ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς θα χάσουν τις δημοτικές εκλογές επειδή δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς θα χάσουν τις δημοτικές εκλογές επειδή δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ


Το όχημα του δήμου Ηλιούπολης όπως βλέπετε είναι πάνω στο πλακάκι όδευσης τυφλών έως ότου ολοκληρώσει την εργασία για την οποία έχει κληθεί να κάνει. 

Πάνω στο πεζοδρόμιο για να δίνει και το καλό παράδειγμα σε όσους τα "καβαλάνε" και δεν υπολογίζουν τίποτα και χωρίς κλήση από την δημοτική αστυνομία που προφανέστατα και δεν το έχει δει αφού μια σύσταση θα του έκανε για το απαράδεκτο θέαμα μπροστά από την είσοδο του δημαρχείο από την Σοφοκλή Βενιζέλου για να μην έχει και ουδείς ΚΑΜΙΑ αυταπάτη πως για αυτούς το πλακάκι όδευσης τυφλών ήταν ακόμα μια υποχρέωση και δεν τους αφορά και πολύ εάν κάποιος θελήσει να το χρησιμοποιήσει την ώρα που το παρατημένο όχημα από τον οδηγό του , κόβει τον δρόμο σε όποιον αφελή θεωρεί πως τα πλακάκια όδευσης τυφλών είναι για να χρησιμοποιούνται από συνανθρώπους μας που δεν βλέπουν! 

 Γιατί έχει κληθεί το όχημα και γιατί ο οδηγός του το πάρκαρε σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε αλλά ούτε και μας αφορά . Δική τους είναι η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ό,τι θέλουν την κάνουν! 

Δεν πέσαμε πάνω του εμείς ,  γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα καλούσαμε την αστυνομία για να το γράψει. Άλλωστε το πρόστιμο εμείς θα το πληρώναμε αφού ο δήμος μας όπως και οι υπόλοιποι συντηρείται από τους δικούς μας φόρους. 

Να πληρώναμε για να μαθαίναμε πως δεν πρέπει να καταλαμβάνουμε το πλακάκι όδευσης τυφλών το οποίο στο δήμο μας το βρίσκουμε σε πολλά πεζοδρόμια σε μορφή ζικ-ζακ για να δυσκολεύουμε όσους το χρησιμοποιούν εάν τολμήσουν να βγουν από τα σπίτια τους σε μια πόλη που τους θέλει κλεισμένους ΜΕΣΑ. 

Οι ενέργειες αυτές υπαλλήλων του δήμου εκθέτουν ανεπανόρθωτα μια διοίκηση που στην προσπάθειά της να τα έχει καλά με όλους και κυρίως με τους εργαζόμενους έχει χάσει εδώ και καιρό την "μπάλα"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: