ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι δεν κατάλαβες;

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Τι δεν κατάλαβες;

Αντί να διαβάσουν γραμμή - γραμμή την σύντομη ανακοίνωση του συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη που αναλύει τους λόγους της πρωτοβουλίας του να κάνει φορέα διαλόγου και δράσης με στόχο στο να ακουστεί κάτι το διαφορετικό μας ρωτάνε πράγματα που για εμάς δεν έχουν καμία αξία.

 

Και δεν έχουν και για τους περισσότερους αφού οι ΕΠΟΧΕΣ άλλαξαν σε πείσμα όσων εν έτει 2023 θέλουν να γράψουν την Ιστορία με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρέσουν τον φασισμό τους. 

Γιατί τους "Κασιδιάρηδες" δεν τους αντιμετωπίζεις απαθής πότε θα τους την "βιδώσει" να ανέβουν στο άρμα μάχης και να κόβουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας αλλά τους αντιμετωπίζεις με κάθε "όπλο" που η Αστική Δημοκρατία σου δίδει και δεν λες στη Βουλή ΠΑΡΩΝ ή πόσο μάλλον ΟΧΙ σε μια διάταξη που βάζει ανάχωμα στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ δράση τους. Εάν περιμένεις να δολοφονήσουν ακόμα μερικούς για να κατανοήσεις πως είναι επικίνδυνοι τότε δεν κάνεις για πολιτικός , γιατί ο πολιτικός οφείλει να βλέπει μπροστά. 

Διαβάστε λοιπόν πριν μας ρωτήσετε "εξυπνάδες" την ανακοίνωση που προαναγγέλλει την ίδρυση νέου φορέα μέσω του οποίου θα καλλιεργηθεί η ΕΛΠΙΔΑ ό,τι υπάρχει ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ και ότι μπορούν οι ΙΔΕΕΣ να μετουσιωθούν σε πράξη γιατί κάποιοι βαρέθηκαν να σας βλέπουν να κουβαλάτε για δεκαετίες τις ιδεοληψίες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και να καμώνεστε πως πρεσβεύετε κάτι ΝΕΟ. 

Η επιτυχία ή όχι ενός φορέα δεν θα εξαρτηθεί από το τι θα γράψουμε εμείς εδώ οι τα άλλα τοπικά ΜΜΕ άλλωστε εμείς είμαστε δύσκολοι στο να "αγκαλιάσουμε" κάτι νέο που θα μας πει ό,τι ακούμε για χρόνια σε μια πόλη που είναι κατά ευφημισμό ΑΡΙΣΤΕΡΗ αφού πάντα σημασία ΕΧΕΙ το αποτέλεσμα και όχι οι άναρθρες κραυγές δήθεν προτάσεων που έχουν ήδη βρεθεί στα σκουπίδια της Ιστορίας από μια εποχή που δεν συγχωρεί τα λάθη. 

Έτσι εμείς αντιμετωπίζουμε θετικά την ίδρυση οιοδήποτε φορέα που θα προτείνει κάτι υλοποιήσιμο για την πόλη μας και κυρίως μας ενδιαφέρει η γνώση της Ιστορίας της πόλης μας και η αναγνώριση των θετικών συνεισφορών. 

Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που περιγράφεται στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ως ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα και ΟΧΙ προβλήματα στις ΛΥΣΕΙΣ! 

Θεωρούμε πως 10 χρόνια τώρα έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο να υπάρχουν "ευήκοα ώτα" στο να ακουστούν επιτέλους στην πόλη μας ΛΥΣΕΙΣ και όχι ευχολόγια . Έτσι αντιμετωπίζουμε ΘΕΤΙΚΑ οτιδήποτε προτείνει με υλοποιήσιμες πράξεις κάτι διαφορετικό από ό,τι σήμερα ζούμε και δεν μας εκπροσωπεί.  Είμαστε θετικοί  στις νέες προκλήσεις και στην ανάδειξη των ευκαιριών και σε κάθε περίπτωση δεν αναμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από όσους για δεκαετίες έγιναν ουρά της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην πόλη μας για μια σειρά σημαντικών θεμάτων. 

Μπορεί να μην φταίνε οι ίδιοι που δεν είχαν το θάρρος να συγκρουστούν με ένα χθες που ζητούσε παράταση ζωής προτείνοντας ανεδαφικά και σε πολλές περιπτώσεις παράλογα πράγματα αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να έχει αλλάξει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και να έχουν επικρατήσει οι ΔΙΚΕΣ μας ΙΔΕΕΣ και εμείς εδώ ως "γαλατικό χωριό" να θεωρούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε ζώντας μέσα σε έναν ψεύτικο κόσμο που έχουν φτιάξει οι ιδεοληψίες κάποιων με μοναδικό τους σκοπό την δική τους πολιτική ανέλιξη. 

Βαρεθήκαμε να τσακωνόμαστε για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας όσους δεν μας καταλαβαίνουν, και δεν βλέπουν τα σημαντικά προβλήματα που έχει η πόλη μας σε θέματα συμπεριφοράς έναντι των θεσμών της Αστικής μας Δημοκρατίας,  και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ εάν δεν απαλλαγούμε ΟΛΟΙ μαζί , με όσα μας κρατάνε πίσω. 

Δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα φέρει η ζύμωση αυτή που επιχειρεί ο νέος συνδημότης μας κ. Αθανάσιος Βαμβίνης , αλλά εμείς έχουμε αποφασίσει πως θα συνεχίσουμε τον μοναχικό μας αγώνα σε όσα θεωρούμε αδιαπραγμάτευτα. 

Και για εμάς αδιαπραγμάτευτο ήταν και θα παραμένει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως εάν δεν ακουστούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ και εάν δεν συμμετάσχουν περισσότεροι στα κοινά με διαφορετική οπτική της πραγματικότητας,  η πόλη μας δεν θα αλλάξει. 

Με "γυαλιά" που βλέπουν ως υπερήρωες κοινούς εγκληματίες οδηγούμαστε στο να χαθούν για την πόλη μας μερικές ακόμα δεκαετίες όπως συνέβη και στο παρελθόν είναι για εμάς αδιανόητο να αποδίδονται ΤΙΜΕΣ σε όσους εμπόδισαν με την δράση τους στο να βρεθεί η χώρα μας ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Θα παρακολουθούμε τις δράσεις του νέου φορέα , και θα σας ενημερώνουμε για αυτές,  έχοντας στο μυαλό μας πως χωρίς συνενώσεις και κυρίως χωρίς να λέμε στους πολλούς την ΑΛΗΘΕΙΑ,  δεν θα γίνει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση προς την σωστή κατεύθυνση. 

Και οι μεταρρυθμίσεις θα γίνουν δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε για να μην ξεβολευτούμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αποδείχτηκε άλλωστε περίτρανα όταν αυτοί που τάχα θα τον υλοποιούσαν βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και κατάλαβαν πως είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Όλοι και όλες κρινόμαστε για τις επιλογές μας και κυρίως από το αποτέλεσμα. Αυτά που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια έχουν αναφερθεί πολλάκις φορές μέσα από εδώ και έχουμε στεναχωρήσει τους ΠΑΝΤΕΣ. 

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε , και για όσους βλέπουν θετικά τις ιδεοληπτικές ομιλίες των πολιτικών μας αντιπάλων αλλά αντιδρούν όταν αρθρώνεται πολιτικός λόγος  με ουσία από έναν δικό μας νέο άνθρωπο που θα φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα,  τους λέμε απλώς πως κάπου εδώ το παραμύθι τους τελειώνει. 

Έτσι απαντάμε με την ερώτηση του τίτλου μας σε όσους αντί να περιμένουν για να τοποθετηθούν για το νέο φορέα όταν θα έχει δείξει δείγματα των δράσεων του, και αντιδρούν προκαταβολικά  μόνο και μόνο για να αντιδράσουν, να ξαναδιαβάσουν την ανακοίνωση (κάντε κλικ εδώ

Τι δεν κατάλαβες λοιπόν εσύ που επί δεκαετίες ακολουθείς τον λάθος δρόμο; Το αυτονόητο δεν κατάλαβες  πως οι εποχές άλλαξαν , και οι δημότες μας  περιμένουν υλοποιήσιμες προτάσεις και λύσεις  στα προβλήματά τους και ΟΧΙ την ίδια συνταγή και ευχολόγια! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: