ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και της Νομαρχιακής Νοτίου Τομέα της ΟΝΝΕΔ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και της Νομαρχιακής Νοτίου Τομέα της ΟΝΝΕΔ

 


Μερικές φωτογραφίες από την παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" από την εκδήλωση της Κυριακής όπου παρουσία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού της χώρας μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη η Β3 ΔΕΕΠ και η νομαρχιακή Νοτίου Τομέα της ΟΝΝΕΔ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. 




Να τονίσουμε πως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου δεν έχει γράψει κάτι έως σήμερα για αυτή την εκδήλωση που έδωσε το παρών μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ανδρέα Τσουκαλά και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη και το ίδιο έπραξε και ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής ! Κάτι που εμάς δεν μας ενθουσιάζει αφού δείχνει την τάση που έχουν να θεωρούν πως μπορούν να μαζέψουν ψήφους πέρα από το 35% της ΝΔ με αποτέλεσμα να χάνουν ακόμα και αυτό! 

Όμως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είχαν φωτογραφία από την εκδήλωση και μετέφεραν και στιχομυθία (φανταστική ή όχι δεν γνωρίζουμε αλλά δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό) του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Αραμπατζή. Βέβαια οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ συνεχίζουν την "αντικειμενική" σας ενημέρωση , με φαντασίες που αφορούν τις εκτιμήσεις τους για την δυναμική του κ. Αραμπατζή που εμάς βέβαια ουδόλως μας ενοχλούν αφού ΟΥΔΕΙΣ τις πιστεύει! 

Θα τις πιστεύαμε ευχαρίστως και εμείς που τον στηρίξαμε το 2019 ως υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης εάν δεν βλέπαμε την παρουσία του μέσα στα δημοτικά συμβούλια,  και πως "κατάφερε" να διώξει κάθε κεντροδεξιό από δίπλα του με κωλοτούμπες που δείχνουν τον απόλυτο καιροσκοπισμό του. 

Τι να θυμηθούμε τη στάση του για το ΚΥΤ Υμηττού; Να θυμηθούμε τις φωτογραφίες του με Τασούλα; Τις περιπλανήσεις του με "οικολόγους" που έχουν εκφράσει ανθελληνικές θέσεις; 

Εάν δεν σοβαρευτούμε πάλι κεντροαριστερό δήμαρχο θα έχουμε,  και ήρθε η ώρα για τον ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ υποψήφιο δήμαρχο να αποφασίζουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και ουδείς άλλος! 

Άμα περιμένουμε από τον Τσοπόκη ή τον Δριμυλή να μας υποδείξουν τον ΙΚΑΝΟ πάλι Αντιδημάρχους θα έχουμε κεντροαριστερούς αφού οι Νεοδημοκράτες προφανέστατα και έχοντας σιχαθεί την πολυδιάσπαση θα αναζητήσουν την τύχη τους όπως οι αντίστοιχοι σε Άλιμο και Ελληνικό - Αργυρούπολη! 

Κοιτάξτε μην πετύχετε στο τέλος το κόμμα της ΝΔ να στηρίξει κάποιον που να προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο όπως συνέβη στους δήμους που προαναφέραμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: