ΑΥΤΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι! 
Για όσους είναι σε πολυεθνικές εταιρίες που αμείβουν τους υπαλλήλους τους ανάλογα με την παραγωγικότητά τους και τους αξιολογούν σε καθημερινή βάση καλό κουράγιο και ελπίζουμε να μην τύχουν σε προϊστάμενο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ! 

ΥΓ: Από τις 17 εκδηλώσεις για τις οποίες δόθηκαν τα χρήματα οι τέσσερις αφορούν κομμουνιστικές φιέστες στις οποίες ο δήμος μας δεν είχε κανένα λόγο να "μπλέξει". Έτσι για τον μήνα Μάρτιο ΚΑΜΙΑ εκδήλωση που θα οργανώσει ο δήμος Ηλιούπολης ΔΕΝ ΘΑ γίνει ανάρτηση σε εμάς αφού έτσι και αλλιώς οι αναγνώστες μας έχουν δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που προσπαθούν να δικαιώσουν όσους έχει καταδικάσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η Ιστορία. Μια Ιστορία που γράφετε από τους ΝΙΚΗΤΕΣ για όσους έχουν ακόμα αυταπάτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: