ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (21/2/2023)

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (21/2/2023)



    •  "Οι πολίτες της Ηλιούπολης ανταποκρίθηκαν πλήρως  στο κάλεσμα του συνδυασμού για συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού για κοινωνικό σκοπό" διαβάζουμε στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ενός ποσού που το χαρακτηρίζουν σημαντικό και ενδεχομένως και να είναι αλλά που το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό για λόγους που για εμάς είναι εμφανείς αφού όλες και όλοι γνωρίζουμε την "φιλανθρωπία" της παράταξης που διοίκησε τον δήμο μας για 9 χρόνια. Επίσης ανέφεραν τις τρεις ιδιωτικές επιχειρήσεις που προσφέρουν κοινωνικό έργο στην πόλη και εάν ενοχλεί το επιχειρήσεις τότε να μην εκχωρούν την αλληλεγγύη και την βοήθεια ατόμων με ειδικές ικανότητες σε ιδιώτες  αλλά να είναι συνεπείς στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ που διατήρησαν επί 9 έτη στον δήμο μας,  και παρέδωσαν στον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη ο οποίος την συντηρεί ΘΑΥΜΑΣΙΑ. Και τα τρία σωματεία - επιχειρήσεις που ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους επί διοίκηση Χατζηδάκη είδαν διαφορετική αντιμετώπιση προς το καλύτερο , για αυτό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης είναι γεμάτα με φωτογραφίες των προέδρων τους με στελέχη της νυν διοίκησης και φυσικά τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη.  Στα αξιομνημόνευτα της αποκριάτικης εκδήλωσης,  η παρουσία του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και το μόνο θετικό στην ανακοίνωση που εξέδωσαν με δημοσιογραφικά κλισέ (ηχηρά ονόματα κ.οκ) ήταν αυτό της  υποψηφιότητας ως δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη",  του συμμαθητή μας και επιχειρηματία της πόλης μας κ. Νίκου Βραχνού. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε και ελπίζουμε και άλλες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να μιμηθούν τέτοιες  εκδηλώσεις ώστε τα ιδιωτικά αυτά σωματεία να έχουν περισσότερα χρήματα για το κοινωνικό έργο που κάνουν. Έργο που δεν μπορεί να κάνει το ΚΡΑΤΟΣ και το εκχωρεί σε ιδιώτη για καλύτερα αποτελέσματα.  Να τονίσουμε στον κ. Ψυρρόπουλο πως ιδεολογικά ανήκει σε χώρο που συχνά - πυκνά ψελλίζει διάφορες ιδεοληψίες κατά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας , ενώ είναι εμφανές και κατανοητό πλέον στους πολλούς πως το κράτος δεν μπορεί να παρέχει υψηλές υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες και στα δύσκολα βάζει τον ιδιώτη μπροστά παρέχοντάς του χώρους για να δράσει και να παρέχει ό,τι υπάλληλοι με το βλέμμα πάντα καρφωμένο στο ρολόι για να τελειώσει η βάρδιά τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! 


  • Εξαιρετική ήταν και για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ η προχθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αλλά έμειναν στις εξαιρετικές όντως ερμηνευτικές επιδόσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Αλέξανδρου Αμουργιανού και έχασαν το ζεϊμπέκικο του δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Ταμβάκου, δεν άκουσαν τι είπε ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Διονύσης Χατζηδάκης ενώ ατυχώς για αυτούς δεν κατέγραψαν και το ζεϊμπέκικο του κ. Αραμπατζή που "χορεύει" καλά όσο η ΝΔ αφήνει για μια σειρά δήμων να υπάρχει μια "θολούρα" που δεν θα αποδώσει και σε αυτές τις κάλπες εκτός και κάποιοι θεωρούν επιτυχία οι δήμοι Αγίου Δημητρίου , Βύρωνα και Ηλιούπολης να μην δουν και πάλι κεντροδεξιό δήμαρχο. Επειδή έχουμε καταγράψει το υλικό με το τραγούδι του κ. Αμουργιανού και το έχουμε ανεβάσει ήδη σε πλατφόρμα για να μην θεωρηθούμε μικρόψυχοι θα είναι η επόμενη ανάρτησή μας δίνοντας για ακόμα μια φορά το καλό παράδειγμα σε όσους ή θα τα βρουν ή θα ηττηθούν και στις προσεχείς δημοτικές κάλπες! 

  • Έχουμε εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" την Κυριακή 5 Μαρτίου  και άλλες ειδήσεις που θα παίξουμε εάν και εσείς θα κολλήσετε μόνο στο βίντεο με τα ζεϊμπέκικα γιατί έτσι σας έχουν μάθει! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: