ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (27/2/2023)

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (27/2/2023)



  • Δεν χωράει ο Παύλος Πολάκης στον "σοβαρό" ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και έτσι οι βουλευτικές εκλογές θα αποδειχθούν περίπατος για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βλέπετε χωρίς "καταγγελίες" και "ειδικά δικαστήρια" η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν "αναπνέει" παγκοσμίως! 

  • Θα σας λείψουμε 2-3 μέρες εάν και κάποιοι θα επιθυμούσαν να σας λείψουμε μήνες ή και χρόνια! 

  • Γεμάτοι οι "ναοί του τζόγου" στην πόλη γεγονός που δείχνει πως όλο και περισσότεροι ποντάρουν στη "ΘΕΑ ΤΥΧΗ" για να πληρώσουν φόρους και δάνεια! 


  • Δεν γνωρίζουμε εάν οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι τόνωσαν την τοπική αγορά αλλά και ο επόμενος μήνας καθότι και προεκλογικός θα "τσουλήσει" για τις επιχειρήσεις. Μετά τις εκλογές και κυρίως μετά το καλοκαίρι να δούμε τι θα μας ξημερώσει αφού ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται η πανδημία εάν και δεν την παίζουμε σε καθημερινή βάση όπως παλιά έχει επανέλθει δριμύτερη και κυρίως η χώρα μέσα στο 2023 πρέπει να αποπληρώσει μεγάλες δόσεις από όσα χρωστάει. Και χρωστάει πολλά δισ όχι πενταροδεκάρες!

  • Όταν βλέπεις σε έναν δήμο αρκετούς να περιμένουν τα πάντα από το κράτος - πατερούλη και κάποιους να αναπολούν τον Παπαδόπουλο! θα πρέπει να θεωρείς δεδομένο πως οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τον δήμο θα αργήσουν. Τι και εάν η ΝΔ θα βγει και πάλι ΠΡΩΤΗ πολιτική δύναμη στο δήμο μας , στις κάλπες για τις δημοτικές το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ των εθνικών εκλογών θα εκλέξει και πάλι καμία 10αρια δημοτικούς συμβούλους από όσους έχουν μείνει πιστοί στο ΚΙΝΗΜΑ του Ανδρέα Παπανδρέου που εάν ζούσε σήμερα και ήταν εκτός πολιτικής θα στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Άλλωστε το κόμμα του διαλύθηκε αφού οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Σημίτη έκαναν πολλούς συντρόφους να ξεβολευτούν και να συνειδητοποιήσουν πως το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του Αντιαμερικανισμού τελείωσε. Τώρα προσπαθεί και ο Τσίπρας να απαλλαγεί από τους κατσαπλιάδες και αυτό θα του στοιχίσει στις κάλπες που έρχονται αλλά τελικά είτε θα πας με τον Νίκο Παππά είτε με τον Πολάκη και οι δύο ταυτόχρονα στο ίδιο κόμμα είναι αδύνατον να συνυπάρξουν. Και στη ΝΔ υπάρχουν ανάλογα προβλήματα αλλά η ΕΞΟΥΣΙΑ ενώνει! 

  • Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα έρχονταν η μέρα που η ΑΛΗΘΕΙΑ θα θεωρούνταν ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ . Το είδαμε και αυτό σε μια πόλη που οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ αποκαλούνται ΚΥΡΙΕΣ και οι ποινικοί παίζουν τους  επιχειρηματίες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: