ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χιόνισε για να δούμε άσπρη μέρα και να θυμηθούμε την περσινή ανικανότητα μιας διοίκησης που ευελπιστεί να σας ξεγελάσει και πάλι !

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Χιόνισε για να δούμε άσπρη μέρα και να θυμηθούμε την περσινή ανικανότητα μιας διοίκησης που ευελπιστεί να σας ξεγελάσει και πάλι !

 


Χιόνισε και στην πόλη μας και από το πρωί προσπαθούν συνεργεία του δήμου ( δεν γνωρίζουμε εάν ο δήμος είχε ενοικιάσει ιδιωτικά μπας και δεν αποκλειστούμε στα σπίτια μας) προσπαθούν να κρατήσουν τους κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς. 

Η ΕΟΔΠΗ και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας που είχαν αποτύχει πέρισυ και μας άφησαν αποκλεισμένους στα σπίτια μας για πέντε ολόκληρες μέρες ενεργούν και πάλι και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο. 

Ας ελπίσουμε οι προβλέψεις των μετεωρολόγων να βγουν ακριβείς και να μην χιονίσει έντονα αλλιώς όπως και με την περσινή κακοκαιρία έτσι και φέτος θα δούμε κεντρικούς δρόμους του δήμου μας να μένουν κλειστοί και ευτυχώς που η κυβέρνηση είχε ήδη "κλείσει" τους πάντες στα σπίτια τους αλλιώς ήδη θα είχαμε απεγκλωβισμούς οδηγών αφού τα οχήματα των περισσότερων έχουν πλημμελή συντήρηση και δεν είναι για χιόνια. 

Αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες υποχρεωτικές σε όσους έχουν λόγο να κινηθούν. Ας γνωρίζουν πάντως πως σήμερα το ΔΗΜΟΣΙΟ στην ουσία ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ είναι τα πάντα κλειστά και οι μαθητές έχουν ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ που καλό θα ήταν να συνεχιστεί για τις επόμενες μέρες αφού έως την Τετάρτη η εικόνα δεν θα έχει αλλάξει και πολύ και οι παγωμένοι δρόμοι είναι παγίδες για πεζούς και οδηγούς οχημάτων.  

Η φωτογραφία είναι σημερινή και αφορά την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: