ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ τίμησαν τα απολειφάδια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της πόλης μας με χορηγό τον δήμο Ηλιούπολης!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τα 80 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ τίμησαν τα απολειφάδια του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της πόλης μας με χορηγό τον δήμο Ηλιούπολης!

 

Το τι ήταν η κομμουνιστική ΕΠΟΝ δεν χρειάζεται πλέον να σας το γράψουμε καν εμείς. Με μια απλή αναζήτηση στη Βικιπαίδεια μπορεί ο καθένας να πληροφορηθεί για τα έργα και τις ημέρες απόλυτης ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ που επεφύλαξαν τα μέλη της κυρίως σε Έλληνες πολίτες αφού η τάχα αντιστασιακή της δράση μέσω του ΕΑΜ έχει ήδη αποδομηθεί από χιλιάδες ξένους Ιστορικούς αλλά και από τα επίσημα αρχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Άλλωστε την παράνομη και εγκληματική αυτή οργάνωση ακόμα και το ΚΚΕ την διέλυσε με απόφαση της η 8η Ολομέλεια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος τον Γενάρη του 1948. 

Έως και το 1981 όπου ήρθαν στην Εξουσία οι ΚΛΕΦΤΕΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ καμία ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να "αποκαταστήσει" εγκληματίες του ΚΟΙΝΟΥ ποινικού δικαίου που είχαν ανάλογη δράση με αυτή των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη με την διαφορά πως οι δεύτεροι δεν ήταν τόσο καιροσκόποι όσο τα μέλη της ΕΠΟΝ και πίστευαν και σε μερικά πράγματα που δεν έβλαπταν την πατρίδα. 

Η πόλη μας λοιπόν μέσω της νυν δημοτικής αρχής θυμήθηκε τις αλήστου μνήμης εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ της δημαρχίας Κιντή και είπε να οργανώσει εκδήλωση για να τιμήσει τα 80 χρόνια από την ίδρυση μας φασιστικής οργάνωσης μαζί με ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της πόλης και αφελείς που θεωρούν τους εαυτούς τους δημοκράτες αλλά πήγαν να τιμήσουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Ακόμα και τα "Τάγματα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής θα ζήλευαν τις δολοφονίες Ελλήνων δημοκρατών από ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ που προσπάθησαν με λύσσα έως και το 1948 να οδηγήσουν την χώρα μας σε κομμουνιστικούς "παραδείσους" και να στερήσουν από όλες και όλους εμάς την Αστική Δημοκρατία που απολαμβάνουμε από την λήξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου έως και σήμερα με "διακοπές" την επτάχρονη δικτατορία όπου και εκεί οι πρώην Επονίτες όπως π.χ ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας έτρεξαν να στηρίξουν έναν άλλο φασισμό ΠΟΥ δεν διαφέρει σε τίποτα με όσα γαλουχήθηκαν στις τάξεις μιας εγκληματικής οργάνωσης που με πρόσχημα τον δήθεν αντιφασισμό της προπαγάνδιζε τον μεγαλύτερο ΦΑΣΙΣΜΟ που έχει υπάρξει στον κόσμο και είναι φυσικά ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ. 

Ατυχώς για όσους μεταφέρουν ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ υπερήλικων κόκκινων φασιστών ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν έχει "πειστεί" ώστε να αναδείξει και να μεταμορφώσει σε μουσείο τον "ιστορικό" χώρο στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 3 όπου στις 23 Φεβρουαρίου 2023 ιδρύθηκε η ΕΠΟΝ. 




Έως και το 1981 καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αναγνώριζε την αντιστασιακή δράση όσων σήκωσαν τα όπλα τους εναντίον Ελλήνων και φυσικά παρόλο που το 2015 είχαμε την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν τους έφτασαν 4,5 χρόνια ώστε να δώσουν 15.000 ευρώ για να διαμορφώσουν ένα κτίριο που ΑΝΗΚΕΙ στο Ελληνικό Δημόσιο και που εκεί συγκεντρώθηκαν όσοι είχαν και έχουν μια διαφορετική οπτική για γεγονότα που έχει καταδικάσει όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος εδώ και δεκαετίες. 


Δεν μας ενοχλούν σε καμία περίπτωση οι συγκεντρώσεις 50-100 ατόμων που μένουν αμετανόητοι και αναζητούν εν έτει 2023 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ" αλλά φυσικά και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεσβεύουν όσοι ΘΕΩΡΟΥΝ πως αγώνες για μια δικαιότερη ΚΟΙΝΩΝΙΑ μπορούν να γίνουν από ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ονειρεύονται "λαϊκά δικαστήρια".

Σε μερικές μέρες ο ελληνικός λαός θα ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ για ακόμα μια φορά στις βουλευτικές κάλπες πως απεχθάνεται τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ,  και θα αναδείξει σε ΘΕΣΕΙΣ ευθύνης όσους πολέμησαν τους Επονίτες και τους νίκησαν για να μην καταντήσει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Το κόστος μιας εκδήλωσης που έγινε για να ΤΙΜΗΣΕΙ όσους  είτε από αφέλεια είτε για προσωπικό όφελος θέλησαν να επιβάλλουν ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας είναι το μικρότερο ΚΑΚΟ μπροστά σε αυτό που συντελείτε από όσους δεν κατανοούν πως ο διαχωρισμός ανάμεσα  σε "καλούς¨ και κακούς  φασισμούς δεν μπορεί να γίνεται ανεκτός από Αστικές Δημοκρατίες που σέβονται τον εαυτό τους. 

Για τον λόγο αυτό θα αναδείξουμε το ΘΕΜΑ και προεκλογικά για να πάρουν κάποιοι τον "ΠΟΥΛΟ" ώστε το 2024 να μην χρειάζεται να φωνάζουμε από εδώ μέσα για τα αυτονόητα. Που για 100 άτομα που παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση ούτε αυτονόητα είναι αλλά και ούτε και έχουμε ελπίδα πως ό,τι δεν κατάλαβαν πάνω από μισό αιώνα ΜΕΤΑ θα το κατανοήσουν τα επόμενα! 

Εδώ δεν κατανοούν τι γίνεται στην Ουκρανία, δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει πανδημία, σχίζουν στο μυαλό τους τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ θα τους πείσουμε εμείς πως είναι στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας;

Ελάχιστοι οι δήμοι που "τίμησαν" τα 80 χρόνια ΕΠΟΝ ανά την Ελλάδα ανάμεσά τους και ένας δήμος όπου ταΐζει εν έτει 2023 σανό τους δημότες του. 

 80 χρόνια μετά οι Ιδέα του Κομμουνισμού και της Λαοκρατίας που πρέσβευε η ΕΠΟΝ έχει ηττηθεί σε όλο τον Δυτικό Κόσμο μένει η Βόρεια Κορέα και μερικά ακόμα κράτη παρίες για να υπενθυμίζει σε όλους εμάς τους κεντροδεξιούς πως ΠΡΕΠΕΙ να τιμάμε όσους έδωσαν το ΑΙΜΑ τους και αντιστάθηκαν στους κόκκινους φασίστες για να μην καταντήσει η ΧΩΡΑ μας "ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δηλαδή χούντα όπου η παρουσία η δική μας αλλά και συλλογικοτήτων που μοναδικός τους σκοπός είναι το κέρδος θα εξαρτιόταν από την υπακοή τους στο κράτος - πατερούλης. 

Εμείς θα ήμασταν σίγουρα στα γκουλάνγκ γιατί αντίσταση θα κάναμε ΑΥΤΕΣ θα εξακολουθούσαν χαβιάρι και ΦΑΓΟΠΟΤΙ και Άρη Βελουχιώτη! 

Άλλωστε ακόμα και η Ιδέα του Κομμουνισμού ευτελίζεται όταν δήθεν τον τιμούν όσες και όσοι είναι οι καλύτεροι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ της καπιταλιστικής κοινωνίας μας! 

Γιατί φυσικά και ένας δήμος όπου διοικείται από μια ετερόκλητη ομάδα ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ μην αναμένει πως 8 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές θα τον σώσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες κομμουνιστές της πόλης μας ή όσοι το παίζουν κεντροδεξιοί και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπου αναβιώνουν εμφυλιοπολεμικά πάθη από ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ! 

Στις 25 Φεβρουαρίου αναλυτικό ρεπορτάζ από δύο εκδηλώσεις που πληρώθηκαν από όλες και όλους εσάς για να διαφημίσουν πόσο καλός είναι ο κομμουνισμός η πιο εγκληματική ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του πλανήτη που τρέμει τις εκλογές και ονειρεύεται "επαναστάσεις" που οδηγούν σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ καθεστώτα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: