ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνωρίζει κανείς από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους τις οφειλές του δήμου μας στη ΔΕΗ;

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Γνωρίζει κανείς από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους τις οφειλές του δήμου μας στη ΔΕΗ;

 


Διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( κάντε κλικ εδώ ) για το αντίτιμο των 336.342 ευρώ που κατέβαλε ο δήμος Ηλιούπολης στην ΔΕΗ . Αναρωτιόμαστε εάν κάποιος δημοτικός σύμβουλος από αυτούς της προηγούμενης διοίκησης που μας άφησαν και "πλεόνασμα" γνωρίζει πόσες χιλιάδες ευρώ χρωστάει ο δήμος μας στη ΔΕΗ και ποιο το ύψος των δόσεων στη ρύθμιση που έχει γίνει. 

Όχι τίποτα άλλο για να μπουν και πιο γρήγορα τα κινεζικά led και να εξοικονομηθούν μερικές χιλιάδες ευρώ τον χρόνο από την μείωση της κατανάλωσης! 

Αυτά και καλά Κούλουμα ΣΕ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ. Κυρίως σε δημοτικούς συμβούλους που δεν κατανοούν πως εάν δεν μειωθεί το προσωπικό του δήμου μας σε μερικά χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεφτά για να πληρωθούν. Ήδη πληρώνουμε συντάξεις σε πολλούς που εργάστηκαν σκληρά για να καταντήσει ο δήμος μας στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ. 

Άμα θεωρεί κάποιος πως η νυν διοίκηση μπορεί μέσα σε τέσσερα χρόνια να βάλει τάξη στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ είτε είναι ΑΦΕΛΗΣ είτε ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: