ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων ο δήμος Ηλιούπολης αλλά κάποιοι ονειρεύονται ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στις δημοτικές κάλπες!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Έμπρακτα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων ο δήμος Ηλιούπολης αλλά κάποιοι ονειρεύονται ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στις δημοτικές κάλπες!

 


Δεν θα δείτε καμία ανακοίνωση δημοτικής παράταξης όταν τα χρήματα για κάποια εκδήλωση πάνε σε επιχείρηση της πόλης μας ακόμα και εάν το τίμημα είναι υψηλό. 

Το πρόβλημα τους ήταν και θα παραμένει μην τυχόν και ο δήμος ΨΩΝΙΣΕΙ φθηνότερα από επιχείρηση εκτός πόλης και "κλυδωνιστεί" μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είχε συνηθίσει να αγοράζει ανεμιστήρες σε τιμές που σήμερα αγοράζει κλιματιστικά! 

Αυτά από εμάς,  άλλωστε προεκλογικά θα μάθετε πολλά για την "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" προηγούμενων διοικήσεων,  ιδίως για αυτές που μας "χάρισαν" μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μετά από 40 χρόνια ατελείωτο ΦΑΓΟΠΟΤΙ! 

Όσο για όσους βλέπουν ΔΙΑΦΘΟΡΑ σήμερα ενώ έτρωγαν και έπιναν επί δεκαετίες τις καλές μέρες της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ θα έχουν ένα σωρό λόγους να τα βάλουν για ακόμη μια φορά προεκλογικά μαζί μας. 

Άλλωστε ΦΩΝΑΖΟΥΝ πιο ΔΥΝΑΤΑ πάντα οι ΧΟΡΤΑΤΟΙ αυτό μη το ξεχνάτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: