ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 6/2/2023)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... ( 6/2/2023)



  •  Εάν δεν απαντήσουμε εμείς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ κανείς. Και επειδή το θέμα δεν μας αφορά αφήνουμε τον οιοδήποτε που δεν μας θίγει να πουλάει το σανό τους αφού εμάς όπως είναι γνωστό μας ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα γαλάζια "πρόβατα" και ουδείς άλλος! 

  • Μάλλον πανηγυρίζουν που δεν χιόνισε αφού οι πέντε βόλτες που έκαναν με τα απαρχαιωμένα μηχανήματά τους σίγουρα δεν θα ήταν αρκετές για να κρατήσουν τις κεντρικές λεωφόρους ανοιχτές. Αλλά είπαμε άμα ο συνδημότης μας έχει συνηθίσει να πιστεύει στα "θαύματα" βγαίνουν μετά οι "Μεσσίες" του και καθυβρίζουν όσους κάνουν απλώς καλά την δουλειά τους. 

  • Προς αθώωση οδεύουν οι ποινικοί της πόλης για την περιβόητη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου αφού για τα πλημμελήματα καθάρισαν ήδη 17 εμπλεκόμενοι ανάμεσά τους και εν ενεργεία αστυνομικοί. Μαθαίνουμε πως από την ΕΥΠ ετοιμάζουν διαρροή οπτικοακουστικού υλικού για έναν από τους εν ενεργεία αστυνομικούς σε χρόνο μεταγενέστερο από την περίοδο 2016-2019 και τότε θα γελάσουν πολλές και πολλοί. 


  • Πολλά οχήματα και σήμερα χωρίς αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες παρά τις συστάσεις της ΕΛ.ΑΣ βλέπετε άμα έχει τζιπ 4Χ4 θεωρείς πως οι δύο πόντοι χιόνι δεν σου δημιουργούν θέμα όμως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Άλλωστε η συντήρηση των οχημάτων είναι ένας βραχνάς για πολλούς ιδιοκτήτες και έτσι καλό θα ήταν να μην τα μετακινείτε μέσα στον χιονιά γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων με τα ελαστικά που έχετε. 


  • Χαμένη η σημερινή ημέρα για πολλούς από εμάς ελπίζουμε να το χάρηκαν τα παιδάκια το χιόνι αφού προφανέστατα και στη χώρα μας ακόμα και οι λίγες νιφάδες δημιουργούν ΠΑΝΙΚΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: