ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν φτάνει που αποχώρησε βγήκαν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να "απαξιώσουν" όσους τουλάχιστον κάθισαν υπομονετικά και άκουσαν την συνέντευξη τύπου τοποθετούμενοι επί των ζητημάτων που έθεσε σε αυτή ο ΕΣΗ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Δεν φτάνει που αποχώρησε βγήκαν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να "απαξιώσουν" όσους τουλάχιστον κάθισαν υπομονετικά και άκουσαν την συνέντευξη τύπου τοποθετούμενοι επί των ζητημάτων που έθεσε σε αυτή ο ΕΣΗ

 


Πριν μερικές μέρες ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έδωσε συνέντευξη τύπου όπου ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ για τις δράσεις τους καθώς και για προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης. 

Στην συνέντευξη αυτή ( διαβάστε εδώ σχετικά) παρέστησαν και τοποθετήθηκαν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων "Πρώτα η Ηλιούπολη" , "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς ενώ αργότερα αφού δεν είχε καμία σχετική πληροφόρηση για την συνέντευξη τύπου ( δεν μας διαβάζει αφού την είχαμε προαναγγείλει ) ο επίσης Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Γιάννης Πούλος. 

Αφιερώσαμε τρεις αναρτήσεις για αυτή την συνέντευξη τύπου και δεν σχολιάσαμε αρνητικά ( κακώς όπως αποδείχτηκε) την αποχώρηση του κ. Αραμπατζή πριν καν ξεκινήσει η εν λόγω εκδήλωση καθώς θεωρήσαμε πως θα είχε κάποια άλλη ανειλημμένη υποχρέωση που δεν μπορούσε να ακυρώσει. 

Με καθυστέρηση ημερών οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έγραψαν για τους αφελείς που τους διαβάζουν μεταξύ άλλων  πως 

Πουθενά κουβέντα για το γεγονός πως ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα τα χρόνια που πληρώνονταν για να συμπαρίσταται επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλο στις επιχειρήσεις της πόλης , κουβέντα για το γεγονός πως και στην πόλη μας θα δούμε τον Μάιο "Λευκές Νύχτες" κάτι για το οποίο δεν είχαμε δει να δίνει αγώνα ο συμπαραστάτης των επιχειρήσεων κος Αραμπατζής επί  διοίκησης Βασίλη  Βαλασόπουλου! 

Για άλλη μια φορά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν πως βρισκόμαστε εν έτει 2019 , και "στρώνουν" με τα δημοσιεύματά τους τον δρόμο σε νέους επίδοξους "Μεσσίες" για να επαναληφθούν όσα συνέβησαν και το 2019  όπου οι πολλοί να παρασυρθήκαν  σε αδιέξοδες επιλογές που δεν έχουν λύσεις

Κάτω από την ανάρτηση είχαμε σχόλιο του ιδιοκτήτη της εφημερίδας "ΗΛΙΟΤΥΠΙΑ" και του site ilioupolinews.gr με τον αμετανόητο κ.  Κάνδηλα να απαντάει όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στα μισά από όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος κος Γιάννης Καραμαγκάλης. 






Θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε έτσι και αλλιώς με την δημόσια διαφωνία των Καραμαγκάλη- Κάνδηλα αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς που δεν παίρνουν ΘΕΣΗ και ούτε έχουμε άλλοθι ή δικαιολογία για όσους το 2019 μας "έσωσαν" από τον Βασίλη Βαλασόπουλο και σήμερα έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να θέλουν να μας σώσουν από τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη!

Σε κάθε περίπτωση και όπως όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί δεν έχουμε θέμα με το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος αλλά εάν θα αλλάξει η αποτυχημένη κατά εμάς συνταγή κρατισμού που ακολουθείτε επειδή η πλειοψηφία των συνδημοτών μας ακόμα και σήμερα έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!

Οι πολίτες ΤΕΛΟΣ και κυρίως οι "ενεργοί" ό,τι και εάν τους γράψουμε εμείς θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν με βάση τα συμφέροντά τους κάτι που συμβαίνει και στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν είναι εποχές όπου ευημερούν οι αριθμοί για να έχουν οι ΠΟΛΛΟΙ την πολυτέλεια να βάλουν την όποια ιδεολογία πάνω από τα στενά τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  συμφέροντα. 

Αυτά από εμάς άλλωστε υγεία είναι οι διαφορετικές απόψεις "αυτονόητα" σε μια πόλη γεμάτη "Κασιδιάρηδες" ΔΕΝ υπάρχουν και εάν αναμένει από αμετανόητους ΦΑΣΙΣΤΕΣ να παραδεχτούν τα λάθη τους θα αναμένει για πολλά χρόνια ακόμα ο κος Καραμαγκάλης. 

Άλλωστε για να παραδεχτείς ένα λάθος θα πρέπει να κατανοείς πως το διέπραξες και αυτοί νομίζουν πως κάνουν "επανάσταση" όπως και τα ινδάλματά τους πίστευαν πως η στρατιωτική χούντα που επέβαλαν ήταν "εθνοσωτήριος"!

Σε μια αίθουσα δημοτικού συμβουλίου όπου ανάμεσα σε νόμιμα εκλεγμένους δημάρχους δεσπόζει και το κάδρο ενός ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ με την ΑΝΟΧΗ 41 δημοτικών συμβούλων εμάς πλέον δεν μας κάνει εντύπωση ΤΙΠΟΤΑ. Εάν όσοι δίνουν την μάχη για τον σταυρό κάθε τέσσερα χρόνια δεν αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν θέση σε χώρους αιρετών πορτρέτα όσων βρήκαν πιο βολικό τον διορισμό τους από μια ΧΟΥΝΤΑ για να προσφέρουν τάχα έργο για την πόλη τότε μην έχετε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως οι ίδιοι θα επευφημούσαν και τον επόμενο δικτάτορα! 

Και βέβαια τώρα που νιώθουν και ιδιαίτερη στεναχώρια που η πατρίδα μας δεν έχει τέως Βασιλιά φοβόμαστε μήπως δεν "συγκρατηθούν" και βάλουν τον Λιάκο στη Βουλή για να πάρει την Πόλη ( αυτή όντως με κεφαλαίο π γράφεται) πίσω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: