ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι μόνο δεν φοβάται τον λαό ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια του στις κάλπες για θωράκιση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Όχι μόνο δεν φοβάται τον λαό ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά στις προσεχείς εκλογές οι πολίτες θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια του στις κάλπες για θωράκιση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας

 

Τσαντίστηκαν οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης που ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης δεν θα μπορέσει να κατέλθει σε εκλογές για να μπορέσει να συνεχίσει το "θεάρεστο" έργο των Ταγμάτων Εφόδου. 

Ο πνευματικός νόμος αφορά ΜΟΝΟ Ταλιμπάν,  εδώ είμαστε δυτικό κράτος (ή αυτό τουλάχιστον παλεύουμε να γίνουμε) και φυσικά ο παραπάνω λόγος απέχει πολύ από όσα πρεσβεύει το δόγμα του. Η Βουλή και ο Άρειος Πάγος θα αποφανθούν για τους αχυράνθρωπους , εδώ και δεκαετίες ανάλογοι νόμοι σε δεκάδες δυτικά κράτη απαγορεύουν σε μέλη εγκληματικών οργανώσεων να συμμετάσχουν σε εκλογές. 

Φυσικά τις θεωρίας συνωμοσίας του ιερέα μας δεν επικροτεί η διοίκηση της Ελλαδικής Εκκλησίας που ουδέποτε έχει εκφέρει ανάλογες απόψεις. 

Ο πατέρας Σεραφείμ μας έχει συνηθίσει σε κρεσέντο ψευτοπατριωτισμού,  αλλά δεν αναμέναμε πως θα τον έπιανε τόσο πόνος για τους "Κασιδιάρηδες" που θέλουν να συμμετάσχουν και σε εκλογές με σβάστικες τατουάζ στα μπράτσα τους! 

Το γεγονός πως υπάρχουν και άλλα πολιτικά κόμματα που έχουν περάσει εδώ και καιρό την ΚΟΚΚΙΝΗ γραμμή,  είναι αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει , και όχι μια διάταξη που έτσι και αλλιώς έχει την έγκριση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού,  που δεν έχει ως ινδάλματα δοτούς δημάρχους της χούντας όπως ο εν λόγω ιερέας! 

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ της Ελλαδικής Εκκλησίας ως πλειοψηφία στην επτάχρονη δικτατορία , και την προσπάθεια μιας μικρής ομάδας κληρικών να ταυτίσουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με μια κατά φαντασίαν ΧΟΥΝΤΑ. 

Και μόνο το γεγονός πως υπάρχει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μιας τόσο άδικης κριτικής , αποδεικνύει το γραφικό της όλης προσπάθειας να αποδομηθεί η Αστική μας Δημοκρατία που είναι φυσικό πως πρέπει να έχει κανόνες. 

Όταν δεν είχε ΚΑΝΟΝΕΣ , τα άρματα μάχης βγήκαν βόλτα στους δρόμους των Αθηνών και ο ίδιος ξεφτιλισμένος στρατός που θα έπαιρνε τάχα την Πόλη,  ΗΤΤΗΘΗΚΕ κατά κράτος  στην Κύπρο αφού ήταν υποδεέστερος από αυτόν των γειτόνων μας. 

Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε , αλλά οι "παραφωνίες" στο στράτευμα δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως , όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές μέσα από εδώ. 

Οι κατακτητές της Ελλάδος με την ΑΡΩΓΗ της Ελλαδικής Εκκλησίας καταδυνάστευαν για αιώνες αυτή την χώρα για όσους αγνοούν την Ιστορία μας ας την γκουγκλάρουν , και ας αφήσουν στην άκρη ανιστόρητα βιβλία που παρουσιάζουν μια ψευδή  εκδοχή της ,  που χωράει μέσα τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: