ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 2/2/2023)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 2/2/2023)



  •  "Κεντροδεξιούς" του καθηλώνει! η ομιλία ενός Συριζαίου δικηγόρου, παππούδες εκστασιάζονται με συμβουλές "επιτυχίας" στο Tik - Tok και 9 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές δεν γνωρίζουμε ΑΚΟΜΑ ούτε τους υποψηφίους δημάρχους που είναι έως τώρα 9! με εκλογικό σύστημα που δεν ευνοεί την ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ δυνάμεων. Εάν κάποιοι θεωρούν πως πάμε καλά και όχι πως θα μείνουμε στα ΙΔΙΑ ή θα πάμε στα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ έχουν απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 


  • Μην απαντάτε και μην συγχύζεστε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλωστε λόγος. Εάν ο κος Θεοδωρικάκος δεν βλέπει τους τρίφτες , το χασίς και το φιξάκι κοκαΐνης στη σέλα της μηχανής συλληφθέντων ίσως αλλάξει γνώμη όταν αντιληφθεί πως οι 3-4 φωτογραφίες δεν λένε και πολλά ακολουθούν βίντεο , τηλεφωνικές συνομιλίες και "ξεβράκωμα" της συμμορίας Μάλαμα- Παπαχρήστου που δρα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ και ήταν και η αιτία απομάκρυνσης του προηγούμενου επιτυχημένου υπουργού Προστασίας του Πολίτη που πήγε στην Εισαγγελία και τις 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ποινικών που κάνουν μπίζνες στη χώρα μας ( δώρο των συμμάχων μας σε στικάκι με διευθύνσεις και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ) και η νυν κυβέρνηση έκανε την "πάπια" για να σώσει ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ! Τώρα θα αναγκαστεί να "φάει" έναν υπουργό ή θα "αναγκαστεί" να συγκυβερνήσει εάν τον διατηρήσει ως ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ στους υποψηφίους βουλευτές της! 


  • Λαθρεμπόριο καυσίμων με τις πλάτες επίορκων αστυνομικών σε ΗΧΟ και ΕΙΚΟΝΑ και αντί να ξηλωθούν οι τσέοι η κυβέρνηση μέσω του υπουργού της στέλνει το ΘΕΜΑ που είναι πολύ ΣΟΒΑΡΟ στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για να θαφτεί όπως και η εγκληματική οργάνωση Μάλαμα - Παπαχρήστου που είδαν και αποείδαν οι σύμμαχοί μας και προχώρησαν σε δική τους "εκκαθάριση"! Εάν περίμεναν να κινηθεί η "ανεξάρτητη" Ελληνική Δικαιοσύνη σήμερα δολοφονημένος Δημήτρης Μάλαμας θα είχε και το κυλικείο της Βουλής και θα "κέρναγε" καφεδάκι τους 300! 

  • Κάποιες "αδελφές" της πόλης παρακαλάνε να μας "μαζέψουν" αναπαράγοντας δικά μας παλιά θέματα μέσα από το ιστολόγιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που ήταν το πρώτο δικό μας διαδικτυακό βήμα στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Δεν βαριέσαι θα τους περάσει όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης τους δεν θα έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Για το μόνο που στενοχωριόμαστε είναι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ κάποιων πρώην συναγωνιστών μας και κάποιων πρώην που ανακάλυψαν τον "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Και τα εισαγωγικά γιατί ΕΘΝΙΚΟ πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και όχι ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ τους που "βαπτίζουν" "αγάπη" για την πατρίδα κάθε λογής ποινικοί! Τους έχουμε βάλει το ΛΕΥΚΟ ποινικό μητρώο του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου καθώς και διαχειριστή του ιστορικού πλέον ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ αλλά οι "Λουκρητίες" δεν βάζουν μυαλό! Να τους τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως θα έχουν την τύχη του Κασιδιάρη και μακριά από τηλέφωνα γιατί οι νόμιμες διαρροές τους ΕΚΘΕΤΟΥΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: