ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (7/2/2023)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (7/2/2023)



  • Συμπόρευση όσων έφυγαν από την παράταξη "ΗλιουΠόλις- Ανθρώπινη πόλη" με την νυν διοίκηση στο όνομα της προοδευτικής συμμαχίας ετοιμάζουν οι αποχωρήσαντες.  Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι που ίσως οδηγήσουν τον νυν δήμαρχο σε μια μεγαλοπρεπή ήττα στις κάλπες του Οκτωβρίου όπου εκεί η ΔΙΑΠΛΟΚΗ έχει ακριβώς τους ίδιους ψήφους με όσους επί 3,5 χρόνια είδαν την πόλη μας να βαδίζει στη λάθος πορεία. Σε κάθε περίπτωση οι δεξιές ψήφοι θα μαζευτούν έστω και εάν χρειαστεί να σπάσει στα τέσσερα η κεντροδεξιά της πόλης. Σε απλά ελληνικά ελάχιστοι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν τον Οκτώβριο για δήμαρχο έναν αριστίνδην σύνεδρο του ΣΥΡΙΖΑ! 

  • Φέτος έριξε λίγο χιόνι άρα καιρός για χορούς και πανηγύρια. Οι εθελοντές και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που μας "έσωσαν" από την "Μπαρμπάρα" σε κάθε περίπτωση επειδή στους πολλούς μετράει η ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ κάτι θα πιστωθούν από αυτό στις κάλπες του Οκτωβρίου. Άλλωστε ΟΛΕΣ οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις την ίδια συνταγή προκρίνουν και για τον λόγο αυτό εμείς αναμένουμε ( όχι για πολύ ακόμα) μία που θα λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ θα πολεμάει την γραφειοκρατία και τον κρατισμό και θα αλλάξει την πόλη όπως την ονειρεύονται όσοι είναι πραγματικά φιλελεύθεροι. Το κυριότερο είναι πως θα πολιτευθεί με όσα όλοι οι άλλοι δεν τόλμησαν και θα καταφέρει ένα 15% που λογικά πάντα θα της δώσει το δικαίωμα εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Τότε θα φανεί πως δεν μας φταίει κανείς για την κατάντια μας οι "βολεμένοι" επαρκούν για να εξασφαλίσει ακόμα μια πενταετία η νυν διοίκηση που σας θεωρεί και δικαιολογημένα ηλίθιους βάζοντας τους υπαλλήλους καθαριότητας να σας υποδεικνύουν τι να κάνετε και τι όχι αποκαλώντας σας βρωμιάρηδες! Την δική τους διαφθορά προφανέστατα και δεν την βλέπουν αφού χασκογελάνε σαν τις πουτ@νες σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την φωτογραφίζουν μη έχοντας να απαντήσουν και κάτι αφού ήρθαν όπως και οι προηγούμενοι για να διαχειριστούν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και ΟΧΙ για να την γκρεμίσουν. 


  • Σε λίγο θα κάνουν και τις μεταγραφές ιδιωτικών αθλητικών σωματείων και παρόλα αυτά παραπονούνται όσοι λογικά θα έπρεπε να ετοιμάζονται να αλλάξουν χώρα. Γιατί οι εποχές άλλαξαν και κάποιοι θα "σηκωθούν" και προεκλογικά δεν θα επιτευχθεί χωρίς "αίμα" η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. 



  • Προφανέστατα και όποιος πανηγυρίζει για τον σεισμό στην Τουρκία και χαίρετε με τα νεκρά παιδιά που ανασύρονται από τα συντρίμμια ,  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χαρακτηρίζεται πλέον ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

  • Ευσταθίου και Αραμπατζής έχουν μερικές εβδομάδες ακόμη για να ΕΝΩΣΟΥΝ δυνάμεις αλλιώς θα τους βγει κάποιος άλλος από τα ΔΕΞΙΑ. Οι συναντήσεις τους δημιούργησαν προσδοκίες στους Νεοδημοκράτες της πόλης που έτσι και δεν έρθει νέα υποψηφιότητα θα ανακοινώνονται ένας - ένας στα ψηφοδέλτια του κ. Χατζηδάκη. Είναι ήδη εμφανές πως πολλοίς φεύγουν από τις παρατάξεις που ήταν υποψήφιοι το  2019 και πάνε σε κεντροαριστερές παρατάξεις. Και δεν μιλάμε για όσους σαν τον κ. Κόκλα προτίμησαν να συνεργήσουν αντί να πετροβολούν την νυν διοίκηση αλλά για όσους ΧΩΡΙΣ να αναλάβουν καμία θέση ευθύνης από την νυν διοίκηση θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της και κατεβαίνουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ δημοτικοί σύμβουλου αδιαφορώντας για κόμματα και χρώματα!  Η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και προφανέστατα επειδή δεν είναι,  θα δείτε πως στις κάλπες του 2023 ΟΛΟ το ποσοστό που θα πάρει στην πόλη μας σε ένα μήνα η ΝΔ θα κατανεμηθεί σε υποψήφιους κεντροδεξιάς προέλευσης.  Αυτή την φορά δεν θα χαθεί ένα 10% που χάθηκε το 2019 και εμείς προβλέπουμε πως ένα 40% θα κατανεμηθεί σε κεντροδεξιούς υποψήφιους ακόμα και εάν αυτοί δεν το έχουν κάνει σημαία τους , το γεγονός πως ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη! Ποιος θα πάρει το πάνω χέρι; Για εμάς , όποιος ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους δηλώσει πως είναι πρώτα ΝΔ και μετά αυτοδιοικητικός . Άλλωστε η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν παράγει πολιτική "Πατούληδες" βγάζει ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ για να μην έχει και κανείς αυταπάτες για το ποιοι είναι ποιο διεφθαρμένοι αυτοί της κεντρικής πολιτικής σκηνής ή αυτοί της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με διαφορά οι δεύτεροι αφού ελάχιστοι έχουν ξοδέψει μυθικά ποσά για να εκλεγούν σε θέσεις ευθύνης κάτι που δεν συμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή που το ΤΖΑΜΠΑ ήταν μόνο για τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες".  Οι "πάνω από κόμματα και χρώματα" θα υποστούν συντριβή στις προσεχείς κάλπες,  αφού "πρόβατα" γαλάζια και ροζ στο ίδιο "μαντρί" δεν είναι οι εποχές για να συνυπάρξουν. Σε 10 χρόνια ίσως (εάν και αυτό χλωμό το βλέπουμε) σήμερα είναι πιο πιθανή μια συγκυβέρνηση ΝΔ με την Ελληνική Λύση εάν χρειαστεί ( δεν θα χρειαστεί) παρά σχηματισμοί και συμμαχίες που δεν ωφέλησαν στο παρελθόν το κόμμα της ΝΔ.  Άλλωστε εάν τελικά δεν μπορεί να κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη,  η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου θα ξεπεράσει το 4.5% , ενώ η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες θα αγγίξει το 40%! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: