ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίσκεψη στο Α΄ΚΑΠΗ Ηλιούπολης από την υποψήφια βουλεύτρια της ΝΔ στον Νότιο Τομέα κα Ιωάννα Γκελεστάθη (Φωτογραφίες)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη στο Α΄ΚΑΠΗ Ηλιούπολης από την υποψήφια βουλεύτρια της ΝΔ στον Νότιο Τομέα κα Ιωάννα Γκελεστάθη (Φωτογραφίες)

 


Συνοδευόμενη από τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης και ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες κ. Γιάννη Αναγνώστου η υποψήφια βουλεύτρια κα Ιωάννα Γκελεστάθη επισκέφτηκε σήμερα το Α ΄ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κωνσταντίνου Καραμανλή 12). 

Χρησιμοποιούμε την λέξη βουλεύτρια ( εάν και δεν είναι ιδιαίτερα εύηχος) για να μην πουν κάποιοι πως ετεροπροσδιορίζουμε γυναίκες με επαγγελματικά αρσενικά ουσιαστικά. 

Ίσως πριν αιώνες να μην είχαν αντιληφθεί πως και οι γυναίκες δικαιούται τον να είναι βουλευτίνες , δικαστίνες ή ακόμα και κυβερνήτριες οι ίδιες και όχι πίσω από άνδρες που θα είχαν τον ανάλογο τίτλο γιατί κακά τα ψέματα όσο και εάν νιώθουν αδικημένες σε αυτή την ζωή αυτές κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ! 

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές φωτογραφίες από την μαχητική συναγωνίστρια κα Ιωάννα Γκελεστάθη και την επίσκεψή της σε ΚΑΠΗ της πόλης μας και έχουμε καιρό να αναφέρουμε πως οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποφευχθούν από όσους δογματικά θέλουν να μην αλλάξει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο και μένουν σε παρωχημένα στερεότυπα. 

Άμα δεν μπορείς να σεβαστείς το δικαίωμα κάθε γυναίκας να προσδιορίζεται με ουσιαστικό που δεν θα παραπέμπει στο δήθεν ισχυρό φύλο τότε τι δημοκράτης είσαι;




Ο πολιτισμός μας φαίνεται από το πως αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία ηλικιωμένους και ψυχικά ασθενείς για αυτό και θεωρούμε επιβεβλημένο για έναν ή μία πολιτικό να επισκέπτεται δομές όπου θα συναντήσει όσους δυστυχώς η κοινωνία μας έτσι όπως την έχουμε διαμορφώσει με ΔΙΚΗ μας ευθύνη θεωρεί τις κατηγορίες αυτές ως "βάρη". 




Μπράβο λοιπόν σε όσους δεν ξεχνούν όσους πάλεψαν για να μας παραδώσουν αυτή την χώρα ελεύθερη και δημοκρατική ακόμα και εάν δεν τα κατάφεραν να την φτάσουν εκεί που οι περισσότεροι θα επιθυμούσαμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: