ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νικόλαος Τηλεβερίδης: Είμαστε η δημοτική παράταξη που στις προηγούμενες εκλογές χάσαμε τον δεύτερο γύρο στο παρά πέντε!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Νικόλαος Τηλεβερίδης: Είμαστε η δημοτική παράταξη που στις προηγούμενες εκλογές χάσαμε τον δεύτερο γύρο στο παρά πέντε!

 


Δεν έχουμε θέμα με τα παράπονα απλώς τα ίδια ισχυρίζονται και οι υποψήφιοι της παράταξης του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου για τις δημοτικές του 2014. 

Στον πίνακα των αποτελεσμάτων κάτω βλέπετε πως εάν αθροιστούν οι ψήφοι Αναγνώστου και Ευσταθίου πήγαιναν δεύτερο γύρο




Το 2019 και  χωρίς Γιάννη Αναγνώστου αλλά με χωρισμένους στα δύο Αραμπατζή και Ευσταθίου ο δεύτερος γύρος χάθηκε για 506 ψήφους. Δείτε τα αποτελέσματα του 2019 πιο κάτω. 



Δύο υποψήφιοι  από το χώρο του  ΠΑ.ΣΟ.Κ κατέβηκαν το 2019 και οι δύο πέρασαν δεύτερο γύρο. Άρα δεν μας χρειάζεται για τον δεύτερο γύρο πάντα παρά να πάρουμε το 35% που παίρνει η ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές στην πόλη μας και τίποτα παραπάνω για είσοδο στον δεύτερο γύρο! 

Η επιτυχία του 2006 οφείλεται πως δεν βρήκε κανέναν απέναντί του από δεξιά και ως διοίκηση έκανε άγαλμα και στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή και είχε ως έμμισθο σύμβουλό του τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα!

Την πάτησε το 2010 από την κα Πίκουλα που και αυτή προέρχεται από τη ΝΔ  Άρα και με δεδομένο πως ΑΥΡΙΟ στις θέσεις του Γιάννη , του Τάσου και του Γαβριήλ θα είναι ο Θανάσης , ο Βαγγέλης ή ο Σταύρος το παιχνίδι αυτό όσο αφήνεται θα οδηγεί σε νέες ήττες. 

Για εμάς νόημα έχουν υποψηφιότητες έχουν όταν οι επικεφαλής τους προτείνουν διαφορετική συνταγή και στο δήμο μας βλέπουμε μόνο ΔΥΟ όλες οι παρατάξεις από την μία μεριά και ο Σόφης , η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Μανιάτης από την άλλη. 

Επομένως η εμμονή του Γαβριήλ Αραμπατζή οδηγεί σε νέα υποψηφιότητα αφού κοινός στόχος δεν υπάρχει πολλοί Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες δεν επιθυμούν την απομάκρυνση του νυν δημάρχου από την καρέκλα του είναι εμφανές πως όλες και όλοι δεν έχουν την ίδια πρεμούρα με εμάς να δουν κεντροδεξιό δήμαρχο και ας πεθάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: